dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 ps3 ten 4 e upgrade edebildiğimiz oyunlar neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Adamın biri Kanada'da kuyruğun önünde oarçalamış PS4ü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 sadece nba 2k14 icin bile ps4 alınır inanılmazmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 gerçekten çok acaip olmuş şu yakın çekimler NBAdeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 abi ya ps2den beri basket oynamadım konsolda ama bunun için cidden ps4 alınabilir gta çıkarsınlar bide 1 sene içinde ek paketti boktu püsürdü diye yürür gider valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 http://i.imgur.com/TRASwYq.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/642/675/6db.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Havaalaninda satilsa da alsam getirsem birazdan. Satisa cikti mi alet? edit: cikmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Youtube'da bi sürü video yüklenmiş, Amazon user reviewlere saldırmış millet, alet mavi ışık verip öyle kitlenip kalıyormuş. Düzeltmenin pek bir yolu yokmuş değiştirmek dışında deniyor. Blue light of death diyorlar sdf http://kotaku.com/ps4-blue-light-of-death-has-no-clear-fix-yet-1465979487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Oyun sektöründe oyun olsun donanım olsun, belli tarihlerden önce çıksın diye müşterilerin canına okuyorlar resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 şuna para vereceğinize bi pompalı bide tahta değnek alın eğlenin mahallede. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Kotaku'nun PS4 te HDMI çıkışta ufak bir sorun varmış , bunun dışında 4-5 rapor edilen sorun vardı reddit ve neogafta ve ilginç bir şekilde bu sorunu yaşayanların çoğu oyun oynarken arka planda başka oyun download ederken bu hadise olmuş . Şahsi teorim oyun bitmeden indirilen oyun kurulmaya kalkmış olabilir yada bu download yapılırken bir şeyler silinmiş vb olabilir. BUnlar pek önemli değil asıl xbox oneda fırtına kopacak diye kaç gün önce yazıldı ,çizildi.Patlamış mısırınızı hazır edin xbox one çıkış günü için. progamer said: Youtube'da bi sürü video yüklenmiş, Amazon user reviewlere saldırmış millet, alet mavi ışık verip öyle kitlenip kalıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 yok ben amerikadan getirme olayından tamamen vazgeçtim, sakat iş.. bir bozuk çıkarsa uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Haklısın cok riskli suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben de almanyadan getirebilirim tabi taşıma maliyetini ekleyerek :P 399 euro burda 18 aralıkta geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 tinu sanırım ben de vazgeçeceğim bu sorunlar yüzünden. sen pazarlık et bize 1k ya patlat ya makinaları :D gerekirse kamera ve ekstra kollu bundle yapsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Evet yurt dışından almayın bence de. Ben TR'den alıcam direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 https://vine.co/v/htbKAWAwZMw lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Amerikada 1 günde 1 milyon PS4 sattık demiş Sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 abi amerikada 1 milyon ps4 satılması ilginç aslında ama eminim xbox one gene amerikada en fazla satılan konsol olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bu gün yine konuştum sony bayisi ile, ön sipariş olayına girmem sizde girmeyin diyor, türkiye'ye çok az ürün gelecekmiş. adetler belli değil dedi yani bize kaç tane verecekler bilmiyorum diyor, fiyat konusunda sıkıştırıyorum diyorum bak 10 kişi var alacak ona göre diyorum , abi ben mağazalara kaçar tane bile koyacağımı bilmiyorum ki bu adetler belli olmadan net bir şey söyleyemem diyor, konuşmadan anladığım sony cok az stok getirecek ve hemen bitecek gibi, sizinde varsa sağda solda marketlerde tanıdıklarınız sizde araştırın , adama dedim bak önsipariş alan yerler var dedim, girmeyin abi önsipariş olayını , sony 5 tane veriyorum derse ne yapacaklar o firmalar merak ediyorum diyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abi indirim yapmalarıda bence biraz farazi olur, herifler kapışılıcağını biliyorlar. bir ince fiyatının kendilerini yükselticekler. Zaten yok buldu mu 100-200 tl umursamadan alıcak millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aynen, ilk seride almak hayal oldu gibi. hayallarde yasiyoruz basi patiler olarka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 onu dusunuyorum bende eğer gerçekten sony az mıktarda getırıyorsa, adamın 4 tane mağazası var, adam 1400 tl den rahat rahat satar, neden ındırım yapsın kı, işte o yüzden abi sony den en fazla kaç adet alabileceğim bunu öğrenmeden bir şey diyemem diyor. önsipariş alan yerlerden de almayın diyede özellikle söyledi. heralde çıkacağı hafta bellı olacak ne olacagı, adam bana kaçtane verir vermez o zaman cıkar ortaya , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 South Park'ın son bölümüne bakın da insanlar neler yapıyor görün. İlk partinin esnaf zamı yiyeceği kesin ama, bir-iki ay beklemek gerek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar