Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eski oyunlar (gog.com)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Can we edit, modify, or tweak GOG Galaxy?" said:

If you like to tinker, feel free to start building your own features or even entire clients compatible with GOG Galaxy, assuming you can figure things out right now. We won't actively work against attempts to improve the GOG Galaxy experience, although we can't promise not to break anything as we continue to develop our own tools and infrastructure.

açıkları kapayıp, open source yapıcaklar bunu sanırım yakında hll team. launchbox'ı entegre etseler keşke mis
Mesaj tarihi:
"Crossplay

Crossplay-enabled games offer online play between GOG and Steam. Because where you buy your games shouldn't prevent you from playing with friends. "

şöyle bir olay da eklemişler, güzel
Mesaj tarihi:
RMA steam'de de yok ki?

kalite kontrol yok, elini kolunu sallayan steame girebiliyor hatta nerdeyse

http://store.steampowered.com/app/348020/

olmaması avantaj sayılabilir hatta, devler açısından, sattıktan sonra hiç bir hakkı yok alıcının. gog'ta yine kısmi de olsa refund hakkın var zorlarsan alabilirsin
Mesaj tarihi:
alfa keyi 30 nisan'da, beta keyi 6 mayısda gönderdiler. alfayı kurdum içinden upgrade seçeneği yok, betayı baştan kurdum. 6 gün arayla çıkaracaksanız şunu alfa hiç vermeyeydiniz.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
https://www.gog.com/connect

Yeni bir olay gelmiş, steam hesabımızdaki oyunları drm-siz olarak gog'a ekleyebiliyoruz. Tabi ki şu an için az oyun var, yine bir iki işe yarar oyun koymuşlar. Witness gibi yeni bir oyun da var, inşallah katlanarak devam eder.
Mesaj tarihi:
Niye lazım ki böyle bir şey? "Oyunları tekrar tekrar almayın" demiş ama Steam kapanmazsa veya sadece GOG veya sadece Steam çalıştıran makine tarzı bir şey çıkmazsa why is this even a thing yani
Mesaj tarihi:
Lüzumdan çok drm free politika promosyonu. Tabi işin altında steamin satış rakamlarına kimde hangi oyunlar falan var ona ulaşmak gibi bişey yatıyordur. Zaten kazanamyacağımız bi pazar için (sonuçta bone hariç kim iki ayrı platformda aynı oyuna para verir) azcık bi maliyetle milletin steam hesaplarının içini bi görelim demişler.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Lüzumdan çok drm free politika promosyonu. Tabi işin altında steamin satış rakamlarına kimde hangi oyunlar falan var ona ulaşmak gibi bişey yatıyordur. Zaten kazanamyacağımız bi pazar için (sonuçta bone hariç kim iki ayrı platformda aynı oyuna para verir) azcık bi maliyetle milletin steam hesaplarının içini bi görelim demişler.

Bence bundan daha cok adam aynı oynu GOG'da da oynasın GOG'da da bi librarysi olsun kki lan bunuda kullanıyorum burdanda oyun alabilirim desin mantıgı.
Bende su an GOG yuklu değil mesela ama bi an dusundum yuklesem yapsam mı aceba diye.
Mesaj tarihi:
steam yerine kendi gog galaxy lerini kullanmasini istiyorlar milletin. asil amac o.

bu ise deli de para harcayacaklar simdi. cunku bedava baglanan her oyun icin publisherin payini odemek zorunda kalacaklar.

akillica ancak bence sonucta patlayacak bir strateji.
Mesaj tarihi:
steam kadar competitive iz demek amacinda olduklarini ve yeni oyun release lerini kendilerine kaydirmaya calistiklarini da dusunuyorum. steam in istah acici bir dijital pasta payi var.

gecmiste digerleri (satellite vb) bunu parcalayamadi. bakalim cdprojekt ne yapacak.
Mesaj tarihi:
sorun surda, steam de indirimler kampanyalar vs surekli karsimiza cikiyor. gog un ise clientini indirmezseniz butun kampanya cabasi email dan ibaret. kendi clientini aktif olarak o taskbar da surekli yuklu istiyor adamlar. bu bir marketing atagi.

cogumuz iki tarafta da olan oyunu bir cok durumda once steamde goruyoruz, ya da steam indiriminde sadece aliyoruz. client in farkindaligini arttirma pesindeler.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

axedice said:

Bence bundan daha cok adam aynı oynu GOG'da da oynasın GOG'da da bi librarysi olsun kki lan bunuda kullanıyorum burdanda oyun alabilirim desin mantıgı.
Bende su an GOG yuklu değil mesela ama bi an dusundum yuklesem yapsam mı aceba diye.

olay bu ya aynen. "bütün oyunlarım steam'de, geri kalan her şeyi steam'den almalıyım" moduna girmeyin, bizde de oyunlarınızın %90'ı mevcut, bize gelin lölölöl.

ama tutmaz bence. yalnız güzel toşanklı oyunları connect ile bağlarlarsa güzel olur. drm free'sini indiririz. 3-5 sene içinde steam batarsa elimizde drm free versiyonları olur :P
  • Yeni Oluştur...