Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 "sen inanılmaz biassın ve söylediğin hiçbirşeyin kıymeti yok sam" dediğimde ne kadar ciddiye alınır bır acıklamaysa bu, senin söylediğininde forbesin yorumuda o kadar ciddiye alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 o dediğinde zerre temel yokken benim ve forbes'in dediğimizin temeli var, o nedenle yukarıda yazdığın mesajın tamamı ciddiye alınabilir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yalnız yanlış bir şey yok o yorumda. Blizzard diabloyu düzenli para getirecek bir iş modeline kaydırdı. AH ile ilgili her muhabbet şu an eğlence hizmetlerinin değil, iş modellerinin konusu. Konuda iş modeli olunca Forbes'un yorum yapması hiçte saçma değil. Üstelik adamların dedikleri şey çok doğru. AH tamamen adamların ceplerine para girsin diye yapılmış bir oluşum. Burdan para yemelerini engelleyecek bir şey yapmaları mantıklı değil. Belki item enflasyonundan fiyatların çok düşeceğini tahmin edip, o yüzden hekırları topluyor olabilirler gerçi. Anlamadığımız bir kar hesabı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 o itemlerin hiç biri rmahta 250$ etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sam said: said: But really when you think about it, what motivation does Blizzard have to catch these botters or hackers when they’re going to be taking 15% of everything they sell? It’s like telling a cop to bust a drug dealer who’s paying him 15% of his profits for protection. of forbes geçirmiş bilizort'a. adam benim bir yıl önce yazdıklarımı yazmış heh. Bot kismini sahiden umursamayabilirler, ama hack Blizzard'in isine gelmez. Satis olmasi icin bazi musterilerin sisteme para koymasi lazim, bu nedenle de hesap guvenligi Blizzard icin belki eskisinden bile daha onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 dupe filan gibi seylere gozyummazlar su halde, hem item basinca itemlarin degeri duser, hem de herkes hack mack kendine item yaparsa satis olmaz, ama bot olayini alttan alttan destekler hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kullanılmayan veya rmah kullanmamış bir hesabın heklenmesinin maddi bir zararı yok, rollback yaparlar en fazla. o çalınıp satılan item'lar gene %15 olarak geri döner. chopshop misali ama çalınan araba aslında yerinde duruyor gibi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Direk hesaba verilen maddi zarar acisindan degil, musterilere verilen guvenlik hissi acisindan onemli. Bu ise para yatirmaya niyetli biri, hesaplarin zirt pirt hacklendigi bir ortam sebebiyle vazgecebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 wow'da da zırt pırt hackleniyor, çatır çatır dönüyor ama ticaret gene. tüketicilerin o kadar salladığını sanmıyorum hemen rollback yapılabiliyorken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Demin streamde adamin biri logunu gosteriodu 211+12 dolarlik iki item satmis paypal uzerinden, sabahta bi adam 1200 dolar yaptim bile felan diodu ne guzel ismis bu arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ekmek diablonun ağzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinslayer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 totalde bu kadar yüksek fiyatlara satış yapmak zor olabilir ancak, eur bazinda yine de 2 3 eur fiyatlarla günde 5-10 satabilseniz ki alicisi için çerez parasidir, doyuracak miktarlarda kazanç mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konunun tamamini okumadim fakat 1-2 mesajda denen birseye katilma ihtiyaci hissettim. Oyun beni AH'a yada RMAH'a muhtac birakmamali, gel gor ki, birakiyor sanki. İş güç nedeniyle fazla oynayamiyorum, lvl 31 monk falanim normal modda, dusen itemlarin hepsi 22 dmg civarinda geziyor. Sari haricinde hic item dusmedi. Gidip AH'ye baktim 45 dmg ozel itemlar var. Nedir bu? Yaptigin iş mi simdi blozzort? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 "normal"de 25 levelin üstü item zor son boss dahil, arada 1-2 27 falan çıkıyor ama genel olarak oyunu level 30-35 arasında bitirip level 25 civarı itemlarla takılıyor oyuncu hiç ahye girmez ise. ben ilk bitirdiğimde level 22 itemlar falan vardı level 36 karakterde lol, sonra ahye girip elimdekilerin 3 katı dps yapan silahları gördüm hiç fiyatlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Oyuna verip veristiriyorduk, RMAH ise girince herkes bir titredi, kulaklari dikti 250$ item'lari gorunce :) Alma isine aklim eriyor paypal falan alirsin da satma isini anlamadim bir item'i 100$ dan satinca 15% real money paypal hesabimiza mi gidiyor. 15 dolar yani? 85'i blizzor'da mi kaliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Yok %85 kar diablo 4te gelecek. Şu an %15ini çalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben butun itemlara 60 euro zaten vermisim ne diye ah kullanayim ki elbet duser parayla item alip oo cok kral oldum acayip proyum demenin ne anlami var anlamiyorum gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 act 1'den herşey düşüyo act 2'ye geçmek için denmiş sanki bi yerde.:D DH/wizard olunduğu belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Desenize Turkiye'de de internet kafelerde Diablo koleleri gorecez. Kafe sahibi verecek kirbaci verecek kirbaci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 düşmüyo ya bana hep demon hunter itemı falan düşüyor hep.ayarlanmış gibi resmen. barbar olarak lvl 1 den 60 a kadar o ilk baştaki çöpleri giydiğimiz kısımlar hariç düşürdüğüm hiç bi itemı kullanamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kotickin günlük kahve parası çıkar işte, http://msnbcmedia.msn.com/i/CNBC/Sections/News_And_Analysis/_News/_SLIDESHOWS/Sun_Valley_2010/SS_sun_valley_kotick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Red said: düşmüyo ya bana hep demon hunter itemı falan düşüyor hep.ayarlanmış gibi resmen. barbar olarak lvl 1 den 60 a kadar o ilk baştaki çöpleri giydiğimiz kısımlar hariç düşürdüğüm hiç bi itemı kullanamadım sdfs problem o zaten. Melee classlar act 1'i para farm'ı için kullanıyor. Sonra ver elini AH. DH/wizard'ın şu anki hali olmasa (hatta fixlerden önceki halide) bugün bitane melee göremezdiniz act 1den sonrasında. İlk 2 hafta onlar besledi AH'yi ki sayesinde meleeler act 2 gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 axedice said: Nedankonun mantığıyla bazı oyunların hak ettikleri parayı verebilmem için bedenimi satışa çıkarmam gerekir ahah. Hadi kendimi geçtim, arcane sam kaede saeros falan bu adamları düşünemiyorum bile lulz ne alakası var lan diablo oynamıyorum ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ses said: problem o zaten. Melee classlar act 1'i para farm'ı için kullanıyor. Sonra ver elini AH. DH/wizard'ın şu anki hali olmasa (hatta fixlerden önceki halide) bugün bitane melee göremezdiniz act 1den sonrasında. İlk 2 hafta onlar besledi AH'yi ki sayesinde meleeler act 2 gördü. yoo baya kendim geçti act2 ye ben barbarian ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Saeros said: ne alakası var lan diablo oynamıyorum ki ben Sırf diablo olarak düşünme yavrıs ;) Sen wow olarak düşün hatta ahah. Biz ayda 15 dolar veriyorsak senin en az 50 dolar vermen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar