Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Mehanix

Öne çıkan mesajlar

Ya speedrun'larda glitch kullanmak genel olarak uygundur. Sonuçta oyunun sana verdiği imkanları kullanıyorsun. Portal vs runları da böyle yapılıyordu.

Ama bence bu official bir run değil çünkü adam hack programı kullanarak ilk mob'dan teleport asası çıkmasını sağlıyor, sonra onu dupe'layıp run yapıyor. Hack programı kullandıktan sonra düğme yap, bas Diablo kill videosu çıksın, aha sana speed run, bu mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

Artık oyun hayatıma yotubedan gameplay izleyerek devam ediyorum daha keyif aldığımı fark ettim.

Diablo 3 üde gameplay olarak izledim bitirdim.

Ne yalan söyleyeyim beğenmedim. Boss fightlerın hepsini izxledim, birde hikayeyi anlamak için biraz ileri geri sardırdım o kadar.

Senaryo daha güzel olabilirmiş, gerçi

spoiler

diablo 3 de artık bir de cennete gidip orda savaşmamız lazım diye yazmışdım bir aralar, cennete gidip orada cenk edilmesi hoş olmuş.

ama yinede daha dallandırılmalıydı senaryo çok daha güzel bitirilebilir, expansion için oha gelsede oynasak gibi bir ara gazı verilebilirdi.

Ve level sınırı expansion ile muhakkak artırılmalı, gerçi artar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamisahin said:

Geçen gün bir arkadaşım "Eee abi. oyun bitti, Diablo'yu kestim" dedi. ben de "Eeeee?" deyince "Bu kadar mıymış abi Diablo 3?" deyip "Çok kolaymış" diye de ekledi.

"Olur öyle" deyip mesaj penceresini kapattım.

Diablo'yu baştan baştan oynamak o zamanın salaklığıydı.Artık bunu kimseye yediremezler eskiden hastası olanlar haricinde.Bir oyunu baştan oynatmanın savunulunacak hiçbir yanı yok! Yaparsın 60 a kadar içerik olur biter.Tam tersi "diablo baştan baştan oynanır.single player oyunda item farm yapılır" bunları savunmak artık çok absurd!
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu ilk çıktıgından beri oynuyorum ama artık soğmaya başladım yavaş yavaş . Bilmem farkında mısınız ama oyunda bir sürü sıkıntılı durum var. Aklımda kalan birkaç durumu yazayım hemen.

İlki melee classların Inferno Act 1 den sonra sololamasının imkansız olması. Armorunuz resistiniz ne olursa olsun elitları kesmeniz mumkun değil Act 2 de. Öte yandan wizard ve Dhlerin exploitlerle bu actleri geçebilmesi cheese build seçeneklerinin olması nerf yemelerine rağmen şu an hala act 3 ve 4 de farmlayabilen dh ve wizler var ki bu exploitleride herkes biliyor zaten mesela wizardın diabloyu mass crit buildiyle frost nova'nın cd'sini sıfırlaması ve tek damage almadan kesebilmesi Infernoda.

İkinci durum oyunda en zor düşen legendary itemlerin hiçbir işe yaramaması. Dps olarak magicten ve rare itemlerden daha kötüler armorda'da aynı şekilde ee ne işe yarıyor bu itemler o zaman saçma sapan bi şey.

Ve en önemlisi farm yapmanın hiçbir işe yaramadığı. Şu an melee classlar max. Act 1 Infernoda farmlayabiliyor ama gelin görün ki işe yarar hiçbir item dusmuyor act 1 den dolayısıylada act 2 için item farmlamak imkansız hale geliyor. İstediğiniz kadar armorunuzu resistinizi maxlayın act 2'de gene tek yiyceksiniz. Eee niye farmlıyalım ki o zaman ??

Muhtemelen su an AH'den en yuksek armorlu itemleri beleş dahi alsanız max yapabileceginiz armor rakamı 15k civarını geçmez ki bu act 2-3-4 için hiçbir şey ifade etmiyor. O zaman niye farm yapıyoruz hiç bir anlamı yok sadece silah için yapılıyor su an farm. GOld farmlıycaksanız hell'dede farmlanıyor zaten.

Yapabileceğiniz tek şey kitelamak ama Blizz sırf kit yapılarak geçilmesin diye elitelara özel skiller vermiş. Slow,Jail,Wall,mortar bunlar kitlemeyi imkansız kılıyor. EE madem kite yapamıyoruz bari tanklaya bilelim onada imkan yok tek yiyorsun .Hp regen,life leech falan yalan zaten. Olmadı bu blizzard büyük bi fix bekliyoruz senden.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyuna giydirenlerin çoğu 15'inden beri Diablo 3 oynuyor 7/24, 10 gün hiç durmadan sevişseniz ondan da sıkılırsınız, beğenmez hale gelirsiniz.

Yavaş yavaş oynayın işte. Diablo'yu WoW'la falan karıştırmayın, oyunun esprisi %0,000000000001 şansla düşen item için aylarca farmlamak, tetris gibi bir şey işte, senaryosu, içeriği vs. değil Diablo'yu Diablo yapan.

Ben Diablo 2'yi herhalde 40 kere falan bitirmişimdir, hala düşmeyen rune'lar, unique'ler, ağzıma eden elite'ler vardı. Çoğu zaman oyuna girip bir elite packla uğraşıp sonra çıktığım oldu. Çıktığından beri de aralıklarla da olsa oynadım.

Diablo = No-Brain eğlence + jack-pot, daha fazlası değil. Öyle ulvi şeyler beklemeyin.

Blizzard eğer aklı başında davranırsa content'in zorluğuna pek dokunmaz, cheese buildler zaten olacak; bunun da önüne geçmeye çalışmalarının bir mantığı yok. Oyun temelde single player, adamın düşürdüğü item ona sana karşı bir üstünlük vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet dendiği gibi maalesef insanlar MMO ve WoW kafasıyla bakıyor Diablo'ya. Biraz sorun orada. Tamam single player işini server bazlı hallediyor adamlar ama bu coop destekli single player bir oyun. Yeni content gelmeyecek yani 1 ay sonraki patchle. Yeni boss gelmeyecek, yeni quest, yeni act, yeni dungeon gelmeyecek. Elbette yenilikler olur ama major content patch diye birşey olmayacak. Bu tarz bakmak lazım. Inferno'yu soloyamaman gerekiyor zaten şu aşamada. Onu da yaparsan oyunu rafa kaldırırsın zaten çünkü üzerine birşey yok daha. İleride pvp filan gelir, exp pack gelir ama insanlar oyun hep devam edecek gibi düşünüyor ama oyun bu işte. Ama dendiği gibi Diablo'yu Diablo yapan da buydu zaten....
Longevity konusu content'ten bağımsız tartışılmalı, Diablo 2'ye kıyaslanarak, MMO'lara kıyaslanarak değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Kevinromeo said:

Tam tersi "diablo baştan baştan oynanır.single player oyunda item farm yapılır" bunları savunmak artık çok absurd!

Artik derken?

Eglenmiyorsan baska oyun oyna. Sanki Blizzard veya Diablo 3 bir sosyal kurummus gibi konusmaktan baymadiniz ya. Adam yapmis, eskiden de mantik buydu, simdi de bu, boyle olacagi da belliydi.

Yil 2012 olmus tekrar oyun oynatiyorlar.

RPG falan mi saniyosunuz Diablo'yu ben anlamadim ki arkadas. Hack & Slash iste ya. Adamlar sana super hikaye vericez gibi bir soz mu verdiler?

Artik lafina da takildim. Artik nedir ya? Eskiden insanlar beyinsizdi yil 2012 oldu super-zeka olduk bu numaralari yemiyor muyuz?
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Oyuna giydirenlerin çoğu 15'inden beri Diablo 3 oynuyor 7/24, 10 gün hiç durmadan sevişseniz ondan da sıkılırsınız, beğenmez hale gelirsiniz.

Yavaş yavaş oynayın işte. Diablo'yu WoW'la falan karıştırmayın, oyunun esprisi %0,000000000001 şansla düşen item için aylarca farmlamak, tetris gibi bir şey işte, senaryosu, içeriği vs. değil Diablo'yu Diablo yapan.

Ben Diablo 2'yi herhalde 40 kere falan bitirmişimdir, hala düşmeyen rune'lar, unique'ler, ağzıma eden elite'ler vardı. Çoğu zaman oyuna girip bir elite packla uğraşıp sonra çıktığım oldu. Çıktığından beri de aralıklarla da olsa oynadım.

Diablo = No-Brain eğlence + jack-pot, daha fazlası değil. Öyle ulvi şeyler beklemeyin.

Blizzard eğer aklı başında davranırsa content'in zorluğuna pek dokunmaz, cheese buildler zaten olacak; bunun da önüne geçmeye çalışmalarının bir mantığı yok. Oyun temelde single player, adamın düşürdüğü item ona sana karşı bir üstünlük vermiyor.

Bak bir üstteki adam yazmış zaten. Bende başka bir şey ekleyeyim.

Muhtemelen 2mizde aynı yerde tıkanmış durumdayız. Ben yaklaşık 6 saat önce 60 oldum ancak duvara değil ne biliyim kayaya falan tossladım. Sürekli olarak tek atıyorlar. Item alayım devam edeyim diyorum. DH ve Wizardların deli dana farmı nedeniyle goldun değeri daha 10 gün geçmemiş olmasına rağmen inanılmaz düşmüş durumda. (1 saatte 400kya yakın farm yapılıyor. Ben repair sorunum yüzünden 1 günde 400kyı ancak görebiliyorum. :) E insanların 1 saatte kastıkları para yüzünden benim infernoda bir şeyler kesmem imkansız. Denesem dahi 0 Zevk alarak oynuyorum.

E bu duvarı ben nasıl aşacağım? Bu saatten sonra Blizzardın yapabileceği 2 fix var.
1)İtem Reset (Ehehehe. imkansız)
2)Oyuna çok daha güçlü fakat inanılmaz düşük drop ratei itemlar ekleyip şu andaki itemların fiyatının düşmesini sağlamak.

2. nin sonucu çok uzun vadede alınabilir. Şu anda oyunun düzelmesinin imkanının olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

Artik derken?
Eglenmiyorsan baska oyun oyna. Sanki Blizzard veya Diablo 3 bir sosyal kurummus gibi konusmaktan baymadiniz ya.
Artik lafina da takildim. Artik nedir ya? Eskiden insanlar beyinsizdi yil 2012 oldu super-zeka olduk bu numaralari yemiyor muyuz?

CE EE! :)
Neyse "Artık" lafına gelince de daha net olmak gerekirse;
"20-30 kere baştan baştan mı oynayacam ben bu oyunu ?" diyen adama "Evet sen ne anlarsın Diablo bu" diyen varsa o kişi "SALAK"tır.Daha net oldu mu ?
Bir oyunu tekrar tekrar bitirmeye karşı değilim,yanlış anlaşılmasın.Hatta aynı zorlukta 2 kerede bitirirsin.Sonra geçersin hardmode'a.
Ama single player'da farm yapmak ? yok ebesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Inferno act 2de rahatlıkla farmlıyolar :(

Infernoya kadar topladığın para nerdeyse 2 saatte infernoda farmlanıyor. Zaten AHnin bu durumda olmasının nedeni bu. Level 60 olan oyuncular kazara düşürdükleri 30-50 level arası itemlarını AH'de sırf elden çıksın diye çook ucuza level 60tan sonra düşürdükleri itemları paranın değeri yok diye çook pahalıya satıyorlar. RMAH açıldıktan sonrasını düşünemiyorum bile... 350k param var kasada. Inferno act1'de beyaz moblar hariç hiç bir şeyi kesemiyorum. İtem almak için ennnn az 100-150kyı gözden çıkartmak gerekiyor malesef.

Kız arkadaşımın level 40 DHsi var. O yetiştiği zaman biraz biraz onunla para kasmaya başlarım diye umud ediyorum.

Üstteki arkadaş'a H&S'nin türkçesini açıklasın birisi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...