Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bastion > Diablo 3 hem daha ii grafikler Daha ii hikaye anlatımı daha rahat smashing ( wasd ftw, mouse clicklicck ) daha ii soundtrack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/373338_208130842585876_1406912622_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Suark said: Bastion > Diablo 3 hem daha ii grafikler Daha ii hikaye anlatımı daha rahat smashing ( wasd ftw, mouse clicklicck ) daha ii soundtrack le epik win XDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu AH çıktı mertlik bozuldu arkadaş o kadar boss kesiyosun rare bile düşmüyo gidiyosun AH'a max 5k olmak üzere item seçiyosun elemanın cannavaro oluyor. tutamıyorum da anasını satim kendimi düşmüyo item nite'da herifler haşır huşur geçiriyor yahu elimde değil:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 AH işi cidden keyfini bozuyor oyunun yani normalde belki bir zorluğu 2-3 kere yapıp itemları bir üst zorluğa hazırlayacakken şimdi inferno dışında tekrar pek yapılmayacak diğerleri herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 o yönde ciddi problem var bence oyunda, epikler boss yerine varil tas yerdeki cesetten falan çıkıyor baya bayaa, ben sırf dün bu yerdeki zımbırtılardan 3-4 tane buldum act 2de çölde. bossu bırakıp varil farmlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 resplendent chest kovalayanlar köşeyi döndü, fix geldi vs ama yok yani hala devam aynı muhabbet. act 2 ve act 3 4.waypoint dibinde spawn olabiliyor bu chest, chest kovala, 2 pack mob kes, eşi dostu çağır, mf itemlari giy,chesti ac, rinse and repeat abv blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Normal oynayanları etkilemeden ne yapabilir ki? Farmerları engelleyecez diyip, standart oyuncuları madur ediyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Suark said: ya bu spellerin kaç % verdiğini kaç dmg verdiğini nerden görcez illa browsermı acmak lazım Ya options'da Always Show Advanced Tooltips gibi bir seçenek var, onu açacaksın. Ya da mouse ile üzerine gelince tooltip açılıyor ya, orada expand tooltip tuşuna basacaksın, default'u CTRL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Abi o kadar fazla varki dün dc olunca şans eseri bir bug buldum %100 rare çıkıyor 100 yardlık bir yerde :P İlk kez exploiterlara kızmıyorum bu kadar da boktan bir beta süreci olamaz. ps : daha da vahim olanı checkpoint bu kısım gelde sömürme arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 uçurulmadan alın: http://www.splitreason.com/Product_Images/ac695dbf6cff.jpg http://www.splitreason.com/product/1236# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 çok iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Abi şu inferno act2de tanklayabilen birisi rica ediyorum eklesin beni fıtık oldum resmen WD ile gmnnn#2185 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 t-shirt mükemmelmiş, birde star wars t-shirti beğendim skyrim yollamalı o da süperde ikisi pahalı oluyor. karar veremedim hangisini alayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 kargo sıkıntı olmuyor mu? alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 elite pack'in ortasında kendi partini oluşturamazsın error:1 diye hata verdi serverden attı. sonra error 37 ile uğraştım. sonra 2-3 kere login oldu ama yine kendi partini oluşturamazsın hatası verip ok basınca line logout yapıyor. party yapma ile de alakam yok. işten geldim yarım saat oldu gireli oyuna daha. blizzard dünyanın en iyi oyununu yapsa bile daha 1 kuruş vermem. 15 gün olmuş hala bi server'i idare edemedi. madem boyunu aşıyor bulaşma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 df said: elite pack'in ortasında kendi partini oluşturamazsın error:1 diye hata verdi serverden attı. oha en birinci erörü sana vermiş, bence bu bir onur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 o onurun üstüne 1 saat girmeyip şimdi girdim. 10 dk içinde yine mobların arasında dc verdi. girdim baktım ölmüşüm. 1 hafta daha veriyorum yoksa satacağım hesabı ve kutuyu. bliz defterini kapatacağım komple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 fri listtekilerin oyununa giremiorum,atilan whisperlari goremiorum falan. bi tek bendemi bu sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ilginçtir kore serverında oynuyorum bir tanesi bile yok bu sorunların. Ms de gayet kabul edilebilir. O kadar kastığım wizarda elvade demek üzereyim yani, kore serverında oynayacam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 awesome single player oyunu alıp dirty online yapmayı düşünen şirketlere bir uyarı bir ibret olsun bu dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Valla uyarı değil, tavsiye olur. Adamlar satış rekoru kırdılar, sadece 6 milyon preorder vardı Amazon'da. Onu geç, oyun halen kırılamadı ve bir süre daha kırılamaz. Kısacası adamların tarafında herşey süt liman, bal börek. Login sorunları, vs. de birkaç aya unutulur, sadece "shitty launch" akılda kalır, onu da sadece haterlar konuşur. Profit şu durumda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aynen gangrenin dedigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 rekor diablo diye oldu. sıfırdan başka bir şirket şu oyunu çıkarsaydı shitstormun haddi hesabı olmazdı. hele bioware falan allah muhafaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar