Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 GONDARCENGIZ said: bunlarda oyuncu yerine arabaya para yatırmışlar, bakalım Dediğin filmde Aaron Paul var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 varda banamı var abi , breaking bad izlemiyen tayfadanım o yüzden pek bi duygusal bakamıyorum , bana göre koca kafalı kamilin teki aksodaksod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2013 Yok izlemeyebilirsin de adam gerçekten inanılmaz bir oyuncu, hafife almamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Aaron başrolde olduğu için film ilgimi çekti. filmle oyunun tek bağlantısının adı olduğu zaten ortada daha alakasız bir oyun bulamazlarmış. bu arada oyun olarak nfs benim de en çok oynadığım araba yarışlarındandır. nfs2se ve underground 2'den başka araba yarışı oynamadım diyebilirim. Aaron'un oyunculuğundan hiç şüphem yok fragmanda da kendini göstermiş gerçekten iyi rol yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 abi hollywood şu aaron paulu piç etmez umarım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 harbi bravo. pacman ismini alsalar daha film malzemesi çıkardı. sırada fifa filmi filan mı var acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Minecraft varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 İsim haklarını tamamen izleyici çekmek için almışlardır zaten, alakası olabilecek bir konusu yok ki NFS'lerin, arabalı ne versen gider yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 fragman zaten baya baya breaking bad devamı gibi lan. zamanında çok çekmiş çok dertlenmiş jesse, intikamını almak için pistlere atlar, herkesin mına koycaktır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Salak salak konuşma ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Kimin arkadaşı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=z1ILPbwNONc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Yok mu izleyen? İsmine hürmeten gitmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 baya kötüydü. ben pişman oldum gittiğime açıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2014 az önce izledim evet saçma ama çok da kötü değildi. aaron paul için izlenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2014 jesse arabacı mı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Blu-ray rip'i cikmis, yeni izledim. IMDB notu iyi olmasina karsin pek umitli degildim ama oldukca begendigimi soyleyebilirim, tavsiye edilir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Abi aynen, şimdi izliyorumda NİYE HEYECANLANIYORUM İZLERKEN bu filmi ya? Çok sevdim ben filmi. Nedeni nostalji mi nedir? Gayet iyi çekilmiş film. Yani sahneler çok iyi kotarılmış. HD izlemenin hakkını veriyor resmen film. Klişe tabi konu ama olay o değil filmde tabi. Harika yahu. Bluray'ini de alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 oyuna referanslar var mı? nfs 2-3 falan tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bazı çekimler oyunun içindeymişsin havası veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Xenocide said: oyuna referanslar var mı? nfs 2-3 falan tabi. baya güzel uyarlamışlar işte oyunları. Konu olarak The Run'ı değiştirip koymuşlar. Yarışlar da eski oyunlar gibi baya. Bir yandan yarış bi yandan polisten kaçmak filan. Oyunlardan baya bir şey var filmde yani bence. O havayı veriyor harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 NFS fanboilar için 1080p hak ediyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Full Blu-ray haketmis, bazi sahneleri cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 sonunda gerçekten yarışlı film ya ama bu da polisiye aksiyona kayacak hertürlü kesin sdfs tanklar manklar görürürüz 1-2 film sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Güzel film o nfs havasını yaşatıyor bazı anlarda. hatta bir an first person a geçiyor. hatunda fena görselliği doyuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar