mascio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 abi yani üç beş sıkımlık kurşunları vardı ilk sezonlarda, hepsini harcadılar. gerisi rating uzatması işte klasik. niye izliyorsunuz ki 3. sezonu falan anlamıyorum diyordum ki 5. sezon bile çıkmış. sanırım bütün dünya türkleşmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2019 önceki sezonların yarısı kötü, kalan yarısının yarısı "yani izlediğime pişman değilim", kalan bölümlerde iyi konumdaydı en azından. üçüncüyü izledim, beğenmedim. bunun için birde en iyi bölüm diyorlar sezondaki.. black mirror'un olayı ana fikri vurucu şekilde sikerte sikerte sert bir farkındalık yaratacak sunmasıydı. bu klasik reyting kuşağı stilindeydi. onu standartlardan farkı kılan tek şey yine bölümün ana fikri ama onunda tek başına bir değeri yok. black mirror değilde farklı bir isimle çıksa şu bölüm mesela yerden yere vurulurdu tamamen. çoğu yerde "yakışmadı ama iyi yine de hmmmm" tarzı yorumlar görüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 3 bölümüde izledim, gaiba bilerek böyle yapmışlar. yeni genç kitleyi hedef alıyolar herelde. Başka bir açıklama getiremiyorum. Çok sığ bölümlerdi, yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 (düzenlendi) 5. Sezona kadar arada bir dandik bolumler olsa da genel olarak iyiydi. 5.sezon hakkaten hic olmamis. Yani love death & robots’u 5 .sezon diye cikarsalar olurmus Haziran 9, 2019 mardox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2019 2. bölüm biraz eh yani falan da, 1-3 ne saçmaydı allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2019 ama uyardılar yapmayın etmeyin izlemeyin diye dinlemediniz asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 5x2 ne oldu şimdi ben anlamadım sonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 bu netflix'te bölümler mi eksik? nosedive görünmüyor mesela. black museum görünmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 en son baktığımda vardı. üçüncü sezonu kimse beğenmemiş burada, önceki sezonlardan belirgin zayıf olsa da yer yer iyi kısımlar vardı bence. sırf sosyal medyanın bitmeyen kaydıraklı ekranları ve biplemelerine geçirmesi bile kafi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2019 rachel, jack and ashley too: Spoiler miley cyrus oynuyor. hanna montana kızı. bölüm de hanna montana bölümü gibi olmuş sdvs. beğendim ve gergin izledim yine de. ama genel konsepte göre baya mutlu kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2023 6. sezon Haziran'da geliyormuş 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 konuk oyuncular gene iyi, hadi bakalım fena durmuyor. 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Güzel duruyo ya umarım şahane bi şey izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2023 olm çıkmış ya bu hiç söylemiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Black mirror gibi degil pek, izlenir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 sjw mirror modundaysa hiç izlemeyelim boşuna, gidim tsubasa izlim sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 İlk sezonlardaki o teknolojinin kötü yanlarına değen distooyadan eser yok ya, belki ilk bölüm, ama o bile yeterli tadı veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 ikinci bölümde black mirrorluk hiçbir şey yok mesela sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 (düzenlendi) Spoiler Bi tek geride cyborglarını bırakan astronotlar black mirror tadında onda da bi sürü mantık hatası... aq adamın robotu parçalamışlar kendi tag'ini veriyor. hiç mi merkezde bunun yedeği olmaz bu durumlar icin. en azından orada takılırdı gfd. werewolf bölümü komedi, cinayet twistli bölüm de keza, nerede entire history of you, black museum, uss callister, white bear, white xmas vs.. yani black mirror olarak bakarsanız rayından çıkmış gibi daha çok günümüz insanının yozlaşmasını hedef almış mazey day'deki ünlülerin skimsonik hayatı ve paparazzilerin bokunu çıkarması gibi gibi. Haziran 21, 2023 pattisliborek tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 ilk bölümün ilk dakikaları aboneliğimi iyi ki iptal ettirmişim dedirtti. baydı artık gay maddeleri. çok harika bir bölüm yok deniliyor, sanki vakit ayırmaya değmeyecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2023 izledim hepsini de, izlemesem de olurmuş yani. bom boş vaktiniz olup yapacak hiç işiniz yoksa izleyin yoksa yazık günah vaktinize, harcadığım zamana pişman oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar