Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Red said: abi tamamda kılıçla milleti kesipte uzuvların kopmaması savaşa aykırı resmen sdfs. chivalry daha arcade diye mb'nin ordan alacak dersleri olmadığını göstermiyor. ben oyunun singılını oynamıyorum zaten pek.oralara bişi diyemem ama multi'de kesinlikle olmalı bunlar. ben siege oynuyorum hala zhg serverında. mb multisi hala çok iyi ama çok çok daha iyi olabilir. kaleler biraz daha büyütülüp farklı cepheler yaratılmalı. herkes göt göte aynı yerde spawn oluyor. şu oyun min 40v40 oynanmalı zaten. chivalry'nin defend the king olayı falan iyiydi. bu tarz şeyler olmalı mb'de de. kızgın yağlı savunma vs. tam tersine kılıça uzuv koparmak savaşa aykırı, al bir kılıç salla chainmail'e bakalım ne oluyor. gelip buraya yazarsın ehu. chivalry tam böyle olmaması gereken herkesin birleştirilip vücut bulmuş hali, onu isteyenler onu oynasın işte hiç dokunmalarına gerek yok m&b'ye. her zevkin oyunu ayrı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 chivalry oynuyodum ben yazın, zevkliydi aslında baya. ama bir mount and blade değildi kesinlikle. şevki'de war of roses oynamıştım, o daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 En iyi Warband. Akalım tekrar çıkana kadar diyorum dinlemiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 çiliri de low gravity serverlar var inanılmaz eğleniyorum her oynadığımda tavsiye ederim oyunu olup da aylardır denemeyenlere. havada süzülürken zamanlama yaparak limb koparmak gibisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Jim_E_Rustler said: En iyi Warband. Akalım tekrar çıkana kadar diyorum dinlemiyorsunuz. bence de. amma eğlenceliydi lan ilk baştaki o talimler falan dsfg kaplumbağa takılanlara az sövmedim (red) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben atlı iyi oynuyordum o ara. yaya takılınca patladığım için güvenlik açısındandı o sdfs sonra two hand çözdüm oynaya oynaya. bu arada pati ctf inanılmaz keyifli oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 E organize edelim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben banko sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi oyun o kadar net ki organizasyona falan gerek yok. o tadı almış olan herkes geri gelecek zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Yeni warband organizasyonlarına varım ben de arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 niye upladınız la vidyo falan bişey çıktı sandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 forumda hala oynayan kitlesi 5 kişiyi geçmez. geri kalanlar ise oyuna çok alışkın olmadıklarından multide tokat yiyip bırakıyorlar. şimdi 30 kişi toplasan hepsi ilk oyunda bayıp çıkar muhtemelen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Benim gibi sırf single oynayan için multi gerçekten bambaşka. Çok pis tokatlıyorlar. Adam gozumun onunda 12 kişiyi biçti geçi ben 4 saat oyunun sonunda 12 kişi frame im oluyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 http://www.taleworlds.com/en/Games/Bannerlord/Blog/2 Çok güzel duruyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Red said: geri kalanlar ise oyuna çok alışkın olmadıklarından multide tokat yiyip bırakıyorlar. başıma gelen birebir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 çoğu insana m&b'in ilk bakışta en büyük eksiği grafikler gibi geliyor olabilir. ancak asıl yetoluğu karakter sistemi ve RPG mekaniklerindeydi. ikinci oyunda en fazla bunlara abanmaları lazım. onlara dair bir blog post pliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 aslan taleworlds ya, göğsümüzü kabartıyorlar. hadi bakalım bu sefer de güzel birşeyler bekliyoruz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2013 Lütfen quest için senarist falan bulsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 http://www.taleworlds.com/en/Games/Bannerlord/Blog/4 http://www.taleworlds.com/Images/Blog/twdd_03_inventory.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ne kadar gereksiz bir screenshot. karakter skillerini gösterseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aha demın dedımdı xunn a rts ogelerı olsa bıraz, kale falan aldıktan sonra rts gıbı kullanabilsek falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 benim en çok beklediğim ss'i koymuşlar ehu, iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Suark said: aha demın dedımdı xunn a rts ogelerı olsa bıraz, kale falan aldıktan sonra rts gıbı kullanabilsek falan. kesinlikle! krallığını kuruyorsun emrah koş kaleyi kapıyorlar emrah koş köyü bastılar. lordlar dandik bilader krallık kurulduktan sonra eli ayağı çekmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 grafikler çok güzel görünüyor. umarım floris mod pack'ten feyz alarak yapıyorlardır oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 NolaxThensbane said: Suark said: aha demın dedımdı xunn a rts ogelerı olsa bıraz, kale falan aldıktan sonra rts gıbı kullanabilsek falan. kesinlikle! krallığını kuruyorsun emrah koş kaleyi kapıyorlar emrah koş köyü bastılar. lordlar dandik bilader krallık kurulduktan sonra eli ayağı çekmek lazım 500 saat oynayip hayvani levellara cikardigin companion yoksa, mevcut lordlardan yanina cekip krallik kurmak lazim. yoksa aynen boyle oluyor olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar