Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Amerikalı ünlü film yönetmeni ve yapımcı Steven Spielberg, Entertainment Tonight programında yaptığı açıklamada, serinin yapımcısı George Lucas'ın yeni film için senaryo üzerinde çalışmaya başladığını söyledi. Ünlü yönetmen, serinin beşinci filminin çekimine 2012'nin sonlarına doğru başlanacağını sözlerine ekledi. NTV http://www.youtube.com/watch?v=yQDpL_JNQ5A&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 löböf oynicak herhalde harrison fordu cgi olarak falan koysalarda onu izlesek keşke dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 dört kötüydü. bir konudan çıkacak malzeme belli. suyunun suyunun suyu olacak. ama sean connery niye hiç yaşlanmıyor bunu araştırırlarsa güzel film olur. adam hakikaten bi iksir neyim buldu eski filmlerin setlerinde sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 harrison ford oynasın izlerim. shia lebüf oynamasın ama. http://i.imgur.com/AM6Vp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 yuh adam 1930lu, şimdi 81 yaşındaymış. sen hepimizi gömersin şon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Harrison Ford yoksa izlemeyiz. Çizgi bu kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Harrison Ford yoksa adını değiştirsinler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Adriana Jones olsun yine izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 xunn said: Harrison Ford yoksa izlemeyiz. Çizgi bu kadar net. görüyorum ve arttırıyorum; olsa da izlemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 4. filmi arkadaşlarlan izlerken uyumuşuz gündüz vaktiydi hemde asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 4 film de kötüydü desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 harrison ford götünü acsa izlerim. ha kesin izlerim harrisonın götünüde. böle cok kötü film yapsada izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 fenris said: xunn said: Harrison Ford yoksa izlemeyiz. Çizgi bu kadar net. görüyorum ve arttırıyorum; olsa da izlemem. Heresy'ye lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Megan Fox olsun izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Hehe sana varya Megan Fox feda olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 30 Haziran 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 biraz fazla yaşlandı sanki bu rol için ama hadi bakalım, ben son filmi beğenmiştim buzdolabı ile bayağı dalga geçildiyse de lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Bir flashback ile yeni ve genç bir Indiana Jones göstermelerini isterim. Sonra da bayrağı o devralır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 kamci yerine baston mu olacak acaba hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2022 trailer'ı da var bunun, korsan çekim sdf. https://highoncinemaa.com/movies/indiana-jones-5-d23-trailer-finally-leaked-watch-here-not-a-clickbait/9732/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 (düzenlendi) fragman hoşuma gitti ama gene mi naziler diyecektim, anlaşılan zaman yolculuğu gibi birşey var. biraz da çinlilerle kapışsaydı ama onlar pazar şimdi, olmaz lol. aksiyon sahnelerine bir şekilde yerleştirmişler adamı (body double üzerine deepfake mi diye düşündüm bir an, belli olmuyor ama) gene bravo, yaşı çok gerçi artık. son filmden bu yana 15 yıl geçmiş ki ilk film 40 yıl mı ne oldu. 80 olmuş adam. artık bu son olur zaten herhalde. john williams'ın son işi olacakmış bu, o da büyük olay. adam yaşayan efsane. Aralık 2, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar