Arondrin Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 İnternet bir anda gözümün önünde düzeldi. Nadasa download bırakmıştım. 80-100 kb/s ile çekerken bir anda 6mb/s'ye fırladı hız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 yabancı siteler bitik mi? her şey aşırı yavaş kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2017 kablonet bayadır kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 kablo kullanıcısıyım, eve gelen adamla akraba olucam az kaldı. Her ay ziyaretçi var. Bi de artık işi abarttılar sağolsunlar, babalarının evleri ya,telefonsuz geliyorlar. şu iş btkta bitse de bitmese de ben de bi yetkili dövüp rahatlasam barbarca sevinicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 1 haftadır pert uydunet. geliyorlar yapıyorlar bir şeyler ama kendileri de ne yaptıklarını bilmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2017 sabonis said: yabancı siteler bitik mi? her şey aşırı yavaş kablonet problem bendeymiş. ben yokken gelip çözmüşler apartmanın kutusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 cumartesi pazar rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 bugün çok mu yavaş? 1mbit download 4mbit upload nedir allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 VPN açık, herşey normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2017 nuwa said: cumartesi pazar rezalet. ve prime time. aylardır böyle. leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 twich filan yavasladiysa ayik olun.. linko.. FETÖ üyeleri 15 Temmuz'dan sonra "Twitch" kullanmış Etkin pişmanlıktan yararlanan sanık H.K "15 Temmuz darbe girişiminin ardından bizlere 'Twitch' isimli bir program yüklendi. hos uzun zamandir vardir da..yine de yakinda mmorpg filan oynamaya baslayacaklar..lvl 80 raid yapacaklar bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 birileri şalteri indiriyor kaldırıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Stringray said: bugün çok mu yavaş? 1mbit download 4mbit upload nedir allah aşkına? Resmen şunu yaşıyorum ya 75/4 internetim. Speed testte 4 dl / 7 UL yfalan çıkıyor 2 gündür :( Belirli saatlerde böyle oluyor ama bilenler help pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Ben huzura erdim, darisi başınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 chrome ile bağlanamıyorum internet yokmuş gibi, firefox da problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 uydunet felaket bende şu anda. sizde nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 ilk kez bende de patlak uydunet. 2mbit üstüne çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 CthuLhu said: ilk kez bende de patlak uydunet. 2mbit üstüne çıkmıyor Bir düşün canım sence niye :D Eve geldiğimden biri dipteydi hız, 1 saattir komple gidik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 bugün saat 11den akşam 7ye kadar falan tamamen kesikti. ne internet ne tv vardı. kahrolası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 dizi sitelerinden bir şey izlemek veya twitch falan izlemek işkence olmaya başladı... download yaparken sorun yok hızda ama böyle şeylerde sürünüyor. çıldıracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2018 cokta seetmemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 ttnet hala 2mbit upload veriyor arkadaşlar, sırf gelecekte biri google search yapar da 2018'e dönerse arşivlerde görsün diye yazdım. ttnet 2018 yılında hala daha 2mbit upload vermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2018 facebook ve instagramda videolar hep buffering bu aralar. ama iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 ulan sabah erkenden kalktık işimiz var dye yurtdışı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Az önce tüm ülkenin interneti gitti galiba ya, hots atarken önce arkadaşlar düştü sonra ben, hiçbi yere giremedim falan, anca kendine geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar