Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 O kadar uzattıktan sonra anladılar tabi dünya güzeli bile çıkarsalar beğenilmeyecek, biz de çirkin yapalım anayı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Beklentimi jpg olarak karşılamadı umarım dizide güzel bağlamışlardır karakter olarak falan. Bu akşam izliyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 anne hobbit çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 muşmula suratlı karıyı koymuşlar resmen. inşallah fake make bişi yapmışlardır ya, 1 sezon bu salak suratlıyı mı izliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben beğendim, wife material Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ya zaten dizide herkesin eşi sevgilisi falan yan rollerdeydi , belki bu da böyle olmuştur anne seçiminde etkili olmuştur. Onun dışında sezon sonu sonuçta hani cliff hanger yapıp seneye ANNENİN ARKADAŞI ARKADAŞI diye yedirirler belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 9. sezon full peşinden koşcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sarah Chalke, Jennifer Morrison'lardan sonra anne rolü bu kıza verilmez ya. Bildiğin suratsız kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Beyler diziyi ikinci sezondan beri izlemedim ama arkadaşlar çok bahsetti yanımda. Benim de zamanla aklımda şöyle bir teori oluştu söylesenize bir oluru var mı? Çocukların Ted'den olduğuna dair bir kanıt var mı? Ted çocukların annesi ile nasıl tanıştığını anlatıyor ama belki çocuklar başkasının çocuklarıdır? Baya sıradan bir teori gerçi, mutlaka düşünülmüştür önceden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 anne bence bugün gördüğümüz kadın olmayabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Bu ne bunumu aradin senelerce demezmiyiz biz simdi. Bide karakterini gorelim bakalim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Olmamış anne :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Anne muhabbeti nolacaktan çok lilly marshall muhabbeti nolacak onu merak ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Lily ve Robin yaşlandıkça güzelleşiyorlar o süreci takip ediyorum artık sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ulan 8 sene bir kezbanı beklemişiz. Bu ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 8 senelik hype sonucu çıkan herhangi bir şeyin beğenilme imkanı pek yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Onlarca az ünlü güzel hatun var. Koy bir tanesini oynasın işte. İlla Megan Fox koymana gerek yok ama kezban da koyma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 hatunun güzel çıkmasını beklemek niye bu bir. beğenmediğiniz hatun pati'nin çoğunun kız arkadaşından güzeldir muhtemelen bu da iki hasudfha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Tanışma, Barney'nin düğünü vs? Seneye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 tedin kızı gayet güzel anası niye ortalama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 aktiftablet said: Tanışma, Barney'nin düğünü vs? Seneye mi? he ya ben de bi bölüm daha var sanıyodum meğer finalmiş ya 56 saat sürecek gelecek sezon yada ilk bölümlerde kızı görüp peşinden koşcak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Sparkcaster said: anne bence bugün gördüğümüz kadın olmayabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Holy said: Onlarca az ünlü güzel hatun var. Koy bir tanesini oynasın işte. İlla Megan Fox koymana gerek yok ama kezban da koyma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 said: Our ninth season will tell the epic story of the longest wedding weekend ever. We hope you like it. Next stop, Farhampton...” said: Catch that part about "the longest wedding weekend ever"? Yep, How I Met Your Mother's final season will take place entirely over the course of Barney and Robin's wedding weekend. That means that while there could be some flashbacks and flashforwards (and it would be odd to not have any, given the show has used both in the past a ton), in terms of the central storyline, while we have met the Mother, Ted still might not until far into the season; perhaps even the series finale. 9.sezonun tamamı Barney ile Robin'in düğünü olacak diye bir haber var. Dizinin senaristleri öyle demişler. Böyle olursa harbiden olayı uzatmada sınır tanımıyor senaristler cidden. Ted'in anne ile tanışmasıda artık dizi finalini fln bulur heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 the ana video http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/how-i-met-your-mother-521792 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar