Nekro Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 google disinda varsa calisan dns paylassaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Ben internete bile giremiyorum komple dnslerinde sorun var aptal kablonun windows hatayı buluyor düZeltiyor ve hemen 30 sn sonra aynı problem internet açılsa 1-2 dk vpn denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 tv izlerken kart hatası diye uyarı verip donuyor yayın 126 yı aradim genel arıza var diyip kapattı operator telefonu arap telekomun oyunu mu nedir anlamadim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 internet şuan can çekişiyor bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 0.7mpbs ile bağlıyım şu anda ve 444 0 126 aradığımda çevir sesi dahi gelmiyor. benzer problem yaşayan? Ankara Çankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ankara'da (birlik'teyim) uydunet kurbağa oldu an itibarıyla. yürümeyi internet resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 yine pingler hayvan gibi yükseldi(rocketleague,ow) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 lan nitro almıştım tam da, gündüz 13 mb la çekiyordum şuan sayfa bile açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Benim ping düzeldi saat 23:00e kadar 150-200 civari ping alırken suan 64 fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 dün DNS leri patlaktı bugün de bir ara gitti ama sonra geldi falan baya ağır sıçışlarda uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 herkes ağlıyor ama ben 2 gündür hiç problem yaşamıyorum lan. ilginç. neyse nazar değmesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 sus bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bende hala agirlik devam ediyor. var mi sorunu devam eden baska? cok yavas degil ama web de bir iki saniye delayler var bir sayfa acilirken. sanki dns sorunu halen var gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Bende de sorun yok. Cillop. Erenköy. Erenköy de cillop zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 bende de var yavaslik hala webte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 abi bu uydunette torrent çekmiyor ya. speedtest yapıyorum 20mbit görüyo, torrent 2-3mbit ortalamayla çekiyo. bi ayar falan mı yapmak gerekiyo? bayağı noobum bu konularda halp pls web'te ve stream'de sıkıntı yok bu arada. sadece torrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 çektiğin torrenttedir sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2016 ya yok abi kaç tane denedim hep aynı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Borlach said: abi bu uydunette torrent çekmiyor ya. speedtest yapıyorum 20mbit görüyo, torrent 2-3mbit ortalamayla çekiyo. bi ayar falan mı yapmak gerekiyo? bayağı noobum bu konularda halp pls web'te ve stream'de sıkıntı yok bu arada. sadece torrent Mbit ile megabyte karıştırıyor olmayasın? Veya çektiğin torrentin seedi yoktur falan? Utorent kendi içinde test gibi bişi var onu da yap bi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Mbps'yle MB/s'i karıştırıyor ol lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Patladı mı uydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 patladi bende de - kadikoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 sisli'de skinti yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2016 Kadıköyde sıkıntı varmış çalışıyorlarmış. Hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar