sostizm Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Vay beee o da bitti demek. Çok severdim, yavaş yavaş kalın sesiyle konuşması. Meşhur rambo bıçağı. Ormanda kendine dikiş atması, tuzaklar... bi ara oturup bir daha seyredeyim şunun birincisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 fenn said: Rocky de mi emekli oldu ? en son creed'i çıkardı işte apollo'nun oğluna koçluk yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 sylvesterin eski toprağız ne varsa bizde var gazı bitmez ya. çeker kesin 6. yı. çekmese de genç birini oynatır, bi yerde rambo gelir bunu eğitir, yardım eder, ortalığı dağıtır, kahramanlık yapar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 ABD Rambo dan esinlenerek Rambo Squad kurar, gercek Rambo da bunlara egitim verir. Tabii elemanlarin egitmenin Rambo oldugundan haberi yoktur. Zikiko bir gorevde, hatun asker haric butun squad esir duser. Rambo gelip hatunla team-up yapip ekibi kurtarirlar. Film sonunda bizden gecti artik diyip Kambocya da emekliye ayrilir. Emekli maasini asyali hatunlarla yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Rambo'nun son filmi felaket tırttı. Öyle böyle değil, acaip tırttı. Bitirmek isabetli karar olmuş. Rocky'nin son filmi muhteşemdi ama, hakikaten seriye yakışır harika bir final olmuştu. Creed'i izlemedim daha, onu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 zaten daha da gotureceklerse seriyi rambonun kemikleri intikam icin donecek o olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Rewendor said: Rambo'nun son filmi felaket tırttı. Öyle böyle değil, acaip tırttı. Bitirmek isabetli karar olmuş. Rocky'nin son filmi muhteşemdi ama, hakikaten seriye yakışır harika bir final olmuştu. Creed'i izlemedim daha, onu bilmiyorum. rocky VI sanırım I ve II'den sonraki en iyi rocky idi.Duygulandırmıştı adamı... Creed için de millet yüksekten uçuyo ama bi izleyek ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 cüneyt baba çeksin https://www.youtube.com/watch?v=qJZzDhLwEbc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 creed fena degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 RamsesII said: Rewendor said: Rambo'nun son filmi felaket tırttı. Öyle böyle değil, acaip tırttı. Bitirmek isabetli karar olmuş. Rocky'nin son filmi muhteşemdi ama, hakikaten seriye yakışır harika bir final olmuştu. Creed'i izlemedim daha, onu bilmiyorum. rocky VI sanırım I ve II'den sonraki en iyi rocky idi.Duygulandırmıştı adamı... Creed için de millet yüksekten uçuyo ama bi izleyek ilk başta Valla 1'den bile iyi diyebilirim belki Rocky'nin son filme. O derece sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Rocky 6 da agladim ben ya. Sabah 4 te falan izledim ve hic uyumadan ise gittim. Gozler kan canavi gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Sam said: fenn said: Rocky de mi emekli oldu ? en son creed'i çıkardı işte apollo'nun oğluna koçluk yapıyor. Bundan hic haberim yoktu. Yazdim bi kenara izleyecegim. Tesekkurler Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 amerika'da yeni oynadı sanırım, buraya geldi mi daha emin değilim. sen de sağol. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bugün geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 vazgeçti sanıyordum, büyük sürpriz oldu bu ya. trailer olmuş, "son kan" ismi de tamam. başgana son selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 artık üşenip saç bile uzatmıyor asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 bence bok gibi olmus. son filme bayilmis bir insan olarak yaziyorum. gonul ister tekrar oyle olsun. trailer hic oyle durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) 4. filmde bol bol et vardı, bunda da var mı acaba Mayıs 31, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 et derken hatun mu? bbq mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Direkt insan eti parçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Sadece Paz Vega için izleyeceğim film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Valla bir sonraki round Karagümrük. ilk önce sulukule'liler yıkılan evleri ardından karagümrüğe yerleştiler. Baya bir hır gür oldu. Arkasından sihayiler geldi.Nijerya ve Eritre ağırlıklı. Burada mimar sinan stadında adam lazım oldumu 20-30 tl ye ek olarak beklemeye başladılar futbol maçları için. Sonra baktılar iş yoğun kira ucuz cevreye yerleşmeye başladılar ve ürediler çogaldılar. Çeçenler aksarayı suriye lilerin basması sonrası daha düşük kira olan karagümrüğe yerleşmeye başladı. Burada kuvetli bir hızla tam bu sırada tarikatlar artmaya dergahlar açmaya başladı bizim yerliler dengelemeye çalıştı. Derken suriyeliler kaçınılmaz son geldiler. Dükkanları ve evleri tutmaya başladı. Ve en son afganlar istila etti. Daha çok kira teklif edip hic ödemeden onlarda yerleşti. Sonuç: Artık istanbullu pek kalmadı tam bir bakış fırtınası her an herşeyin olabileceği bir ortam. Tam rambo 6 lık fırsat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 rambo 5: last botox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar