df Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bakım ne kadar sürüyor yaklaşık? daha yeni başlamıştım sk'yı geçtim 11 level fln oldum. betadan sonra farklı yerler göreyim dedim yalan oldu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Act sonu bosslarının 3 mavi düşürmekle yetinmesi efsane zaten =D Adamların kapısının önündeki random minikler daha fazla loot veriyor. Kasıtlı ayarlanmış sanırım. Bunun dışında shrinelara uyuzum ben. Dungeon'ın en sonunda protection, frenzy shrine'ları çıkıp duruyor. Düşman bittikten sonra ne anladım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Hello everyone, Sorry about the issues logging into the game right now, our networking team is working to resolve the issue right now. I'll let you know as soon as we have any further details. das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Hay maintenance gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Miraul said: 5xbuff la inferno farmlioz halen lvl 51 item dusuor saka gibi 5x valorla boss kesiyorum/z, event yapıyorum/z düşen item lvl45 rare lol Zaten vazodan immortal kingin kafalığı düşmeseydi valor sadece tome of secrets ve parayı arttırıyor diyecem anasını satim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Nephalem Valor normal bir MF buff'ı. Öyle level 60 düşmesini garantileyecek diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o değilde, morhaime'nin ataları tekirdağlıymış o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Redeagle said: Act sonu bosslarının 3 mavi düşürmekle yetinmesi efsane zaten =D Adamların kapısının önündeki random minikler daha fazla loot veriyor. Kasıtlı ayarlanmış sanırım. büyük ihtimalle kasıtlı ayarlanmış, insanlar boss grindlemesin, onun yerine rmah'a yönelsin felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 cunku boss a direk girebiliyosun. diabloyu farmlayıp kasma diye yapılmıs o. git oyunu oyna valor stackle, uniquelerden dusur diye yapılmıs amma soylendin rmah da rmah diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Miraul said: abi herseyi gectim bari lvl 60 item dussun infernodan. http://b1205.hizliresim.com/x/n/692dr.jpg 1 tanesi lvl 60 di su itemlerden oda gereksiz item ilk haftadan level 60 bis item dusmesin ya. asil sikinti o zaman olur dfgfd. gerci itemlarda +x Random stati oldukca hayallerdeki karakteri dizmek omur alir, o da ayri bi konu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 6 aydır bilinen bişeyi niye yeni keşfetmiş gibi davranıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 İlk haftadan set mi tamamlamak istiyorsunuz ? Wow mu bu yaf, her kestiğinden güzel item düşürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ya random çıksın tamam da bari lvl60 random çıksın ulan o valor buffı için pazartesiden cumaya pack kitelıyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abi lvl 60 itemı cıksa sürekli 10 boss kesince zaten itema bogulursun gayet iyi çıkıyor bence şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bir de su olay var. Co-op oynarsaniz magic find buff toplanip player sayisina bolunuyor. A - 50 MF B - 50 MF C - 200 MF D - 0 MF 4 oyuncunun magic find degerleri bu diyelim. A-B-C-D co-op yaptigi zaman (50+50+200+0)/4 = 75 Magic Find oluyor kisi basi. Yuksek MF'ye sahip olanlar gimpleniyor yani. Nephalem buffi da kesin 60 level rare item dusecek buffi degil zaten. Random loot is random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Nephalem Valor sürekli 60 düşmesini garantilese bir günde herkes full level 60'la dolaşmaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ve Infernoda Buthcerıda kestik 6 saat falan wipe yedik ama kestik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 act 1 bastan sona 5x buff + keserken mf geari takarak oynadim, 1 tane ise yarar item cikti. follower itemi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bone said: Redeagle said: Act sonu bosslarının 3 mavi düşürmekle yetinmesi efsane zaten =D Adamların kapısının önündeki random minikler daha fazla loot veriyor. Kasıtlı ayarlanmış sanırım. büyük ihtimalle kasıtlı ayarlanmış, insanlar boss grindlemesin, onun yerine rmah'a yönelsin felan diye. yahu bone... adamlar rmahnın hacmı arttıkca para kazanıcak rmahden. item düşmez hacım düşük olursa zaten daha az para kazanırlar, tamam yap yorumunuda en azından düşüneerek yap. 5 stackle hellede boss kesince 3 mavi 4 sarı düşürüyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ERROR 33 > ERROR 37 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abysall ve golden dyelar random merchantlardan mı alınıyor bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 abi pazar gunu saat 2 ded ne maintenance ı ya? deli mi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yaa ah ye canlandirmak icin yapilan isler bunlar.. iyide yapmislar bence kolay kolay dizmiyelim hemen setleri zor olsun zor.. alismis millet wowda beles item a buraya gelince nerde benim itemlarim diye zirliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 yazık günah , bütün hafta full çalışan , müsait olmayan , oynamak için sırf pazar gününü bekleyen binlerce insan var yahu.ayıptır valla şu saatte bakım.birde 3 dakika kala haber verdi o da güzel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 geldi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar