Llama Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 besinci bolumde ne oluyor ben ne izliyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2018 5 guzel, 6 efso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 ilk sezonun tadı yok diğer sezonlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 uss callister eh fena değil.. arkangel.. hacı biz bunu izledik ilk sezon sanki? çok daha iyisi hem de. bu kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 O kadar büyük beklentim vardı ki, ekstra kötü geldi sanırım bu yüzden. Rezalet ya. Black mirror havası falan kalmamış standart 2. sınıf amerikan dizisi olmuş. Eski sezonları izlediğimde neredeyse her bölümden bir çok sahne akılda kalıyordu, bu sezonda çok çok nadir akılda kalan yer var. Son bölüm ve arkangel idare eder o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 yeni bitirdim ben de. 1 ve 6 güzeldi. en güzeli 6. bölümdü hatta. hani en direkt black mirror havasını bu bölüm verdi. diyorsanız ki eskilerinden farklı değildi evet değildi ama o bilindik tat sadece bunda olunca beğenebildim diyebilirim. 1. bölümde de benzer tatlar ama daha seyir zevki olan bölüm olmasını sevdim işte. bir de 6. bölümün 7 yüz dizisinin ilk bölümüne benzemiş baya. orda da böyle bi konu vardı duygusu vardı izleyenler hatırlayacaktır. genel olarak en vasat sezondu diyebilirim. nedense eski sezonlardaki gibi bi hevesle de başlamamıştım o yüzden canım sıkılmadı. umarım sonraki sezonları daha karanlık ve şok edici yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Daha son iki bölümü izlemedim ama yeterince vasat şu ana kadar, hızımı kesti izleyesim yok doğru düzgün, öldürülecek bir zaman bulursam izlerim. Son bölüm en iyisi demişsiniz neyse ki, belki teselli eder. Birinci bölümün nesini o kadar beğendiniz anlamadım, çakma Tron, onu geçtim plothole dolu. Saçma sapan kovalamaca başlayana kadar fena değildi de oradan sonrası direk ipe dizmeli plothole cümbüşü. Beni açmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 ilk bolum spo Adam kahveden dna aliyor, kopya kahve ictigi gune kadar her seyi hatirliyor. Ortaokul biyoloji kitabi firlatmak lazim kafalarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Mad max robotunu izleyemedim. Psikolojim yetersiz geldi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 4 Bölüm izledim daha ama büyük hayal kırıklığı şu ana kadar. Özellikle 3. bölüm Crocodile ne kadar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 son iki bölüm çok güzel, ilk dördü meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 ilk 5'i izledim, son bölüm hafta içine kaldı. Başıma bir şey gelmeyecekse şu an için 3/10 tüm seri. Üzdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2018 6. bölümdeki tüm referanslar http://www.cosmopolitan.com/entertainment/tv/g14539227/15-black-mirror-references-you-might-have-missed-in-black-museum/?slide=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 "Kısmet Değilmiş" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 6. bölüm seriyi topladı, 5'e yükselttim onun hatırına notumu. Ama vasat yani bir Hang The DJ bir Black Museum, daha da yok bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Akuma_Blade said: "Kısmet Değilmiş" bu sefer gol degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Akuma_Blade said: "Kısmet Değilmiş" dizinin seviyesini gosteren bir reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 bok gibi olmuş. bir de bizim sub paralarını esra erol'a harcamak. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 bir suba 5 kişi ortak girip bir de şikayet ediyosunuz ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 6 iyi 4 eh gerisi tırttı baya sezonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 ben tek ödüyorum şikayet hakkım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 bir sub da 5 kişiyiz ama ben ödüyorum, şikayet hakkı doğar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 netflix idari amirliği ile konuştuk, tek ödeyenin var gerisinde yok dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Ama seviyorum ben. Şikayet etemeyecem o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 bu sezon kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar