Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chivalry Medieval Warfare


Red

Öne çıkan mesajlar

abi mb de plate yok ki ama. kafa kol kesilmeye musait armorlar.

ne bilim mesela kalkan tutan kol veya kılıç tutan kol kesilir bacak kopar yaralanırsın tarzı şeyler olursa tabi bunu iyi monte ederlerse güzel olur.

mesela bu oyunda 1v1 duel kısmında rakip amma hızlı dimi.laglı gibi sanki.çok kötü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

m&b'de plate var. plate'i geçtim chainmail'i bile tamamen geçip, kolu koparıp yoluna devam etmek ancak ağır baltalarla filan olur yani. zweihander denediler domuz cesetler üstünde, adam kesene kadar 5-6 kere vurdu en az. sen bunu zırhlı adama yapacaksın. oldu.

oyunu eleştirmek için söylemiyorum da kafalar uçuyor filan gördüm mü gerçekçilik duygusunu kaybediyorum. yapımcı adam diyor zaten holivud filmi gibi yapmak istemişler.

da esas beğenmediğim olay zırhlı adamın sallanan kılıcın üstünden zıplaması oldu. fazla arcade hissi verdi yani.

iyi ama bu tarzda daha çok oyun yapılmaya başlanması çünkü güzel bir tür. daha yaygınlaşıp shooter tekelini bozar umarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
SG'den dün betasını kazandım ve biraz bakınmaya fırsatım oldu.

Grafikleri baya güzel, ur3 motoru kullanıyor. Çok zevkli modları var, tdm haricinde kuşatma gibi 3-4 değişik görevi olan modlar var, epey de uzun soluklu. Mesela bir tanesinde, ölülerin olduğu vagonu iterek başlıyorsun sonra o vagonu kalenin sarnıcına götürüp su kaynağını falan zehirliyorsun, oradan çıkıp kaçak kraliyet ailesini öldürmeye çalışıyorsun, karşı takım da seni engellemeye çalışıyor. Tf2'nin vagon modu gibi. Bir de mancınık gibi aletleri kullanabiliyorsun.

MB gibi hardcore blok yok. Saçma sapan haritada ufak çıkıntılara takılabiliyorsun. Silahların savurma yönünü mouse yönü ile değil de mouse tuşları ile ayarlıyorsun, mesela scroll wheel'ı yukarı döndürünce saplama, aşağı döndürünce yukarıdan aşağı doğru indiriyor silahı. Stamina koymuşlar, zıplama blok, combo ve kalkanla vurunca falan hep stamina azalıyor.

Şimdilik bu kadar gözlemleyebildim. Eğer oynayan varsa, steamden beraber oynayalım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
kılıçların kesme kalbiliyetlerini tartışıyorsanız, coldsteel videolarını bi seyredin, kendimi bildim bileli klıçlarla uğraşıyorum ben ilk seyrediğimde korktum resmen, bukadar kolaymı bu iş diye

http://www.youtube.com/watch?v=_hfLZozBVpM
http://www.youtube.com/watch?v=qapwAIemccg

plate ve chain kol kesme direncin az olması yüzünden mesele olabilir ama oturan bir vuruşla kafa ve bacak kesilebilecekmiş gibi duruyor, en azından -gerçi halber o- kitaplar atların kafalarını bir kestikleini söylüyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu zamanında Age of Chivalry diye free bir mod idi, şimdi standalone yapıp 25$ fiyat çekmişler ama hiçbir şeyi adam gibi ilerletememişler, ne cesaretle yapmışlar anlamadım. Class dengesi çok kötüydü, düzeltelim derken diğer tarafa bozarlardı falan hep.

Millete Farming Simulator oynuyorlar diye laf ediyorum ama 15-20 saat oynamışımdır ben de bunu toplamda :p Halberd nerf'ünde bırakmıştım en son.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
yani "ciddi" bir şekilde oynanabilir değil belki yoksa genel olarak oynanabilir değil demek haksızlık olur. oyun ciddi anlamda eğlenceli, hele ki tek başına değilde 2-3 arkadaş oynarsan çok çok eğlenceli olacağına eminim. türkiyedeki bağlantı tabii ki de handicap ama 2-3 saat aralıksız oynadım gayet ffa'da birinci olmuşluğum var rank 25'lere karşı.

kakara kikiri şamata gülme eğlenme oyunu aıosdasd çok güzel sahneler ortaya çıkıyor warcrylar, kötü kötü gülmeler, uçan uzuvlar, domuz avlar gibi spear saplayanlar, tekmeler atmosfer çok hoşuma gitti gerçekten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk açtığımda meh bi MB değil diyordum ki tek hamleyle önümdeki adamın kafasını uçurdum sonra öbür hamleyle onun yanındakinin kolunu kopardım. Oyun eğlenceli ya. Warcry atıp topluca hücüm etmek, gore fln derken gidiyor yani.

ha control olarak meh harbiden. Birde böle bi yavaşlık var gibi.

Umarım MB 2 ye eklerler ama harbiden böle kafa kol kopmasını fln.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...