Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2019 bende de yok, 1080p source izliyorum takılmadan ilk defa izloiyorum lan ne güzelmiş fçaösmd nispet yapmak gibi olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 1 gecede 2002ye geri döndük resmen, akşam saatleri yoğunluktan counter bile oynayamıyorduk kablo nette sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 akşam 6-12 arası bildiğin işkenceye dönüşüyor internet tam da insanların en çok kullanacağı zaman. gerçi hali hazırda olan kullanıcılar minimum 50 mb bağlantıya geçti benim gibi portlarda kaldırmıyor anlaşılan. ulan 20 senede portları yenilemez mi insan. o kadar sağa sola reklam yapıştıracağına o parayla git port al yenile ne bileyim nasıl yapılıyorsa yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Oturduğum yer eski semt olduğu için belki altyapısını hiç yenilememiş olabilirler de bildiğin prime time'da twitch falan yalan oluyor. Ama dl ve ul düzgün çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 beyler bilginiz olsun. Turksat kafasına göre benim verdiğim taahütü iptal edip, beni eski tarifeme geçirmiş. aradım müşteri hizmetlerini. öyle bir taahhüte geçmemişsiniz diyor. dedim ses kayıtları var. hatta mesaj var cep telefonumda adı ile tarihi belli. 50mbps 100 güldüren kampanyasıydı. bunu iptal etmişler. siz de bakın. bu arada hız değişikliğiniz olduğu gözüküyor ama sonra siz istememişsiniz o yüzden düşürmüşüz filan dedi. şerefsizlikler başladı. direk bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 bu durum faturada mı dikkatini çekti yoksa online işlemlerden de görebildin mi? bende şimdilik taahhüt gözüküyor orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Hız testi yaptım da aradığımda ortaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Yaz DH, ekşi vs. bir yerlere; sistematik mi yapıyorlar belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Bir bakalım il müdürlüğüne attılar topu. ses kayıtları dinlenecekmiş. eğer bir sonuç çıkmazsa mahkemeye gideceğim zaten. o sırada yazarım da. şimdilik cenabetlik bende beni buldu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 hiç şaşırmadım böyle çakallıklara olmasa zaten enteresan olurdu bu ülke de. ses kayıtların olduğu için direk düzeltirler çünkü onları silme ihtimalleri yok hatta çirkeflik yapıp indirim filanda talep et seni aradıklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 oha hangi çeşit dolandırıcılık bu eğer sistematik herkese yapıyorlarsa, ben de girdim baktım bir problem yok taahhüt falan duruyor, senin cünüplüğünse o ayrı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Baktım şimdi gözüküyor benim taahhütname de asıl merak ettiğim kota dolduğunda hız düşürecekler mi. Telefonla taahhüt yaptıkları için kendilerine bu kadar güvenip böyle 3 kağıt yapıyorlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Ben kotayı dolduralı çok oldu, hız falan düşürmüyorlar. Sınırsız yazıyor zaten online işlemlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 barbu said: Bir bakalım il müdürlüğüne attılar topu. ses kayıtları dinlenecekmiş. eğer bir sonuç çıkmazsa mahkemeye gideceğim zaten. o sırada yazarım da. şimdilik cenabetlik bende beni buldu diyorum. Evet cevap geldi. Kabul ediyorlar taahüte geçtiğimive sonradan birisi tarafından iptal edildiğini. Ama yine de geri vermiyorlar sdf. İl müdürlüğündeki kadın yine deneyecek ama sonuç çıkar mı bilemem diyor. Şimdi tüketici heyetine mi başvurmam lazım mahkemeye mi? Hizmet bedeli için benim faturax24 mu yoksa aradaki indirim farkıx24 mu hesaplanalıyım. Baya baya kabul edip geçirmedi adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=ZhBi3X1zawM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2019 Ben 2 aboneliği biri aralıkta biri ocakta olmak üzere 50mbit yüz güldürene geçirdim 2 side duruyor? 2 sinde de 50mbit sınırsız yazıyor. Aralıkta taahhüt biteninki tek , Ocakda devam eden kampanyanı değiştirdiğim çift taahhüt yazıyor ama tek fiyat alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 IST- Bakırköy'deyim. Ne uydunet ne kabloTV var. Ariza bildirdik geldiler baktılar genel şebeke arızası dediler gittiler. Kendi sitelerinde Güngören harici genel arıza kaydı yok. Çalışınca güzel de sıçınca müşteri hizmetleri rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Kablonun servisi baya iyi ya. Arıza kaydı sonrası 2 3 saat içinde bakıyorlar. Akşam 6da bıraksan gece 10a kadar da geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2019 bence de baya iyi gece 5 te arıza kaydı bırakıyorum sabah kapı çalıyor 2 eleman alet çantasıyla falan geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 pati ve tr ip leri disinda hicbir yere baglanamiyorum var mı baska sıkıntı yasayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 hello canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Var. Gecen hafta da oldu aynisi 4-5 saate duzelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Gece gece .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 gecmis olsun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 aaa deneyimlenmisler hallettiler bu sefer hemen duzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar