Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Mirror (2011) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

abi yani üç beş sıkımlık kurşunları vardı ilk sezonlarda, hepsini harcadılar. gerisi rating uzatması işte klasik.

niye izliyorsunuz ki 3. sezonu falan anlamıyorum diyordum ki 5. sezon bile çıkmış. sanırım bütün dünya türkleşmeye başladı.

Mesaj tarihi:

önceki sezonların yarısı kötü, kalan yarısının yarısı "yani izlediğime pişman değilim", kalan bölümlerde iyi konumdaydı en azından. 

üçüncüyü izledim, beğenmedim. bunun için birde en iyi bölüm diyorlar sezondaki..

black mirror'un olayı ana fikri vurucu şekilde sikerte sikerte sert bir farkındalık yaratacak sunmasıydı. bu klasik reyting kuşağı stilindeydi. onu standartlardan farkı kılan tek şey yine bölümün ana fikri ama onunda tek başına bir değeri yok.

black mirror değilde farklı bir isimle çıksa şu bölüm mesela yerden yere vurulurdu tamamen. çoğu yerde "yakışmadı ama iyi yine de hmmmm" tarzı yorumlar görüyorum... 

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

5. Sezona kadar arada bir dandik bolumler olsa da genel olarak iyiydi.

5.sezon hakkaten hic olmamis. Yani love death & robots’u 5 .sezon diye cikarsalar olurmus 

mardox tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

en son baktığımda vardı.

üçüncü sezonu kimse beğenmemiş burada, önceki sezonlardan belirgin zayıf olsa da yer yer iyi kısımlar vardı bence. sırf sosyal medyanın bitmeyen kaydıraklı ekranları ve biplemelerine geçirmesi bile kafi.

Mesaj tarihi:

rachel, jack and ashley too:

Spoiler

miley cyrus oynuyor. hanna montana kızı. bölüm de hanna montana bölümü gibi olmuş sdvs. beğendim ve gergin izledim yine de. ama genel konsepte göre baya mutlu kalmış.

• 3 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi: (düzenlendi)
Spoiler

Bi tek geride cyborglarını bırakan astronotlar black mirror tadında onda da bi sürü mantık hatası...
aq adamın robotu parçalamışlar kendi tag'ini veriyor. hiç mi merkezde bunun yedeği olmaz bu durumlar icin. en azından orada takılırdı gfd.

werewolf bölümü komedi,
cinayet twistli bölüm de keza,

nerede entire history of you, black museum, uss callister, white bear, white xmas vs.. 

yani black mirror olarak bakarsanız rayından çıkmış gibi daha çok günümüz insanının yozlaşmasını hedef almış mazey day'deki ünlülerin skimsonik hayatı ve paparazzilerin bokunu çıkarması gibi gibi.

pattisliborek tarafından düzenlendi
  • Kustum 1
Mesaj tarihi:

ilk bölümün ilk dakikaları aboneliğimi iyi ki iptal ettirmişim dedirtti. baydı artık gay maddeleri.

çok harika bir bölüm yok deniliyor, sanki vakit ayırmaya değmeyecek gibi.

Mesaj tarihi:

izledim hepsini de, izlemesem de olurmuş yani. bom boş vaktiniz olup yapacak hiç işiniz yoksa izleyin yoksa yazık günah vaktinize, harcadığım zamana pişman oldum ben.

• Yeni Oluştur...