Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Merhabalar, dağıtılacak key var ise eğer ben de rica edebilir miyim? Şimdiden teşekkürler ve iyi eğlenceler herkese :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 yarıoyo yarıyo bakıyoruz dumplara ıletıyorum ılgılı ekıplere bende sımdı. donanım sıkıntısı oldugunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 ha bu arada şeyi soracaktım, sırttaki kalkanlar çalışıyor mu şu anda? arkadan oklanıp öldüm bir kere sanırım, kalkana saplanmış gibi görünüyordu bacak kısmından (arbalester tower shield sırtındaki) ama dmg aldım. en azından öyle sanıyorum, ss almayı unuttum. rapor edeyim eğer çalışması lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 calisiyo olmasi lazim, ya bugdir, ya az dmg filandir. beta forumlarina yaziver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2019 Mümkünse 2 key bende alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2019 @Cuce Lordum key piliz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 "Welcome to the Mount & Blade II: Bannerlord closed beta!" Hmm.. Cüce size maille yollamadı dimi betaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 hani bizim keyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2019 1 saat önce, Aceace dedi ki: "Welcome to the Mount & Blade II: Bannerlord closed beta!" Hmm.. Cüce size maille yollamadı dimi betaları? taleworlds deki amcaoğlu elden verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Sokim.... En dusuk ayarlarda 20 25 fps anca aliyorum. Hunharca dovduler beni. Arzimi kirdilar. Uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 ilk attığımda beni de çok rencide ettiler... şimdi senin mesajı görünce bi intikam alayım dedim, tam birilerini üzüyordum göçtü :( bu perkler ne olayor cüce? Atın üzerindeyken ters oturup ok atma perki koyun pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 bi ara clancilari almislardi, onlar dumduz etmisti asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2019 Abi pro adamlar dovse sorun degil. Onumdeki ultra nub adam bile 3 frame ile atak cikariyor. Param olsun bi bilgisayar bi monitor cakacam. Gostercem gunlerini. 9 yillik kasa + gaming modu olmayan tv ile oynanmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 @Cuce varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 (düzenlendi) harbi key ya hof. game istanbulda dötü boklu bebelerin oynayabilmiş olup benim oynayamıyor olmam düşüncesi çıldırtıyor. Şubat 8, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 KEY please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 key mi var, varsa alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 ya key varsa alırız sahip @Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 key var ise bende alabilir miyim ? @Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 @Cuce hiç ateşlemiyorsun buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 cüce'nin yerinde olsam hepimizi karşımıza toplayıp tayyib'in satranç takımı atması gibi kafamıza key atardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 $17 isterük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2020 MB çıktı çıkacak, patide hype sıfıra yakınsıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar