Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ya global inventory e sadece safe zonelardan mı ulaşabiliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 bence güzel bi patch bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 acil cikmam gerekti oyundan, smallville karakolun icinde bi kosede bastim quiti. kosa kosa zombie geldi ben dc olana kadar yedi beynimi. keles, sopa falan vardi gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Flassh said: aman valv yapmasın oyun falan, gördük dotayı da 45 yıldır betada Bunu ciddi yazmadığını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ciddiyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 fdassdf süper! : D ulan dün zompilere öldüm ne üzüldüm ya.. Allahtan Deli gibi yiyecek icecek melee stokladımda. :D Medium backpackim vardı ona üzüldüm.Birde birşey sorcam medium pack giydiğimde o soulbound mu oluyor üstüme? yoksa ölünce yine smallbackpacke mi dönüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Fakkoo said: fdassdf süper! : D ulan dün zompilere öldüm ne üzüldüm ya.. Allahtan Deli gibi yiyecek icecek melee stokladımda. :D Medium backpackim vardı ona üzüldüm.Birde birşey sorcam medium pack giydiğimde o soulbound mu oluyor üstüme? yoksa ölünce yine smallbackpacke mi dönüyoruz? Ölünce small'a dönüyorsun maalesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 >:D< sergay >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 beyler ranged silahları nerden bulcam ya.. sağ üst tepede melee + yemek var başka bi zıkkım yok. military de öldüm of :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 camp splinter, delta peak ranger station Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 totalbiscuit in review i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 koyuldu ama planetside 2'den sonra çok bayık gelmiştir normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 planetside 2de bana çok malca geldi valla hiç güzel değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 adam bu oyunu oynamayı bırak, hiç bi oyunu oynamayı bilmiyomuşta hayatında ilk defa fps başına geçmiş gibi oynuyo. ben de oyuna hiç bişey bilmeden başladım hiç böyle mal mal ölmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Beraber takilmak isteyen varsa teamspeakten ulasalim birbirimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yeni silahlar gelmiş Colt Anaconda Kruger Mini 14 Kruger Rifle 22 References http://www.warzwiki.com/Kruger_Mini-14 http://www.warzwiki.com/Kruger_.22_Rifle http://www.warzwiki.com/Colt_Anaconda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 colt anaconda çok güzeeeel warinc'de var mıydı o silah, warinc oynayım ben biraz öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bilmem oynamadım hiç onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 bu silahlar gelioda kime gelio arkadaş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hopping yapanlara ya da onları öldürenlere sdfs öbür türlü çok çeşit bulmak zor oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 anaconda yenimi eklenmiş. Girdiğimde çantamda idi (hoş girdiğim yerde bir tane daha buldum :P) Ama ben 1 hafta-10 gündür oyuna bile girmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 kruger rifle ve şarjörlerini falan buldum. denemedim ama henüz silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 anaa dun bende anaconda ammo buldum dedim ne ayak bu anaconde sniper mermisi herhalde meğersem pistolmış :O BioHazarD said: adam bu oyunu oynamayı bırak, hiç bi oyunu oynamayı bilmiyomuşta hayatında ilk defa fps başına geçmiş gibi oynuyo. ben de oyuna hiç bişey bilmeden başladım hiç böyle mal mal ölmedim. video ya diyorsun di mi? adam çok gerizekalı oynamış zombinin yanından geçiyor ölünce noldu bana dokunmadı bile diyo Resmen artniyet gerizekalı herif. Şu loadingden sonra gözükmeyen, sadece çantası gözüken oyuncu olayı sanki bir tek bu oyunda oluyor.Wowda bile oluyor bu olay neyin kafasındaysa iblis-i israf.Birde oturdum 20 dakika izledim o videoyu ya inanamadım adamın yaptığı embesilliklere. Hani eğer gerçekten böyle oynuyorsa coğu insan godlikeım ben o zaman Fps aleminde ciddi anlamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar