aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 niye cok pahali olsun cikinca, ayni sekilde satilmaya devam edicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 xunn said: Daesu said: bu oyun gercekmi Aylardır bagırıyoruz alın, sonra çok pahalı olacak diye dinleyen yok. 15 dolara almak varken zengin gibi gidip 150 vermeyin çıkınca. alcam şu pcyi hallediyim bu hafta. 15bişi dilmiş sonra sub yokmu 15 15 ? ben bunları kesin sormuştum önceden ama resetlenmişim gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Sordun, bildigim kadarıyla sub falan yok. FPS modülü çıkıyor mayıs'tan önce, ona da ayrı bi 5 dolar veriyosun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 bu oyun çıkana kadar daha 2-3 tane daha anniversary sale olur ucuza alırız abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 oyun neden pahalansın yahu retail fiyatı belli sonuçta en kötü retail fiyatından alırsınız ben sanırım 30 dolara aldım 50% indirime girmişti bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 hic heveslenmeyin. Oyun ciktiginda hepiniz coluk cocuga karismis olacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Biz 15 dolara aldık anniversary saleda, her sene çıkarırlar heralde acelesi yok bekleyin biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Abi oyunun bütün olayı bir şeyler söyleyip para toplamak bir de indirime girmek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 çok eğlenceli işte gel sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Biraz daha bi şeyler eklesinler öyle gelirim, şimdi gelip 1 aylık kotamı doldurursam ekledikleri zamanki şeyleri kaçırmış olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 arkadaşlar ben oyunu aldım nasıl iletişim kurabiliriz? varmı bi guildimiz falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 şuursuz musun arkadaşım sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Gladmir said: hic heveslenmeyin. Oyun ciktiginda hepiniz coluk cocuga karismis olacaksiniz. Bu senenin sonunda beta, 2016'da release var diye biliyorum ben. yanlış mı biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Vulcan_Lionheart said: arkadaşlar ben oyunu aldım nasıl iletişim kurabiliriz? varmı bi guildimiz falan? abi oyun daha alpha bile deil, arena commander adınını verdiklere bir asamadalar su an, yani geminni icinde dısında dolasıp bide it dalaşı yapılabiliyor bildigim Status Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 2016 yeni işlemciler & kartlar falan geliyor mu bari. Oyunla birlikte pc alıcam. Hatta bundle yapsın Star Citizen, ps4 gibi. Nasıl PC alsak da rahat rahat oyunu oynasak diye düşünmeden. Verelim paracıkları gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Ya bu oyunları dizayn ederken parayı nereye harcıyolar? Çalışanların maaşı mı sadece? 80 milyon $ para yapmışlar. bunun kaçını harcıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 65 milyondan sonra da bi giriş yapmamışlar. Yazacak bişey bulamadılar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 5 milyona oyunu yapıp kalanı cepleyecekler işte temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Pascha said: Status oy oy oy. o sayfada 2 petek daha boş. demekki bunlar daha 120m$ ı görürler (:D Edit: adamların store sayfasında: "SHUT UP AND TAKE MY MONEY!" diye ürün var. Pesss yani. Ekrana cüzdan fırlatma dedikleri bu olsa gerek. Bu adamlar oyun çıkana kadar 150 yi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 [massivelyop.net] The Free Flight Week will go until March 15th [robertsspaceindustries.com] herkese beles haftasonu.. denemek isteyen varsa. Greetings PAX East attendees! Roberts Space Industries is proud to offer PAX East 2015 attendees with a free flight week-end to try out Star Citizen’s Arena Commander module! If you have a valid code given to you on the floor of the conference, paste it below to activate the PAX free flight weekend on your account! With this pass you will be able to download and install the game, walk around the Hangar Module and sit in an Anvil Hornet F7C trainer ship that you can then take into flight in Arena Commander. Once activated the pass is valid until March 15th 2015! Follow the instructions below to activate and download the game! kod : PAXEASTFREEFLY2K15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Pascha said: Vulcan_Lionheart said: arkadaşlar ben oyunu aldım nasıl iletişim kurabiliriz? varmı bi guildimiz falan? abi oyun daha alpha bile deil, arena commander adınını verdiklere bir asamadalar su an, yani geminni icinde dısında dolasıp bide it dalaşı yapılabiliyor bildigim Status oyun henuz pre-alpha olmasina ragmen guild altyapisi hazir, site uzerinden guild kurmak ve var olan guildlere katilmak mumkun Anasayfa -> Community -> Organizations Farkli org cesitleri var, corporation/pmc/syndicate/religious diye gidiyor, her guildin kendi anasayfasi guild chart'i falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=v8BL8gXjc54 Gayet hızlı hızlı yapıyo lan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 her kosesini baskasi yapiyo, cok bile uzadi. bu kadar studyo oturup bi oyunu bitiremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Ulan düdük 2 senede bu scope'da oyun mu yapılır. Sie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 Kanuni said: [massivelyop.net] The Free Flight Week will go until March 15th [robertsspaceindustries.com] herkese beles haftasonu.. denemek isteyen varsa. Greetings PAX East attendees! Roberts Space Industries is proud to offer PAX East 2015 attendees with a free flight week-end to try out Star Citizen’s Arena Commander module! If you have a valid code given to you on the floor of the conference, paste it below to activate the PAX free flight weekend on your account! With this pass you will be able to download and install the game, walk around the Hangar Module and sit in an Anvil Hornet F7C trainer ship that you can then take into flight in Arena Commander. Once activated the pass is valid until March 15th 2015! Follow the instructions below to activate and download the game! kod : PAXEASTFREEFLY2K15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar