Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..


Mehanix

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar siz ne dusunuyorsunuz bu oyunla ilgili cok mrk ettim ya bence tam bir fiyasko..
şimdi beklentim yuksekti acıkcası bu oyundan dedim 2 ye şimdi guzel eklemeleri yaparlar online sistemini kurarlar coop,pvp hersey cok iyi olur derken cok sıradan senaryosunu 10 yasında bir cocugun yazacagı bir senaryo online play i sadace coop bir oyunla karsılastım..
şimdi bunlar oyunla ilgili goruslerim.. şimdide oyundaki problemleri yazim
1) ilk bi kaç gunku log in problemleri- tamam anladık oyunu cok sattınız serverları patlattık hucum edince eyvallah..
2) AH bu ne rezil bir ah dir ya 10 item koyuyorsun itemi cekemiyorsun fiyatını deiştiremiyorsun ztn buda bi kaç gun problemiydi açılmıyordu
3)error problemleri ztn bunu bliz forumlarından okuyan herkez biliyordur cogu oyuncu oyuna giremiyor itemleri siliniyor parasları siliniyor
4) error 3006 bu olayda benim basıma geldi asadada bir arkadasımın basına gelmis forumlarda yamızlar millet 1 2 gun bu problemden giremiyormus oyuna :)
yani daha yazardımda baktım baya msj yazmısım
neyse kısacası benim için hayal kırıklıgı
ha soyle oynayan arkadalar zevk alır bence 7 8 saat oynayıp oyunu bitirip sonra uninstall yapanlar :))
siz ne dusunuyorsunuz tavsiyeniz varsa bende oyle zevk almaya calısayım bu oyundan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu yapmışlar sonra büyük bi kısmını çıkarmışlar, çıkardığımız yerleri sonra satarız panpa demişler, olm şimdi çıkardık oyunu da ya patlarsa demişler, millet single bitirip bi tadını alsın kalanlarla oyunu düzeltiriz demişler. rahat 3 4 ayı var oyunun düzgün oynanabilmesi için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en başından diyorum ben biraz eksik kaldı diablo diye. tam istediğim gibi olmadı, beklentilerimi karşılamadı.

starter edition içeriğini biliyorum, gerisi okuduklarım izlediklerim, arkadaşlarımdan duyduklarım. bunu bi belirteyim.

bi kere diablo serisine çok yakışan bir oyun değil.birinci oyun resmen korkunçtu. ikincisi ise süper gotik bi havaya sahipti. bunda o havayı alamadım. çok parlak herşey. yeterince kasvetli değil.
grafikler zamanın gerisinde. karakter seçme ekranındaki model bile yeni çıkmış oyunlarla kıyaslanamayacak kadar sıradan. insan artık saçındaki sakalındaki kılın detayını bile görmeyi bekliyor. karakter seçme ekranında kaç sene evvelin oyunu aoc bile daha güzel görsellik sunuyor.
herşey çok smooth. sanki anti alliasing in dibine fazla vurulmuş gibi. kısaca görsel olarak 2012 de çıkmış oyun için çok daha fazlasını beklerdim.
male demon hunter hayatımda gördüğüm en kötü tasarıma sahip. kusursuz yüz hatlarına sahip, yakışıklı,düzgün vucutlu, karizmatik sesli beyaz atlı prens gibi. bu kadar sıradan bu kadar niteliksiz bi tasarım anca böyle olur. insan biraz daha orjinal bi karakter bekliyor. van helsing tribinde bi şey yap, kirli sakallı falan ne bileyim, küfür baz huysuz birşey olabilir veya. işte kat kendinden birşety. ya da karakter olarak ukela, artis tripli birşey olsun, seslendirmelerde hissettir onu.yap ama bi özelliği olsun, farklı bi tasarımı olsun.
witch doctor oynamak istediğim karakterdi ama açınca bi baktımki 3. sınıf kabile dilencisi. direk rezillik. nerde diablo 2 deki necromancer nerde wd.
map açıkken neden karakteri kontrol edemiyoruz?
diablo 2 deki her oyunda haritanın random hazırlanması olayı neden yok?
haritalarda neden serbestlik yok? ilerde galiba haritalar daha geniş, öyle duydum ama. ama oynadığım kadarıyla kendimi çizgisel bi hatta ilerleyen oyunda buldum. haritayı keşfetme olayı zevkliydi, yolumuzu bulmaya çalışmak zevkliydi. bunda ise çok ufak geldi haritalar.
diablo 2 üzerine tek istediğim pvp'nin düzgün olmasıydı. direk pvp amaçlamıyoruz zaten gibi bi açıklamayla zaten baştan önünü kestiler.
oyun kötü değil kesinlikle. ama işte konu diablo olunca beklentiler yüksek oluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

starterla oyunda ne varsa sunarsın adama alsın diye. oyunu aldıktan parayı verdikten sonra eleştirmenin anlamı nedir? bir nevi demo sunuluyor ama aslında oyunun geri kalanı daha güzel gibi birşey mi var?

gelir geçer buglara, takılmıyorum zaten. yada release sırasında yoğunluktan dolayı olan şeylere. genel olarak tasarım kısmını zayıf buldum. oyun diablo atmosferini yakalayamamış bu kadar basit.

wd konusunda daha objektif olabilirim. bu kadar sünepe birşey beklemiyordum. ama tasarım olarak dh'nin tam zıttı. gerçekten tasarlanmış bir karakter. karakter seçme ekranında six pack, davudi sesli bir karakter yerine tam tersine eli seğiren, çelimsiz anti-kahraman havada bi tasarımı olması başarılı, özgün bi iş yapmışlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

konuyu açan liseli mi? :) arkadas su paticik nerdeyse açıldıgından beri vardımdır msj atmam okurum genelde takip ederim burdaki cogu arkadastan fazla online game oynamıslıgım vardır 40yılın basında bi msj atarız boyle cvp alırız anlamadıgım havan kime senin bu msjları atarkenki? liseli olsak nolur aile babası olsak nolur...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

28 yasındayım ihale teklifi hazırlamıyorum sadece bir oyun foruma msj atıyorum o yuzden duzeltmeler yazmayıp basıp gecıyorum msjı konusma uslubuna dikkat et bence insanların yuzune bakarak soylemecegin seyleri msj olarak yazma bu tip yerlerde yinede seni mutlu edeyim arkadaslar yazım hatalarım ve uslubum için kusuruma bakmayın..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

barbarın skille değişiinde ceşitliği diğer karakterler gibidğeil ya az cok aynı kalıyo.

yaratıklarn hitboxları cok büyük, daha doğrusu hitboxları deilde tıklama boxları cok büyük, anlamsız büyük, kac kere kacmaya kosmay calısırken mal mal saldırdım yaratıklara.

bazı runler hatta bi iki skillde cok tırıvırı bi ayar ceksinler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...