Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 "mevlüt özcan" said: Muhterem Müslümanlar! Bugün sizlere çok önemli ikaz ve nasihatlarda bulunuyoruz. Ülkemiz sınırları içindeki bütün camilerde Müslümanlar bu ikaz ve nasihatlara muhatap olacaklar. Müslümanlar! Yarın akşam şeytanın düğün günüdür. Şeytan kendine tapınanlarla evlenecek. Dünyadaki bütün insanlar (istisnaları hariç) bu düğünde bir ve beraber olup Allah'a isyanda birleşecekler. Topluca isyan edecekler. Bizler sizleri ikaz ediyoruz: Sakın ha bu isyankarlarla birlikte olmayın. Şeytanı sevindirmekte melanet işleyenlerle birleşmeyin. Toplu bir helak olabilir. Ebedi cehennemde kalmak gibi bir helakın tam ortasında kalabilirsiniz. Aynı günahlar yıl boyu işleniyor ama birlikte bu ikazlar yapılmıyor. Neden? Çünkü isyan birlikte olmuyor. Bu gecede yılbaşı hezeyanıyla toplu bir birliktelikle isyan ediliyor. İkazımızın önemi bundan dolayı önem arzediyor. Eğleniyoruz diyorlar; eğlenmek tepişmek değildir. Ölümü unutmayın. İsyan halindeyken ölürseniz cehenneme yuvarlanırsınız. Ebedi helakinizi başlatmış olursunuz. Muhterem Müslümanlar! Kumar oynamayın. Milli Piyango ve benzeri yöntemler kumardır. Kumar haramdır. Piyangodan çıkan da haramdır. Zararı nesiller boyu devam eder. Çocuklarınıza, torunlarınıza kıymayın. Acıyın onlara. Piyango vurursa cami yaptıracağım diyorlar. O para ile yapılan camide namaz kılınmaz. O para ile hela bile yapılmaz. Kimse kendini kandırmasın. Yılbaşı diye özel yemek yenmez. Hindiyi o gece yiyenler ahirette zakkum yerler. Yılbaşıdır bakalım televizyonda ne var diye televizyonlarınızı açmayın. Açarsanız o rezaletleri evinizde işletmiş olursunuz. Hangi Müslüman evinde karı oynatabilir. Bu tuzağa sakın olaki düşmeyin. Gayrimüslimlerin adetlerine, eğlencelerine bizim toplumumuz daha çok sahip çıkmaktadır. Bu, Batı'ya olan hayranlığın alametidir. Birtakım kendini bilmezler kendi öz kültürünü, medeniyetini, irfanını inkar edecek kadar yollarını kaybetmişlerdir. Roma'da verilecek "Noel ayini"ni 36 Hristiyan ve müşrik ülke aynı anda naklen yayınlayacaklar. Bu işin sonu nereye varacak bakalım. Muhterem Müslümanlar! Yılbaşı diye birçok müessese eşantiyon adı altında hediyeler verecek. Bunları almak da kullanmak da caiz değildir. İmam-ı Rabbani hazretleri diyor ki: ".... Gayrimüslimlerin kutsal sayılan günlerinde adet olan hediyelerle hediyeleşmek küfrü gerektiren şeylerdir. ..." (Mektubat: C/4. Syf: 55 Noel Baba gününde gayrimüslimlere ayak uydurmak küfrü gerektirir; onlardan sakınmak icap eder. (Halil Gönenç, Fetvalar: C/2. Syf: 21. İlk baskı) Müslümanlar müslümanca yaşamalıdırlar. İslamiyet hurafelere karşıdır. Yılbaşı melaneti de bir hurafedir. Miladi yılbaşı Türkiye için milli bir afet iğrenç bir hurafedir. Muhterem Müslümanlar! 31 Aralık tarihi bizim için büyük mana ifade eder. O gün Mekke fethedilmiştir. 31 Aralık'ta bizler Mekke'nin fethedilişinin yeni bir yıldönümünü kutlayacağız. Bugün münasebetiyle mıntıkamızda düzenlenen programlara katılalım. Bu coşku ve heyecanı hep birlikte yaşayalım... http://www.milligazete.com.tr/makale/yarin-aksam-seytan-evleniyor-225678.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bi an bu hafta camide okunan cuma vaazı sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 rıdvan dilmen evleniyor sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şu arapların patlıcan olayından falan daha kötü bu tarz yazılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 altin takardik ama maasimiza zam yapilmadi, artik emekli milletvekilleri takar bizim yerimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 aahahhahahahadsfkgldj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 All Hail Satan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 şeytan adamın sevdiği kızla evleniyor galiba baksana çok koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 abi christmas'ı neden bu kadar sevmiyo bunlar? müslümanlık kendinden önceki peygamberleri kabul etmiyo muydu? e isa'nın dgünü kutlamak neden bu kadar olmaması gereken bişi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 yeterli ibret alındı kardeşim. emege saygı +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 christmas 5 gun onceydi bircok hristiyan icin, bazilari icin de haftaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Öyle sert eğlenicem ki bu sene, oluşturacağımız pisliğin kokusundan cennet boğulacak. UNLEASH THE FOUNTAINS OF SCOTCH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Evde ödev yapacağım ben. Cennet garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 valla garantisi yok, ödevden sıkılıp bi beş dakka tv'ye bakıyım dediğin anda gitti cennet. evinde karı oynatmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sacma bişi aslında yeni yılın gelmesini kutlamak yanlıs ama mekkenin fethinin gergorysan takvimine gore yıldonumu mu mmubah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 geri sayım yapmak caiz midir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Sonra "ot" diyince kızıyorsunuz hocam başka topikte. Olmuyor yani.. Hadi "ot" 'u "örümcek" 'le değiştireyim bu seferlik... Çünkü güya fail oluyorum sonra dsdsfsfs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 bone postu lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hindi mi kaz mı? hangisi daha az günah şimdi?:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ben Bone'un hazırladığı lafları bekliyorum zaten. Ama sonra kaçıyor, daha da gelmiyor. Hep hazırlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 hindi'nin ne suçu var yahu? hindi neden yiyemiyo insanlar? asfafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 umarım bu yazı dikkate alınır. çünkü bunlar piyango sayısal vs oynamazlarsa kazanma olasılığımız artacak o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 LULZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Yahu baştan birkaç cümle okuyim dedim yeter diye ama anlam çıkaramadım, sonra Mevlüt falan görünce gurbetçi futbolcu Mevlüt evleniyor geyiğine bir davetiye falan sandım. sonra baktım saçmalamakta sınır tanımıyor, sonuna kadar okudum ve gözlerim yandı!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar