Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 saveler cloud da patlıyor. ben bilgisayar değiştirirken usb ile taşıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Amazon da 10$, eski Xcom oyunlari ile birlikte: http://www.amazon.com/dp/B00ECHYTKY/ref=hy-deals-dvg-xcom?pf_rd_p=1629920722&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0PG1WF4TK59G0YB4QGTN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 steam 40$ orada key 10$ ha ? eu / us felan diye ayrım yok herhalde. Merak ediyordum bu oyunu. Mm sistemi felan var herhalde? online takılabiliyor muyuz? steam e ekleniyor mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Hayır, sadece 1vs1 oynayabildiğin bir multiplayer sistemi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 hıı mm yoksa gerek yok o halde. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 3. denemede bitirdim rahatladım. ama nedense tekrar oynanabilirlik adına pek bi şey bulamadım. kısa bir yorllama yaparsam; eski oyunlardaki gerilim havasının eksikliğini çok hisettim. daha bi aksiyon atmosferinde, müzikleri neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 eski müzisyeni çalıştırıyorlardı baştan, hatta milletin aklını çeldiler adamın röportaj videolarını oynatıp. sonra deus ex hr müzisyenini getirip BOMBASTİK müzik yaptırdılar. firaxis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 classic ironmande kafama kafama vuruyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Enemy Within ile eklenecek olan düşman organizasyonun adı EXALTmış. http://www.youtube.com/watch?v=5UJ_7ZtPvpM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 cult of sirius'u geri getirmişler bir bakıma, scan ve ipucu meselesini tam anlamadım ama ana fikir makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ABD askerleri "süper kahraman" olmaya hazırlanıyor http://www.hurriyet.com.tr/planet/24901673.asp wtf? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 bahtım varmış, enemy within doğum günümde çıkıyor.illa birine kakalarım alsın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 gidecegın yolu gostermesı guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 said: Taktiksel Saldırı Hafif Operatör Giysisi (TALOS) amerika'yı da nine divines'a geçiriyoruz hayırlısıyla. ehu şaka bir yana mitolojik gönderme çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Okuyorum da, oyunun bayağı bir kısmını geride bırakmış olmama rağmen epey fail tercihler yapmışım. Mesela colonel sniper'ım (tek sniper'ım) squad sight yok. Aynı şekilde double tap yerine in the zone aldım. Support'larımın hiç birinde additional tile skill'i yok. Laser'lar harici ne carapace armor basabildim, ne archangel armor ne skeleton armor. 7-8 kişilik bi core kadrom var, gerisi full noob asker, göreve bile çıkmamış. Foundry falan hak getire, Iron Will kastıramadım üstelik. Şu ana kadar tek bir ülke çekildi projeden. Sat'lerim iyi, power'ım iyi. Napsam şimdi oyuna baştan mı başlasam yoksa kör topal devam edebilir miyim böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Yeni adam yetiştirirsin düzgün yeniden başlamak yerine, yapılamayacak iş değil. Uydular kurulunca oyun cruise controlde gidiyor zaten stratejik seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Uyduları yerleştirdikten sonra belli bir skill almadın, belli bir karakter kullanmadın diye oyunu kaybedecek halin yok. Strateji oyunu bu, sana en uygun taktik en faydalısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Çatır çatır uydu basmış da değilim, hepi topu 5 tane. 2 tane de atılmayı bekliyor 5-10 gün arası zamanda. Yani endgame'de sıkıntı yaratma ihtimali bir yana, squadsight alıp uzaktan adam ayıklama keyfinden mahrum kaldığım için biraz sıkıntılıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 eh taktik görevleri zorlaştırmışsın, olmadan oynanır ama daha çok kastırır doğal olarak. squad sight sniper nerf yiyecek expansion'da deniyordu, o kadar fark yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 scope takilmis, squad sight li, double tap li 2 tane sniper ile cehenneme ceviriyorsun ortaligi. aman assaultlar 3 tane adamin ortasinda kalmasin diye dua ederken, aman assaultlar 3 tane adam gorsun diye ugrasmaya basliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Double tap o kadar iyi mi? Bana executioner ve in the zone daha vurucu gibi geliyor teorik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 dt bence süper bir skill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 DT iki vuruş hakkı tanıyor. In the zone ile 4-5 shot atabiliyorsun düzgün yakalarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Anahtar kelime uygun yakalarsan. Bir de killing blow olması lazım ki endgame moblarını critleyemezsen indiremiyorsun sırf sniper dmg ile. Cover içinde olmayan mob zaten yok, yıkman lazım filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Flying armor'la cover'ı negate edebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar