Mal Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 iron forge dan çıkınca aşşağı doğru kıvrılarak giden karlı bi yol vardı. sakin oluyodu o yol. tavşan felan zıplıyodu arada. orayı özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Hiç bişiyini özlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 vanilla zamanındaki guildimi özledim %80 yabancıydı ama adamlar turkce ogrenısdi raid zamanı pipimi ye diye sesler ventden cıkar mehtermarsı ıle raidlerde boss keserdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 hiç birşeyini özlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 DoubleW said: Kesinlikle şunu özledim, frostwhisper da tamamı çinli ve min rank 12 uyeleri olan Horde Nightmare grubuna karşı olan premade leri özledim, adamları 3-0 yendiğimizde official forumları birbirine katmıştık tey tey tey.Sonra thorium pointte fly point te gelene 5-6kişiyle dalıp guild fight çıkartmayı özledim. Suken-Sukan, Flyingtomato, Skullcrusher zamanları lol. Kel human warrior mu oynuyordun acaba? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Vendy said: Suken-Sukan, Flyingtomato, Skullcrusher zamanları lol. Kel human warrior mu oynuyordun acaba? :D ahaah evet Grand Marshal Fatih A l A :))) Nickmage vardı Nightmare nin lideri ud mage.Bizim premade ise Tharax NightElf war, Candygirl human warlock diğerlerini pek hatırlamıyorum.Bizim premadenin ilk gm siydik. Zaten en düşük rank 12de bıraktı millet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Vanilla zamanı rank kasarken if un önünde duel yapmak güzeldi bir tek ondan sonra bozdu zaten oyun bende iyice koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Mountla dağ tepe dolaşmayı özledim ya. Artık hepsi yalan olmuş, heroiclere bile ışınlama yoluyla gidiyor millet. Ha zaman kazandırdı vs. İyi mi oldu, e yani. Tabi insan arıyor böyle şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 * shamanların frost shockunun süresinin CD sinden uzun sürdüğü günleri * shamanların hem enchancement olup hemde nature's swiftness aldığı, 3v1 araya dalıp 3ünü de kesip 4. ally tarafından öldürülüp self-res ile kalkıp onu da kestiği günleri. * droid ile lifebloom x3 + insect swarm , bear form kite ile god mode gezdiği günleri. * 1.6 patch ile gelen beastial wrath'in ilk gelişi ve hunterlerin istisnasız her 1v1i kazandığı günleri. dengesizlik candır oyuna eğlence katıyordu dengesizlikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Vanilla wow > all :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 BG'lara guild ile girmeyi, Alterac valley'de kosturmayi, Yeni char yaratirken saatlerce yeni isim düsünmeyi, newbie'lere yardim etmeyi yada diger faction'a iskence etmeyi, Arena'da sinirden klavyeyi kiracak kadar sinirlenmeyi, özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Tek kelime ile; "TBC"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Benim tek özlediğim low lvl Orc veya Taurenim ile Azerothta takılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Mavi itemle end game oynamayi, domuz burnu AV silahiyla pvp yapmayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 2005-2012 arasında sadece Vanilya WoW u özledim , herşeyi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Vanilla zamanı LFG veya LFM BRD UBRS LBRS diye bagırmayı özledim.Birde oraları yapmayı.Ha birde Barmen Shanker kasacaz diye ne çileler çektik be, onu bile özlüyorum. Ayrıca Tarren Mill de ki open world combatları , peh hala hatırlıyorum. Sonra BG dir Arena dır cıktı mertlik bozuldu. Geri kalan hiç bir şeyini özlemedim ,ne TBC yi ne WLK yi ne CATA sını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 oyuna ilk başladığımda stonetalon'da takılan 2 tane gnome vardı yüksek lvl, ibneler önüne geleni ganglerdi. resmen bizim serverda horde'a yasak bölgeydi orası. beni de çok kestiler; ama ben inat etmiştim questleri bitireyim diye. gel zaman git zaman bana dokunmamaya başlamışlardı. o iki gnome'u özledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Quo-Vadis said: Vanilla zamanı LFG veya LFM BRD UBRS LBRS diye bagırmayı özledim.Birde oraları yapmayı.Ha birde Barmen Shanker kasacaz diye ne çileler çektik be, onu bile özlüyorum. Ayrıca Tarren Mill de ki open world combatları , peh hala hatırlıyorum. Sonra BG dir Arena dır cıktı mertlik bozuldu. Geri kalan hiç bir şeyini özlemedim ,ne TBC yi ne WLK yi ne CATA sını. Bizim servarda ilk zamanlarinda tarren mill de saglam npc yoktu. Oyuna ucuncu ayin basinda baslayabilmistim asker donusu. Millet levellamis tabi. Bir horde a bes alliance ti bizim server populasyonu. (o zamanlar bladefistteydim) Hatta rogue gank feste dusmustum ill gittigomde. Allah allah burada neden bos kasaba var derken birden spirit healer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Namessar said: Bir horde a bes alliance ti bizim server populasyonu. (o zamanlar bladefistteydim) Hatta rogue gank feste dusmustum ill gittigomde. Allah allah burada neden bos kasaba var derken birden spirit healer. Her server öyleydi herhalde, o yüzden alyansları "üst üste" koyup kesmenin zevki ayrıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Hacı bir şeyi çok özleyip de ona tekrar ulaşamayacağını bilmek demek vanilla demek. Özledim, o samimiyeti o nooblugu özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 fire + veren yesilleri giyip sonra saga sola one shot yapan fire mageleri ben ozlemedim valla. (bkz vanillanin ilk 6 ayi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Namessar said: fire + veren yesilleri giyip sonra saga sola one shot yapan fire mageleri ben ozlemedim valla. (bkz vanillanin ilk 6 ayi) Aaa az yapmadık :) özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Arthas reyizi özledim, WoTLK baya epikti hikaye olarak, birde TBC zamanının 25 man raidlerini özledim. Birde arada bir spell kast edesim geliyor fireball pyroblast falan. Sonra bu son expansion'ın ne kadar iğrenç olduğunu hatırlayıp unutuyom herşeyi. Cataclysmi hiç özlemedim, birde geri zekalı pvp muhabbetlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 TBCyi özledim. 3. mob geldiğinde tankın öldüğü, crowd controlun şart olduğu, reputationun birşey ifade ettiği, pugların yapamadığı heroic gibi heroic dungeonları özledim. Succubusla mage kadar cc yapınca serverwide warlock olmuştum safdf. Sunwell munwell raidler "bossların olduğu area" gibi değil raid gibiydi, iyi bir guildde olmanın bir anlamı vardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Oyunun betasini ozledim. Ilk mount aldigim gunu ozledim.. outdoor pvp yapmayi ozledim.. ahn'qirajin kapisini acmak icin haftalarca rune cloth kasmayi hic ozlemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar