ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Jon Hamm oynayacakmış üç bölümde de http://bantmag.com/news/john-hamm-black-mirrorin-ucuncu-sezonunda/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 sezon başı bir tane bölüm izliyebiliyorum, diğer ikisi baya kötü oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 jon hamm için bakıcam bi. nede olsa madman draması http://31.media.tumblr.com/d5150e331b8d19e986b84d845292ffd5/tumblr_inline_n41k3aZKmT1sxbisj.jpg bunlar bi bölüm daha yapmış galiba ben onuda izlemedim bakarım belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 uplayalım yarın unuturum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 izlediniz mi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ha dur iyi hatırlattın yeni geldim unuttum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 çıktı mı lan. özelden gönderin nereden seyredebiliriz? hemen seyretmek istiyorum. çok istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 çıkmış çıkmış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 anca ingilizce altyazılı buldum öyle izledim ama izledim hehe. baya baya tahmin edilebilinir bi bölüm olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 eski bölümlerle ilgili: https://eksisozluk.com/entry/47535191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Tam bir meh. Jon Hamm biraz belini dogrultmuş ama kurtarmamış. Sci-fi kısmının yarattıgı sorunlar ikna edici değil, çok zorlama sorunlara koşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 izlememistim iyi oldu bos zamanda. umarim devam eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 xunn said: Tam bir meh. Jon Hamm biraz belini dogrultmuş ama kurtarmamış. Sci-fi kısmının yarattıgı sorunlar ikna edici değil, çok zorlama sorunlara koşmuş. olm şuna saglam bi kurgu yapsalar tam scifi polisiye film olurmuş. bide muricalılar yapıcak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Abi kore thriller'ı olsun. Böyle cookie'ye girip uçan tekme atsınlar sorgu sırasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 xunn said: Abi kore thriller'ı olsun. Böyle cookie'ye girip uçan tekme atsınlar sorgu sırasında. uçan tekme değil. kore filmlerinin klasik tekmesi tabanla atılan tabiri caizse kapıcı tekmesidir lütfen. uçan kapıcı tekmesini sadece memories of murder filminde gördük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2014 Hah işte o tekmeyi diyorum. O ikonik tekme. Memories of murder'da ortam sakinken aniden tabanlı uçan tekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 3. sezonun 2. bölümü ne zaman çıkacak şu dizinin? sezon anlayışları senede 1 bölüm mü mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 http://playtusu.com/haber/2015/09/yeni-black-mirror-bolumleri-geliyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Patlat bi 10 bölüm aynı günde be Netflix !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 geliyor gönlümün efendisi https://www.youtube.com/watch?v=I-vAp9n8rQc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 çok iyi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Gelecekten nefret ettim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2016 eline sağlık netflix ya. görsel olarak güzel polish etmişler seriyi. içerik de doyurursa beyinpatlamış oluruz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 narcos gibi binge-watching uyumlu mu çıkacak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2016 6 tane şimdi 6 tane tbd diye biliyorum. binge watchluk tarafı yok hikayeler başkaysa piç etme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar