Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Youtube'da bi sürü video yüklenmiş, Amazon user reviewlere saldırmış millet, alet mavi ışık verip öyle kitlenip kalıyormuş. Düzeltmenin pek bir yolu yokmuş değiştirmek dışında deniyor.

Blue light of death diyorlar sdf

http://kotaku.com/ps4-blue-light-of-death-has-no-clear-fix-yet-1465979487
Sosyal ağlarda paylaş

Kotaku'nun PS4 te HDMI çıkışta ufak bir sorun varmış , bunun dışında 4-5 rapor edilen sorun vardı reddit ve neogafta ve ilginç bir şekilde bu sorunu yaşayanların çoğu oyun oynarken arka planda başka oyun download ederken bu hadise olmuş .

Şahsi teorim oyun bitmeden indirilen oyun kurulmaya kalkmış olabilir yada bu download yapılırken bir şeyler silinmiş vb olabilir.
BUnlar pek önemli değil asıl xbox oneda fırtına kopacak diye kaç gün önce yazıldı ,çizildi.Patlamış mısırınızı hazır edin xbox one çıkış günü için.

progamer said:

Youtube'da bi sürü video yüklenmiş, Amazon user reviewlere saldırmış millet, alet mavi ışık verip öyle kitlenip kalıyormuş.
Sosyal ağlarda paylaş

bu gün yine konuştum sony bayisi ile, ön sipariş olayına girmem sizde girmeyin diyor, türkiye'ye çok az ürün gelecekmiş.

adetler belli değil dedi yani bize kaç tane verecekler bilmiyorum diyor, fiyat konusunda sıkıştırıyorum diyorum bak 10 kişi var alacak ona göre diyorum , abi ben mağazalara kaçar tane bile koyacağımı bilmiyorum ki bu adetler belli olmadan net bir şey söyleyemem diyor,

konuşmadan anladığım sony cok az stok getirecek ve hemen bitecek gibi, sizinde varsa sağda solda marketlerde tanıdıklarınız sizde araştırın ,

adama dedim bak önsipariş alan yerler var dedim, girmeyin abi önsipariş olayını , sony 5 tane veriyorum derse ne yapacaklar o firmalar merak ediyorum diyor,
Sosyal ağlarda paylaş

onu dusunuyorum bende eğer gerçekten sony az mıktarda getırıyorsa, adamın 4 tane mağazası var, adam 1400 tl den rahat rahat satar, neden ındırım yapsın kı, işte o yüzden abi sony den en fazla kaç adet alabileceğim bunu öğrenmeden bir şey diyemem diyor.

önsipariş alan yerlerden de almayın diyede özellikle söyledi.

heralde çıkacağı hafta bellı olacak ne olacagı, adam bana kaçtane verir vermez o zaman cıkar ortaya ,
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...