Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 öle dükkana gidip almak olmazda, jagged alliance'ın sipariş sistemi gibi bişi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 işte ne olması gerekiyorsa muhtemelen onu oturtamadılar. yada bölüm sonlarında belli miktar para veriyordur sen de onunla cücenin dediği gibi sipariş filan veriyorsundur. önceden destek vermem; çıksın bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 buarada bu oyun da infinite ammoymuş. almam arkadaş. gayet güzel gözüken oyunlar yapıp şöyle şeyleri yapmayı beceremeyince bunları bir "feature" gibi göstermelerine gıcık oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 abi beceremediler ne yil 2013. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 inv vs yoksa ben de pre-order vermiyorum, çıksın hele. şöyle arcanum'daki gibi çöpten malzeme toplayıp mcgyver styla kurşun yapıp sıktığım bir oyun olsun hevesim vardı ama değilmiş heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 inventory var da loot ve ammo yok x-com misali. ama yani ikisi de içinde survival öğesi olması gereken oyunlar. ammo olmaması çok saçma ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 facebook oyunlarına aratmayan bir animasyon loot system diye bisi yok campaign %99 kisa olacak hic iyimser degilim bu oyuna valla tam bir bomba.. keyleri gondermeye basladilar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 steam'e gelmiş http://store.steampowered.com/app/234650/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 uzun süredir duruyo preorder, en az 1 aydır. güzelse çıkınca alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 knox said: facebook oyunlarına aratmayan bir animasyon loot system diye bisi yok campaign %99 kisa olacak hic iyimser degilim bu oyuna valla tam bir bomba.. Oyun 100 milyon dolara yapılmış, sonuç bu kadar rezalet çıkmamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 knox said: facebook oyunlarına aratmayan bir animasyon loot system diye bisi yok campaign %99 kisa olacak hic iyimser degilim bu oyuna valla tam bir bomba.. keyleri gondermeye basladilar.. eh fena değil animasyonlar abi turn based izometrik rpg animasyonu işte kick starter projesi sonucta AAA title değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bu oyun yerine Satellite Reign'e para verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 AAA title degil evet de..o topladiklari paraya cok daha iyi seyler yapilabilirdi.ya zaten kiclari baslari ayri oynuyor bu adamlarin.tamamen drm-free olacakti sozde oyun, sacma ve ucuz bahaneler one suruyorlar filan.daha simdiden pis kokuyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Oyuna level maker yapmışlar, ona uygun bir oyun yapmak durumunda kalmışlar. Facebook vari animasyon hissi alman ondan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Buradan kapsamlı yorumlar göreyim de ondan sana karar vereceğim ben alıp almamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 BonePART said: knox said: facebook oyunlarına aratmayan bir animasyon loot system diye bisi yok campaign %99 kisa olacak hic iyimser degilim bu oyuna valla tam bir bomba.. keyleri gondermeye basladilar.. eh fena değil animasyonlar abi turn based izometrik rpg animasyonu işte kick starter projesi sonucta AAA title değil asıl hedefleri için bile zayıf bir oyun değil hedefin 4.5 katı 1.8 milyon için wc3'ün budget'ı 2.2m gibi bişeydi. sene 98de o şimdikine göre cok daha minimal techle falan. elbetteki bir firmanın birikmiş knowhow'ı ile indie bu firmanınkini karsılastırmanın alemi yok. evet o 2.2m'in arkasında bilmemkac milyon dolarlık baska bir yatırım var vs vs ama cidden 400k içinde zayıf bir yapım bence bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Selamisahin said: Buradan kapsamlı yorumlar göreyim de ondan sana karar vereceğim ben alıp almamaya. Sonuç şu: Shadowrun dünyasını seviyorsanız alın. Hiç duymamışsanız veya ilginiz yoksa uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 yarın oynayıp bir sonuca varsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 grafikler hoş gözüküyor fakat animasyonlar ve gameplay cok cok kötü gözüküyor vidyolardan bu rpg açlıgında almış bulunduk artık inşallah içerigi saglamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 yorumları bekliyorum alacaktım almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebelpfade Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 evet arkadaşlar oynayan varsa yorumları alalım bende alıp almamak konusunda kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 http://www.eurogamer.net/articles/2013-07-25-shadowrun-returns-review 8/10 http://www.ign.com/articles/2013/07/25/shadowrun-returns-review 7.3/10 http://www.polygon.com/game/shadowrun-returns/8036 7/10 http://www.rockpapershotgun.com/2013/07/25/wot-i-think-shadowrun-returns/ http://www.youtube.com/watch?v=p-b-ggUSvo4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Ne diyor bisküvi? Ben almıştım ama daha yüklemeye fırsat bulamadım, civ5in çıkması kötü oldu bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 20 dakka izleidm guzel diyor rpg gibi rpg diyor combat çok ta ahım şahım değil ama bence onemli deil diyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar