fenris Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 oynanıyor ya. bende ilk oyun yüklü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yüklü değilse yükler ama sahip değilseniz ana oyuna olmaz, ew stand alone değil pc sürümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sadece within kurdugunuzda ilk oyunun gerekli tum dosyalarını gene de indiriyor. steam de ilk oyun gri bile olsa gene de lazım dosyaların hepsi orada. ana oyuna sahip olmadan withini calıstıramazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 zamanında 10 dolara almıştım şimdi oyniim diyorum, enemy within şart mıdır, şart derken yani ne kadar etkisi oluyor oyuna, aliim mi hazır indirimde iken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bence al, oynamışken tam olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Row versiyonu türkiyede çalışıyor mu? Bunu tradelicem de birkaç adam buldum hep row versiyon inventorylerindeki, emin olamadım, row ne demek ki Hatta hazır başlığı uplamışken elinizde xcom keyi gifti birşeyi varsa söyleyin, sizle tradeliyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 row = rest of world rusya disindaki yerler icin gecerli genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ha iyiymiş o zaman. Birşey daha sorucam. Bu enemy within normal campaigne content ekliyormuş, ayrıca bir expansion pack değilmiş de. Şimdi ben ikisini birden alsam campignin extra content eklenmiş güncellenmiş halinden direk başlayabiliyor muyum, yoksa önce vanilla campaigni bir kez bitirmem mi gerekiyor illa ki Vanillaya 4 tf2 key, enemy within 7-8 key istiyorlar, o yüzden illa vanillayı bitirmem gerekicekse direk 7-8 key daha israf etmiyim belki indirime girer diye şeyettim, infonuzu esirgemeyin plx :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 iki ayrı oyun oluyor, launcher soruyor hangisini istiyorsun. eski save'de yeni içerik olmuyor. sıfırdan ew campaign açacaksın mecburen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 http://prefundia.com/projects/view/chaos-reborn/256 Julian Gallop'un oyunu 14 Mart'ta Kickstarter'a geliyormus. Summon @Sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 bütün cüzdanı kickstarter'da bıraktık zaten, 100$ yattı daha bir oyunu oynamış değilim. sonum hayrolsun. bu prefundia'yı ilk duydum ama, neden kickstarter'ı seçmemiş anlamadım pek, daha iyi reklam olurdu. yalnız bu oyunu hiç bilmiyorum, salt büyücü işi sarmadı. biraz araştırmam lazım. başlığını açarız sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 O oyun XCOM'dan çok farklı bir tarzda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Easyde oynayıp yetemedim satellite yapmayı erteledim assault alien ship görevinde pasifilora team olduğundan baydım. Tekrar başlayacağım sıfırdan hay ya. oyunu bitirmeden enemy withine geçeyim mi? ya da direkt büroya mı geçsem tavsiye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2014 Büroyu salla. Within ana oyuna eklemeler yapıyor. Oynayabiliyorsan ek paketle oyna tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Büro apayrı birşey ya. Development time'ımız var, e iyi hadi birşeyler karalayalım diye consolefaglere kakalarız diye yapılmış birşey tamamen. Direk enemy withinle başla, enemy unknown içinde var zaten. Bir de abi başlangıç çok önemli, ilk 4-5 görevde biri ölürse falan direk yeniden başla, HQdaki ilk hedefin de squad size'ı 4ten 6ya çıkarmak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 valla seriler var duruyor öyle bende bir niyet başladım. Achievement kasacağım diye squad 4ü geçmedim bir de mal heavyim var antonio san bandarez bütün görevlerde olsun achievementı var ya tam noob achievement hoe olduk. neyse enemy within go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 -double Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 ufo oid diye buraya yazdim, Xenonauts diye bir oyun cikmis yeni.. cok cakma adamlar bi 15 sene kadar geriden takip ediyorlar ama.. resimler bildigin ufo yu yapmislar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Evet zaten heryerde spiritual successor yaıp duruyorlarda ben ufoyu oynarım daha iyi gibi, combat ekranı felan hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?35,5914276 başlığı vardı zaten. oradan devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 xcom enemy unknown'u 50 saat oynamışım, 3 gün önce enemy within'i 75% indirimde görünce yapıştırdım. classic'de oynuyorum, 2 oyunum çöp oldu. 3. oyunumu oynuyorum baya iyi gidiyorum ama OYUNDAN NEFRET EDİYORUM. tiksiniyorum, bana sinir krizleri geçirtiyor. thin manler full cover'daki armorlu adama 9-9 critliyor. böyle ekrana kafamı geçiresim geliyor, mouse parçalayasım geliyor. zırt pırt savede almıyorum, görevi smooth itelemişim, son round, saçma sapan bir thinman one shot çekiyor alakasız bir adama falan. çok eğlenceli aynı zamanda. çok değişik bir ilişkimiz var. vaktim olsa günde 10 saat oynarım yani. ilk iki oyunda bir görevde 2 saat geçirdiğim falan oldu, hiç ateş etme fırsatı vermeden bitirmek zorunda kaldım çünkü ateş ederse kesin vuruyor, vurursa kesin critliyor falan - saçma sapan. random ability olayı çok iyi ama ya, bütün classların olayını değiştiriyor. çılgın kombinasyonlar çıkıyor. oyun iyi ya çok karışık duygular içindeyim keşke böyle oyunlar çıksa yılda 4 tane fln, bütün yıl yeter bu arada aynı görevde 3 defa 90%+ misslemeyi becerdim hahaha bir kere roket atarken gitmesi gereken yere gitmeyip -işaretlediği alana- VIP'i vurdu falan terapi gibi oyun yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 ekipte asgari 4 assault tutma ve önden göndermemin sayısız sebeplerinden biri daha. crit immunity alıyorum, kafam rahat. sürprizlere yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 4 assault 1 med 1 sniper mı yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Sam said: ekipte asgari 4 assault tutma ve önden göndermemin sayısız sebeplerinden biri daha. crit immunity alıyorum, kafam rahat. sürprizlere yer yok. abi abilityler random olduğu için assault'a kesin crit immunity gelmiyor benim setup şu an 5 kişilik: 1 sniper, 1 support, 2 assault, 1 heavy +1'i de ya heavy ya sniper düşünüyorum daha hiç augmentation veya mech olaylarına giremedim, çok merak ediyorum. oyunun temelini atmak baya sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 4 assault, 1 heavy, 1 sniper. sniper büyük ufo raid'leri başlayınca tam çöp gerçi haritanın başlangıcı hariç. heavy de fazla iş yapamıyor işte çeşit olsun. support'u ghost armor gelince çıkarıyorum gruptan. mec hiç almıyorum oyun boyunca, gereksizlik abidesi kağıt tank. random perk facia ya, hiç tavsiyem yok onu seçtiysen. bütün oyunu rng üzerine ipotek ediyor, sınıf sistemini follofoş ediyor tümden. bol şans bütün diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar