reampage Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 çıkıo galiba bu oyunda 59 dolar çok geldi, alınır mı yoksa değmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 beklemekte yarar var, sorunlu çıkacaktır ayrıca o fiyat düşecek her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 reytingler yerlerde sürünürse, 1 ay sonra 15$'a iner o fiyat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 aynen ayrıca dlc satacaklar 60$ çok yersiz bir fiyat, kime denk getirirsek diye düşünmüşler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 pre-order satışlarının pahalı olmasıda yeni adet sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 şöyle bir youtubedan baktım patato bir oyuna benziyor. o fiyata hele hiç olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben bu oyunu free2play fln olur sanıyordum end of nations'tan sonra o işe dönerler demiştim. rift iyi güzel oyn ama sonuçta olması gereken yerde değil. eon patladı gibi epey gecikti ellerinde bir bu var şuan ve bunu da yine yanlış pazarlamayla harcıyacaklar gibi. dizisi de tutacak gibi gelmiyor bana. trion potansiyelini ortaya çıkaramayacak maalesef. sevsemde firmayı başarısız olacaklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 pre order rakamlarini okudum forumlarinda da baya baya dusuktu. en cok xbox, sonra ps satmis zaten, pc sonuncu. reklamini, tanitimini yapmadilar oyunun hic. total rakam 90k falandi preorder butun platformlarda. tabii bu veri dogru olmaya da bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 steam'de top seller görünüyor şuan. benim pek umudum yok ama yine de alacak olan varsa şurda 40$ http://www.nuuvem.com.br/produto/1124-defiance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Xenus said: http://www.nuuvem.com.br/produto/1124-defiance Site bulgarca sanırsam, digital olarak sadece deluxe gordum acaba bu 40 usd olan digital mıdır ? Edit: oha ispanyolcayı bulgarca gormek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 All games are delivered digitally . You should perform the download according to the instructions you receive after the release of his application.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 digital standard bu evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Twitch'te gördüm de güzele benziyor. Beta davetiyesi gelmişti ama üşengeçlikten indirmedim. Betasını oynamış veya release'i oynayan varsa yorumlayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 kameradan oynandığından pek sevmedim ben. One öyle karakterin görmediği yerleri görme felan. Fps ruhunu öldürüyor direk. Tuzağı kuruyorlar, geri kaçıyorlar, npc ler üstlerine koşuyor patlyıor felan.. Gereksiz basit hatalar var. Belki oyun başları diye uğraşmamışlar o kısımlar için ama bekleyip göreceğiz. Belki bizi yanıltıp iyi birşeyler yaparlar ( en azından beni) birde hem 59$ istiyor. Hemde item satışı yapıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 oyun fps olmaya çalışmıyor ki zaten bir fallen earth havası var gerçi fallen earthte fps moduna geçebiliyordun ama herkes tps oynuyordu. fallout gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ona göre birşey yapsınlar ya. Kamera ile düşmanı gözetlemek felan nedir :D. Bari hissetsinler kendilerine bakıldığı zaman. felan işte ne bileyim. Dediğim gibi oyunun sonraki seviyelerinde zorlaşıyorsa sözüm yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yuh be abi hala 120hz monitörler için fix gelmemiş (td) totalbiscuit AI yüzünden yermiş baya http://www.youtube.com/watch?v=2ExLQqh3bhQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 oyunun hiçbir yerde doğru düzgün publicity yapmaması launch için son derece düşündürücü. total çok güzel söylemiş, acele etmemek gerek. büyük ihtimal başka bir "göç yolda düzülür" mmorpg'si olacak. oynanabilir hale geldiğinde f2p denersiniz, premium alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Xenus said: yuh be abi hala 120hz monitörler için fix gelmemiş (td) totalbiscuit AI yüzünden yermiş baya Yorumlara göre AI normal bölümlerde düzeliyormuş. Tutorial kısmıymış o bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 farkettim zaten insanlar desteksiz bash etmeye baya meyilli, oyun releaselerinde. tb'de atak yapayım demiş ama eline yüzüne bulaştırmış biraz. yani oyuna girdikten 10dk sonra recorda basmış, tutorialda review yapmış. real video coming later diyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Borderlans online oynama hissi uyandırdı bende gayet hoş kalbim boş tadına bi mmo olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 usenmesem bi inceleme yazardım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Pascha said: Borderlans online oynama hissi uyandırdı bende gayet hoş kalbim boş tadına bi mmo olmus :) Bana da öyle geldi UI'si hele çok andırdı nedense Borderlands'ı. Oyunu biraz anlatabilir misin genel olarak ben de almayı düşünüyorum. 60 dolar fazla gerçi böyle bi oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tubulo rasa oynamıştım ben sanırsam ona benziyor yoksa planetside 2 gibimi ? oynıyanlar biraz değerlendirme yapın oyunu merak ediyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 twitch den video bakın abi daha iyi. Oyun planetside 2 kafası felan değil. Garip bir pvp si var. Herifler bomba atarla geziyor. 3-5 tane birşey fırlatıyor yere doğru düşüyor patlıyor felan. Benim gördüğüm videolarda milletin elinde bu pvp yapıyor. Tek atıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar