Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Utopia diye bir oyun vardı, uzayda geçen bir stratejiydi çok eğlenceliydi ama arada error verirdi, bozuktu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Powermongers - God game Bandit Kings of Ancient China - KOEI efsanesi Populus 2 - Bullfrog efsane Usagi Yojimbo - Fazlamı eskiye gittim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 LathspeLL said: Giants: Citizen Kabuto derim direk. http://www.youtube.com/watch?v=Rsr6B88ah-k&feature=related Oynadığım en iyi oyunlardandı, multisinide KİMSE oynamadı, tek başıma 200-300 pingli sunucularda inanılmaz eğlenerek oynadım. şu ne güzel oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 C&C Renegade vardı. Pek değeri bilinmedi oyunun single ı sevmiştim baya binaların içine girebilme fln o zaman hoş anlar yaşatmıştı. Çok efsane multisi vardı değeri bilinmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 lord_gorthaur said: GTA yok iken O vardı!Quarantine Ne oynadım bunu ya zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 batuhan said: C&C Renegade vardı. Pek değeri bilinmedi oyunun single ı sevmiştim baya binaların içine girebilme fln o zaman hoş anlar yaşatmıştı. Çok efsane multisi vardı değeri bilinmedi. 2002 yapımıydı o oyun , ama değişik güzel bişeydi yinede hatırladım da şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok az bilinen sayılmaz ama şu an aklıma gelen direkt rampage world tour oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 gerçi halen devam ediyormuş, daha doğrusu yenisi yapılıp wii ve ps3'e portlanmış. yeni öğrendim ben de bakınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 king of fighters Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://pics.mobygames.com/images/covers/large/992448103-00.jpg bu bilinen ama unutulan oyunlardan heral :D arkadaş oynuyodu ben izliyodum. bilgisayarım yoktu o ara. hep içimde kalmıştır bunu oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 2000 öncesi degilde tam 2000 Freedom Force, 2001 veya 2002 de de expansionı Freedom Force vs The Third Reich var, onlarıda bu listeye aday ilan ediyorum ^^ Benim dışımda nocturne u hatırlayan biri çıkmış YAY! hayatımda o oyunakdar hiçbir oyun korkutmadı (Thief 3 te Shalebridge Cradle hariç). Birde 2000 öncesi sanırsam frp oyunu hem magic hem tech vardı, ama gelecekte geçiyordu, 98 veya 99 da kıytırı kbir oyun dergisinde demosunu bulmuştum falan, ne olabileceği hakkında tahmini olan varsa oda eklenebilir listeye, demosunu 29872395827309 kere bitirmiştim. Önceki sayfada Bullfrog dan bahsedilip syndicateten bahsedilmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hem magic hem tech olan gelecekte geçen bir sürü rpg oyunu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 revenant vardi, cok severek oynamistim.. o oyunu nerden bulurum acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_ev9LySo8ayA/SdSn12rpj3I/AAAAAAAAAog/kMao6e19734/s400/level+-+dedektiff%C4%B1rt%C4%B1na.jpg Şimdi çıkan oyunların %20si falan güzel oluyoken , o zamanlar %90u güzel oluyodu sanki, ya da algımız değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 batuhan said: Knight and Merchants aynı tarz bi oyun ama bayağı güzel 2.si de var. Abi, savaşan adamlara ekmek şarap servisi yaparak hitpointlerini artırırdık, çok komikti bu. :D Bu da unutulmuş sanki, 98lerden falan sanırım: http://www.viewkh.com/softwares_img/Take%20No%20Prisoners.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 take no prisoners koymaya gelmiştim. 5 dakka önce koyulmuş beh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aa Gender Wars yazilmamis cok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Holy said: çok az bilinen sayılmaz ama şu an aklıma gelen direkt rampage world tour oldu. çok iyiydi bu, yeni yapılanları da görünce bayağı nostalji olmuştu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Bi de tam 2000de çıkan sudden strike var. Çok da az biliniyor sayılmaz ama inanılmaz underrated bir oyun bence, direk o zamanların en iyi strateji oyunlarından biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 BlacKDagger said: aa Gender Wars yazilmamis cok kotu Şu oyunu bırak oynaması vidyodan izlemek bile işkence. İzometrik olan herhangi bir oyun başarısız olamaz diye bi savım vardı ama yıktı geçti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 warhammer 40k: chaos gate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Byzantine: The Betrayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Syndicate cok severek oynadigim bir oyundu.amiga zamanlarinda yazildi mi bilmiyorum remake yapacaklarmis simdi ogrendigime gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Grim Fandango FreeSpace 1 2 Strike Commander tabi daha akım olanlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Meraklısına 98den süper bi adventure: http://www.cdaccess.com/jpg/shared/front/large/redjack.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar