Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ebayde amazonda var hep http://www.amazon.com/Last-Us-Remastered-Sony-PlayStation-4/dp/B00OBZNI0O/ref=sr_1_2?s=videogames&ie=UTF8&qid=1438260138&sr=1-2&keywords=last+of+us al aha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Bunu ps4'te walleta para eklediğimiz yere mi yapıştırıyoruz? (tam bir konsol cahiliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 aynen voucher code ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 sadece us psn inde geçerli bu, ona göre alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 oha şu çok iyiymiş; http://www.amazon.com/Far-Cry-4-PlayStation/dp/B00KAED850/ref=pd_sim_63_1?ie=UTF8&refRID=1QPA45669SJBDS98PD28 summer sale'de 39,99'a satılıyor, buradan almak çok mantıklı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 alin la alin fakirler http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/?clickid=QUAwm1RRZ1NiWXU0Xmw843oPUkXzvZwD2xZwUg0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 far cry, destiny, last of us, lbp çok uzun zamandır böyle ucuzlukta. HAH fizban koymuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 fizban wins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Thx fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ya bu psn tr store niye böyle, us in aynı değil summersale lar cart curt indirimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 psnde regional yönetim var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Benim site de gamedealdaily olan orada satilan US store icin aklinizda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 https://abload.de/img/ellie9uszs.png http://www.youtube.com/watch?v=GCmsgUTNLY0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2016 unc4 bitirdikten sonra buna başladım şimdi. 3-4 saat oynadım, bakalım nasıl gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 vay arkadaş ne oyundu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2016 yup o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2016 remastered'ı yeni bitirdim. left behind'ı da oynamış oldum. 1 saatlik dlc gerçi oyuna dahil edilebilecek bir hikayeydi ama güzeldi tabi. naughty dog oyun çıtasını bambaşka yerlere taşıdı açıkcası. verdiğim her bir poundu helal ediyorum. karı kızla yesinler alem yapsınlar. umarım 2. oyun ellie ile oynamayız başka bir şey istemem sdfs. joel reis oyunda oscarlık performans sergiliyor yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 kız biraz pattes gibi ama emek var https://www.youtube.com/watch?v=l3A0tLcycLk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 haftasonu bitirdim hala gözlerim yaşlı :'( inanılmaz etkilerdi oyundaki karakterler ve hikaye. çok beğendim çooook. uncharted ile aynı formül aslında ama oradaki ana karakterden dolayı biraz daha komediye kaçıyordu havası. bunda ise çok daha farklı daha kara bir hikaye ve karakter gelişimi var. özellikle joel düşüp karnına giren metalden sonra kışa geçip bi anda ellie'yi oynamaya başlayınca tüylerim diken diken oldu JOEEEEELLL diye bağırasım geldi. sonra yavrucuğum bi anda medicine diyince bi oh çektim. son sahnede de insanlar doktoru keşke vurmak yerine direk bıçakla yada boğarak öldürseydik. anca çıkardım hıncım. BABY GURLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Red said: valla kompütür falan ama yanımızda küçük kız bile olsa yancının verdiği rahatlık ile daha az gerildim ben. tek başıma sıkıntı olurdu sdfs /necro konuya göz atıyordum da şunu gördüm. cidden böyle bir şey var ya, karakterin tek olması geriyorken aynı odaya npc bile olsa 2 kişi girdiğimde rahat oluyorum resmen. bloodborne'da bazı yerlrde npc hunterlar geliyor, onların gazıyla yardır yardır gidiyorum, onlar olmayınca her köşeyi 3 kere kontrol edip dönüyorum lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2018 aynen Ellie'den ayrilip tek kastigimiz yerlerde gerilim level 99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 mokoko said: haftasonu bitirdim hala gözlerim yaşlı :'( inanılmaz etkilerdi oyundaki karakterler ve hikaye. çok beğendim çooook. uncharted ile aynı formül aslında ama oradaki ana karakterden dolayı biraz daha komediye kaçıyordu havası. bunda ise çok daha farklı daha kara bir hikaye ve karakter gelişimi var. özellikle joel düşüp karnına giren metalden sonra kışa geçip bi anda ellie'yi oynamaya başlayınca tüylerim diken diken oldu JOEEEEELLL diye bağırasım geldi. sonra yavrucuğum bi anda medicine diyince bi oh çektim. son sahnede de insanlar doktoru keşke vurmak yerine direk bıçakla yada boğarak öldürseydik. anca çıkardım hıncım. BABY GURLLL ahaha aynı hisleri paylaştım yeni bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 PC de oynayabiliyor muyuz bunu ? PS4 almadım ama evde PS3 var. Performans farkı nasil olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 remastered oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar