Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defiance

Leopar

Öne çıkan mesajlar

ben bu oyunu free2play fln olur sanıyordum end of nations'tan sonra o işe dönerler demiştim. rift iyi güzel oyn ama sonuçta olması gereken yerde değil. eon patladı gibi epey gecikti ellerinde bir bu var şuan ve bunu da yine yanlış pazarlamayla harcıyacaklar gibi. dizisi de tutacak gibi gelmiyor bana. trion potansiyelini ortaya çıkaramayacak maalesef. sevsemde firmayı başarısız olacaklar :(
Sosyal ağlarda paylaş

kameradan oynandığından pek sevmedim ben. One öyle karakterin görmediği yerleri görme felan. Fps ruhunu öldürüyor direk. Tuzağı kuruyorlar, geri kaçıyorlar, npc ler üstlerine koşuyor patlyıor felan.. Gereksiz basit hatalar var. Belki oyun başları diye uğraşmamışlar o kısımlar için ama bekleyip göreceğiz. Belki bizi yanıltıp iyi birşeyler yaparlar ( en azından beni)

birde hem 59$ istiyor. Hemde item satışı yapıyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

farkettim zaten insanlar desteksiz bash etmeye baya meyilli, oyun releaselerinde. tb'de atak yapayım demiş ama eline yüzüne bulaştırmış biraz. yani oyuna girdikten 10dk sonra recorda basmış, tutorialda review yapmış. real video coming later diyor şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Pascha said:

Borderlans online oynama hissi uyandırdı bende gayet hoş kalbim boş tadına bi mmo olmus :)

Bana da öyle geldi UI'si hele çok andırdı nedense Borderlands'ı. Oyunu biraz anlatabilir misin genel olarak ben de almayı düşünüyorum. 60 dolar fazla gerçi böyle bi oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

twitch den video bakın abi daha iyi. Oyun planetside 2 kafası felan değil. Garip bir pvp si var. Herifler bomba atarla geziyor. 3-5 tane birşey fırlatıyor yere doğru düşüyor patlıyor felan. Benim gördüğüm videolarda milletin elinde bu pvp yapıyor. Tek atıyo sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...