Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

şuan bence ııyy konsol mu? diyen birinin bile ps3 alması gereken bir zaman.fiyatlar düşmüş 600 liraya.ps4 resmi olarak duyrulduğunda daha da düşer fiyatı.oyun bekleme derdi yok.kendi zevkinize göre 5-10 tane exc oyun bulabilirsiniz.çoğunun fiyatı 60-70 liraya düşmüş(orjinal oynayacam derseniz)bu sene 3-4 exc oyun daha çıkıyor ps3 e.god of war,last of us,beyond:two souls vs.hatta senede değil gelecek 3 ay içersinde.

harcadığınız para size misliyle keyif/zevk olarak geri döner.çokta güzel oyunlar oynamış olursunuz ilk defa ps3 te oyun oynuyorsanız.

ortalama bir ekran kartı fiyatına pc de olmayan oyunları oynama fırsatı.seçerek ve başarısı kanıtlanmış oyunları oynayacağınızı varsayarsak iyi bir alışveriş olur.

aynı taktiği ps4 içinde yapıp gelecek 4-5 yıl konsoldan nefret edip zamanı geldiğinde konsolun en iyi oyunlarını oynayabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

şu pc-konsol olayı niye tartışılır anlamış değilim. ne PC ne konsol fakir işi/zengin işi. zevk işi. konsol sahibi insanların çoğunun bilgisayarı var bukadar basit. Parayı harcadıktan sonra pişman olmuyorsan sorun yok. 70 tane falan ps3 oyunu var arkadaşlarımla takas dışında ne sattım ne takas ettim. PC'de MMO'da oynuyorum FPS'de. bf3'ü PC'e aldım sırf arkadaşlarla PC'de oynayabilmek için. Ama MW ve MW2'i ps3'e almıştım çünkü multide hilecilerle oynamak istemediğimden.

Kısacası ortada seçme şansı olduktan sonra sorun yok. her ikisine birden sahip olmayı engelleyen bir durum yok, aynı monitör/ekran üzerinden oynayabiliyorsunuz birbirleriyle çakışmıyor. O halde nedir bu kavga gürültü?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
sonuçta ne kadar o dönem iyi sistemde alsan 2-3 sene sonra yavaş yavaş grafikten kıs kısa oynamaya sonunda da pcden istediğin performansı alammaya başlıyorsun.

bende şimdi ayarlardan çözünürlükten kısarak far cry oynarım elbet.fakat 24 inç monitorde 1920 1080 den aşağı oynamayı sevmiyorum.

ya iyi de o far cry'ı pc'nin medium kalitesinde bile oynayamıyorsun ki ps'te falan, niye ağlıyorsun iki ayar kısıcan diye anlamadım sdfh
Sosyal ağlarda paylaş

kaç dolardan çıkarsa çıksın, ilk 1-1.5 senesinde zaten alınmaz Sony'nin hiçbir aleti

Yine milyon tane sorun, milyon tane uyumsuzluk ve gelecek yeni sürümlerden, serilerden sonra en sonunda stabil olur. O döneme kadar zaten adam gibi exclusive oyunda çıkmaz, çıkanları da biriktirir oynarsın.

PS3'e destek zaten devam eder kısa bir süre, dandik PS4 portları ile exclerle takılırsın. Multi'de zaten PC var sorun yok.

2 sene sonra alırsın konsolu no problema, o zaman 100-150 dolar daha düşmüş olur kesin olarak, spottan vs. alsan Türkiye'de daha da düşük.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
According to a Nikkei report sourced to an unnamed Sony Computer Entertainment employee, the PlayStation 4 will have "new playing options" as its primary selling point, rather than its hardware specs. It sounds very Nintendo-like on a broad scale, but somewhat different in execution, as those new playing options will be based on connections to other devices, including smartphones.

The PS4 will be presented as a "nerve center" for home entertainment, with improved ability to connect to mobile devices – including Xperia smartphones, Nikkei notes, but presumably popular phones as well.

Şimdide Sony direk hardware abanmak yerine daha bir Nintendo gibi değişik oynama şekilleriyle satmaya çalışıcak konsolu diye rumor var. 20 Şubat gelsede görsek artık.
Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

said:
According to a Nikkei report sourced to an unnamed Sony Computer Entertainment employee, the PlayStation 4 will have "new playing options" as its primary selling point, rather than its hardware specs. It sounds very Nintendo-like on a broad scale, but somewhat different in execution, as those new playing options will be based on connections to other devices, including smartphones.

The PS4 will be presented as a "nerve center" for home entertainment, with improved ability to connect to mobile devices – including Xperia smartphones, Nikkei notes, but presumably popular phones as well.

Şimdide Sony direk hardware abanmak yerine daha bir Nintendo gibi değişik oynama şekilleriyle satmaya çalışıcak konsolu diye rumor var. 20 Şubat gelsede görsek artık.

abi hardware ile olmayacağını acı bir şekilde öğrendiler. Çalıştığı firmalar dahil herkes işin ucunda yüksek gelir olmadığını görünce adamları sırtından vurdu. Daha niye hardware kassınlar ki?

PS3 o konuda direk epic fail, toparlanma aşamasında Sony bir daha aynı hataya düşmez. Biz aletten zarar ediyoruz ama oyun satacağız ıh ıh ıh diyip kendi başlarına bir kez daha sıkmazlar. Hele o zamanlar Xbox çok güçsüzdü, tehdit değildi Sony için vs. de pek iplememişlerdi. Bu sefer tam bir tehdit olarak duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...