Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

XCOM: Enemy Unknown

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Amazon da 10$, eski Xcom oyunlari ile birlikte:

http://www.amazon.com/dp/B00ECHYTKY/ref=hy-deals-dvg-xcom?pf_rd_p=1629920722&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=979455011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=0PG1WF4TK59G0YB4QGTN
Mesaj tarihi:
steam 40$
orada key 10$ ha ?

eu / us felan diye ayrım yok herhalde. Merak ediyordum bu oyunu. Mm sistemi felan var herhalde? online takılabiliyor muyuz?

steam e ekleniyor mu :P
Mesaj tarihi:
3. denemede bitirdim rahatladım. ama nedense tekrar oynanabilirlik adına pek bi şey bulamadım.

kısa bir yorllama yaparsam; eski oyunlardaki gerilim havasının eksikliğini çok hisettim. daha bi aksiyon atmosferinde, müzikleri neyim.
Mesaj tarihi:
eski müzisyeni çalıştırıyorlardı baştan, hatta milletin aklını çeldiler adamın röportaj videolarını oynatıp. sonra deus ex hr müzisyenini getirip BOMBASTİK müzik yaptırdılar. firaxis..
Mesaj tarihi:
said:
Taktiksel Saldırı Hafif Operatör Giysisi (TALOS)

amerika'yı da nine divines'a geçiriyoruz hayırlısıyla.

ehu şaka bir yana mitolojik gönderme çok iyi.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Okuyorum da, oyunun bayağı bir kısmını geride bırakmış olmama rağmen epey fail tercihler yapmışım.
Mesela colonel sniper'ım (tek sniper'ım) squad sight yok. Aynı şekilde double tap yerine in the zone aldım.
Support'larımın hiç birinde additional tile skill'i yok.
Laser'lar harici ne carapace armor basabildim, ne archangel armor ne skeleton armor.
7-8 kişilik bi core kadrom var, gerisi full noob asker, göreve bile çıkmamış.
Foundry falan hak getire, Iron Will kastıramadım üstelik.

Şu ana kadar tek bir ülke çekildi projeden. Sat'lerim iyi, power'ım iyi.
Napsam şimdi oyuna baştan mı başlasam yoksa kör topal devam edebilir miyim böyle?
Mesaj tarihi:
Yeni adam yetiştirirsin düzgün yeniden başlamak yerine, yapılamayacak iş değil. Uydular kurulunca oyun cruise controlde gidiyor zaten stratejik seviyede.
Mesaj tarihi:
Uyduları yerleştirdikten sonra belli bir skill almadın, belli bir karakter kullanmadın diye oyunu kaybedecek halin yok. Strateji oyunu bu, sana en uygun taktik en faydalısı.
Mesaj tarihi:
Çatır çatır uydu basmış da değilim, hepi topu 5 tane. 2 tane de atılmayı bekliyor 5-10 gün arası zamanda.
Yani endgame'de sıkıntı yaratma ihtimali bir yana, squadsight alıp uzaktan adam ayıklama keyfinden mahrum kaldığım için biraz sıkıntılıyım.
Mesaj tarihi:
eh taktik görevleri zorlaştırmışsın, olmadan oynanır ama daha çok kastırır doğal olarak. squad sight sniper nerf yiyecek expansion'da deniyordu, o kadar fark yaratıyor.
Mesaj tarihi:
scope takilmis, squad sight li, double tap li 2 tane sniper ile cehenneme ceviriyorsun ortaligi. aman assaultlar 3 tane adamin ortasinda kalmasin diye dua ederken, aman assaultlar 3 tane adam gorsun diye ugrasmaya basliyorsun.
Mesaj tarihi:
Anahtar kelime uygun yakalarsan. Bir de killing blow olması lazım ki endgame moblarını critleyemezsen indiremiyorsun sırf sniper dmg ile. Cover içinde olmayan mob zaten yok, yıkman lazım filan.
  • Yeni Oluştur...