forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 saçmalık bir dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 niye sıçtılar zannediyorsunuz. çünkü sıçması onların işine geliyor şşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 yeni bölüm mü çıktı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Abi dizi hakikaten çok saçma ve bayağı.. İlk bölümün senaryosunu herhalde ilkokul-lise dönemlerinde bir çocuk yazmış. İkinci bölümde farklı hiçbir şey yok tamamen klişe bir bölüm teması yine çok üzerinde durulan, bilindik bir tema Üçüncü bölüme zaten birşey diyemiyorum bile ikinci bölümden de beter konusu bildiğimiz türk dizilerininkiyle aynı.. Aynı konu daha önce sayısız dizi ve filmde konu oldu hala bıkmadılar. Ha bu arada 2. sezonu çıkmış. İzleyelim bakalım bir değişiklik olmuş mu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 2. sezon ilk bölüm; Biraz abartmışlar gibi gelebilir teknoloji olayını, evet biraz hayalgücü katma durumları var kabul ediyorum ama bölümün temasına ve asıl anlatmak istediği konuya baktığınızda çok güzel bi şekilde veriyor söylemeye çalıştığını. Sırf bu açıdan takdir edilesi. Diğer bölümlere göre biraz daha gerçekdışı hikaye üzerinden gidiyor diye eleştrilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 2. sezon 2. bölüm ilk bölüme kıyasla daha iyiydi. Biraz Truman Show'dan esinlenme var ama sadece esinlenme boyutunda gene de belli oluyor. Yine sağlam göndermeler var. İlk sezon kadar iyi değil ama ben beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2013 Jim_E_Rustler said: Waldo'lu bölümü çok net 17 yaşında kişilik krizi geçiren bir ablamıza yazdırmışlar. Böyle üniye yeni girmiş, liberal artsy chick yazmış gibi. asdf evet, izlediğim en kötü bölümdü şu ana kadar. 2. sezon hayal kırıklığı malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 paticik'te ne yazmışlar diye girip bakıyım dedim. aboooovv.. topic olmuş black mirror. deneysel disutopic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 2. sezonun en iyi bölümü 3. bölüm diyebiliriz. Kısaca dizinin amacını da anlatıyor aslında. Ancak dizi yeni hiçbir şey vadetmiyor ve bölüm sonları hep çok saçma oluyor. Dizi tıpkı doğru düzgün çalıp da parçanın sonunda sıçıp batıran amatör grupları andırıyor. 2. bölüm ise çok saçmaydı. Bir tane film vardı adama doğum günü partisi yapmak için oyun oynuyorlardı bildiğin o filmin çakması olmuş. Dizide elle tutulur tek bölüm 2. sezonun son bölümü bana göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 waldo değil mi o ? dizinin net en kötüsüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 yok o en iyisiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ilk sezonu yeni izledim, patiler ne demiş diye baktım. tahmin ettiğim gibi seven ve sevmeyen taraf olmuş. iki taraf da fikirlerini enjekte etmeye çalışmış fikir alış-verişine mahal vermeden falan filan. lan olum dizi lan bu? neden kastınız o kadar. herkes farklı bi yerini çekip çıkarır cımbızla, sever sevmez o kendi bileceği iş. tabi seven de haklı sevmeyen de. ilk iki bölümde yeraltından hıbılar vardı onları sevdim. üçüncü bölüm meh bence. du bakayım patiler ikinci sezonu hiç sevmemiş ama nolcek lan üç bölüm izleyim onları da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Mesaj görünce yeni sezon başladı sandım, ne zaman gelecek yeni bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 var mı ki yeni bölüm planı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 yeni başladımda çok sağlam bu yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 CthuLhu said: var mı ki yeni bölüm planı? http://metro.co.uk/2014/01/09/black-mirror-series-3-charlie-brooker-confirms-at-least-two-more-episodes-4257090/ Söylentiler mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ya lanet.... soundtrackinin bir video da duydum direkt tak tak kafamda parladı o an offffffff ne ağır darbe yemişiz la o bölümden pehh http://www.youtube.com/watch?v=hrtfu5HgoDk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 black mirror izle diyenin abv emi bu nasıl bir şey lan çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 evet iyidir. hatta ben de yarım bırakmıştım. gene izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Yenisi geldi sandım bi an abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 2-3 bölüm seyrettim de, Drama dönmüş patide, kötü mü, izlemeyek mi ? 2.sezon tırtsa başlamayım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2014 neutrino said: Yenisi geldi sandım bi an abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 http://playtusu.com/haber/detay/8872/black-mirror-simdiye-kadarki-en-iddiali-bolumuyle-donuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 aman waldo gibi olmasın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ke5AKVtvkdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar