Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 "Can we edit, modify, or tweak GOG Galaxy?" said: If you like to tinker, feel free to start building your own features or even entire clients compatible with GOG Galaxy, assuming you can figure things out right now. We won't actively work against attempts to improve the GOG Galaxy experience, although we can't promise not to break anything as we continue to develop our own tools and infrastructure. açıkları kapayıp, open source yapıcaklar bunu sanırım yakında hll team. launchbox'ı entegre etseler keşke mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 "Crossplay Crossplay-enabled games offer online play between GOG and Steam. Because where you buy your games shouldn't prevent you from playing with friends. " şöyle bir olay da eklemişler, güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 loop said: Populous (the beginning) un benzer daha modern bir oyun var mı ? godus var meh seviyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 gelecekte workshop+greenlight gibi şeyler çıkartırlarsa, valve'in paçalar tutuşur ama RMA olmaması yüzünden geliştiriciler de galaxy'den kaçabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 RMA steam'de de yok ki? kalite kontrol yok, elini kolunu sallayan steame girebiliyor hatta nerdeyse http://store.steampowered.com/app/348020/ olmaması avantaj sayılabilir hatta, devler açısından, sattıktan sonra hiç bir hakkı yok alıcının. gog'ta yine kısmi de olsa refund hakkın var zorlarsan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 aaa'lerin goga gelememesinin en büyük nedeni drm-free olmak zorunda olmaları, anca gogun kendi firması cd project redden witcher 3 falan geliyo işte en büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2015 beta key i girdim purchase ettim link nerde bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Library altinda. Bir oyunmus edasiyla duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 olmamisti iste ben de bi key daha geldi onu girdim oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 alfa keyi 30 nisan'da, beta keyi 6 mayısda gönderdiler. alfayı kurdum içinden upgrade seçeneği yok, betayı baştan kurdum. 6 gün arayla çıkaracaksanız şunu alfa hiç vermeyeydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2015 bende alpha update etti, client baya sallantili oldugu icin bazen etmiyor bazen ediyor gibi, kapatip acmak falan gerekiyor bir kac kere heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 https://www.gog.com/connect Yeni bir olay gelmiş, steam hesabımızdaki oyunları drm-siz olarak gog'a ekleyebiliyoruz. Tabi ki şu an için az oyun var, yine bir iki işe yarar oyun koymuşlar. Witness gibi yeni bir oyun da var, inşallah katlanarak devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 kaç saattir bekliyorum ekliycek diye. halen error veriyor sdf. çok yüklenirdi bugün zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Due to exceedingly high demand this may take up to several days, please check back later. Thank you for your patience. öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 acelesi yok, bekleriz zaten oyunlara sahibiz. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Niye lazım ki böyle bir şey? "Oyunları tekrar tekrar almayın" demiş ama Steam kapanmazsa veya sadece GOG veya sadece Steam çalıştıran makine tarzı bir şey çıkmazsa why is this even a thing yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Lüzumdan çok drm free politika promosyonu. Tabi işin altında steamin satış rakamlarına kimde hangi oyunlar falan var ona ulaşmak gibi bişey yatıyordur. Zaten kazanamyacağımız bi pazar için (sonuçta bone hariç kim iki ayrı platformda aynı oyuna para verir) azcık bi maliyetle milletin steam hesaplarının içini bi görelim demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Benim isime yarar. Wine ile Steam kullanmak yerine satin aldigim oyunlarin GOG versiyonunu indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 axedice said: Lüzumdan çok drm free politika promosyonu. Tabi işin altında steamin satış rakamlarına kimde hangi oyunlar falan var ona ulaşmak gibi bişey yatıyordur. Zaten kazanamyacağımız bi pazar için (sonuçta bone hariç kim iki ayrı platformda aynı oyuna para verir) azcık bi maliyetle milletin steam hesaplarının içini bi görelim demişler. Bence bundan daha cok adam aynı oynu GOG'da da oynasın GOG'da da bi librarysi olsun kki lan bunuda kullanıyorum burdanda oyun alabilirim desin mantıgı. Bende su an GOG yuklu değil mesela ama bi an dusundum yuklesem yapsam mı aceba diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 steam yerine kendi gog galaxy lerini kullanmasini istiyorlar milletin. asil amac o. bu ise deli de para harcayacaklar simdi. cunku bedava baglanan her oyun icin publisherin payini odemek zorunda kalacaklar. akillica ancak bence sonucta patlayacak bir strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 O da mantıklı evet. Yeni oyunlarda steam indirimleriyle mücadele edemiyorlar ama platformun ilk kuruluşu olan eskilerde baya bi müşteri kazanabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 steam kadar competitive iz demek amacinda olduklarini ve yeni oyun release lerini kendilerine kaydirmaya calistiklarini da dusunuyorum. steam in istah acici bir dijital pasta payi var. gecmiste digerleri (satellite vb) bunu parcalayamadi. bakalim cdprojekt ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 sorun surda, steam de indirimler kampanyalar vs surekli karsimiza cikiyor. gog un ise clientini indirmezseniz butun kampanya cabasi email dan ibaret. kendi clientini aktif olarak o taskbar da surekli yuklu istiyor adamlar. bu bir marketing atagi. cogumuz iki tarafta da olan oyunu bir cok durumda once steamde goruyoruz, ya da steam indiriminde sadece aliyoruz. client in farkindaligini arttirma pesindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 BonePART said: axedice said: Lüzumdan çok drm free politika promosyonu. Tabi işin altında steamin satış rakamlarına kimde hangi oyunlar falan var ona ulaşmak gibi bişey yatıyordur. Zaten kazanamyacağımız bi pazar için (sonuçta bone hariç kim iki ayrı platformda aynı oyuna para verir) azcık bi maliyetle milletin steam hesaplarının içini bi görelim demişler. Bence bundan daha cok adam aynı oynu GOG'da da oynasın GOG'da da bi librarysi olsun kki lan bunuda kullanıyorum burdanda oyun alabilirim desin mantıgı. Bende su an GOG yuklu değil mesela ama bi an dusundum yuklesem yapsam mı aceba diye. olay bu ya aynen. "bütün oyunlarım steam'de, geri kalan her şeyi steam'den almalıyım" moduna girmeyin, bizde de oyunlarınızın %90'ı mevcut, bize gelin lölölöl. ama tutmaz bence. yalnız güzel toşanklı oyunları connect ile bağlarlarsa güzel olur. drm free'sini indiririz. 3-5 sene içinde steam batarsa elimizde drm free versiyonları olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 12 oyun ekledi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar