Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RMAH geldi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Yalnız yanlış bir şey yok o yorumda. Blizzard diabloyu düzenli para getirecek bir iş modeline kaydırdı. AH ile ilgili her muhabbet şu an eğlence hizmetlerinin değil, iş modellerinin konusu. Konuda iş modeli olunca Forbes'un yorum yapması hiçte saçma değil. Üstelik adamların dedikleri şey çok doğru. AH tamamen adamların ceplerine para girsin diye yapılmış bir oluşum. Burdan para yemelerini engelleyecek bir şey yapmaları mantıklı değil.

Belki item enflasyonundan fiyatların çok düşeceğini tahmin edip, o yüzden hekırları topluyor olabilirler gerçi. Anlamadığımız bir kar hesabı vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

said:
But really when you think about it, what motivation does Blizzard have to catch these botters or hackers when they’re going to be taking 15% of everything they sell? It’s like telling a cop to bust a drug dealer who’s paying him 15% of his profits for protection.

of forbes geçirmiş bilizort'a. adam benim bir yıl önce yazdıklarımı yazmış heh.

Bot kismini sahiden umursamayabilirler, ama hack Blizzard'in isine gelmez. Satis olmasi icin bazi musterilerin sisteme para koymasi lazim, bu nedenle de hesap guvenligi Blizzard icin belki eskisinden bile daha onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Konunun tamamini okumadim fakat 1-2 mesajda denen birseye katilma ihtiyaci hissettim. Oyun beni AH'a yada RMAH'a muhtac birakmamali, gel gor ki, birakiyor sanki.

İş güç nedeniyle fazla oynayamiyorum, lvl 31 monk falanim normal modda, dusen itemlarin hepsi 22 dmg civarinda geziyor. Sari haricinde hic item dusmedi. Gidip AH'ye baktim 45 dmg ozel itemlar var.

Nedir bu? Yaptigin iş mi simdi blozzort?
Sosyal ağlarda paylaş

"normal"de 25 levelin üstü item zor son boss dahil, arada 1-2 27 falan çıkıyor ama genel olarak oyunu level 30-35 arasında bitirip level 25 civarı itemlarla takılıyor oyuncu hiç ahye girmez ise.

ben ilk bitirdiğimde level 22 itemlar falan vardı level 36 karakterde lol, sonra ahye girip elimdekilerin 3 katı dps yapan silahları gördüm hiç fiyatlara..
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna verip veristiriyorduk, RMAH ise girince herkes bir titredi, kulaklari dikti 250$ item'lari gorunce :)

Alma isine aklim eriyor paypal falan alirsin da satma isini anlamadim bir item'i 100$ dan satinca 15% real money paypal hesabimiza mi gidiyor. 15 dolar yani? 85'i blizzor'da mi kaliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

düşmüyo ya

bana hep demon hunter itemı falan düşüyor hep.ayarlanmış gibi resmen.

barbar olarak lvl 1 den 60 a kadar o ilk baştaki çöpleri giydiğimiz kısımlar hariç düşürdüğüm hiç bi itemı kullanamadım sdfs

problem o zaten. Melee classlar act 1'i para farm'ı için kullanıyor. Sonra ver elini AH. DH/wizard'ın şu anki hali olmasa (hatta fixlerden önceki halide) bugün bitane melee göremezdiniz act 1den sonrasında. İlk 2 hafta onlar besledi AH'yi ki sayesinde meleeler act 2 gördü.
Sosyal ağlarda paylaş

ses said:

problem o zaten. Melee classlar act 1'i para farm'ı için kullanıyor. Sonra ver elini AH. DH/wizard'ın şu anki hali olmasa (hatta fixlerden önceki halide) bugün bitane melee göremezdiniz act 1den sonrasında. İlk 2 hafta onlar besledi AH'yi ki sayesinde meleeler act 2 gördü.

yoo baya kendim geçti act2 ye ben barbarian ile
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...