DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 1 tane kutu colada 8 adet küp şeker miktarında şeker var demişti profun biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 doğrudur. uzun süre içemeyince zaten farkediyor insan çok şekerli geliyor. yalnız kolanın kalorisiyle ayranınki aynı ilginç şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bi ara bi makale gormustum pankereas kanserini tetikleyici diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 nerede gördün ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kola zararlı gaz yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Morgan Spurlock ta "SuperSize me" yi izle sonra tekrar konuşalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Rewendor said: - aşırı derecede şeker içeriyor, obezite kilo problemi ve şeker hastalığına gider, bundan dolayı zararlı - insülin direncini arttırır, bu da vücut şeker dengesini bozar, diabete kadar götürebilir, bu yüzden zararlı Şu ikisi bile içmemek için çok net iki sebep. %100 fabrikasyon, içeriğinde en ufak bir "oynanmamış" yapıtaşı içermeyen bir içeceğe neden bu kadar abanırsın anlamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 kolu bilmiyorum ama yazdıklarınız bacağa zararlı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention dergisinde yayınlan Singapur kaynaklı çalışma bu içeceklerin pankreas kanseri riskini artırdığını gösterdi. 60.000 kişi 14 yıl boyunca takip edilmiş. Günde iki bardak ve daha fazlası kola ve gazlı içecek içenlerde pankreas kanseri riskinin % 87 arttığı görülüyor. şu yazının ojinalini bulabilirmiyiz arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 dişlerinizin anasını ağlatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Holy said: kolu bilmiyorum ama yazdıklarınız bacağa zararlı bence. örnek alın böyle espriler yapın.muhteşem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 off harikaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 saturn said: Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention dergisinde yayınlan Singapur kaynaklı çalışma bu içeceklerin pankreas kanseri riskini artırdığını gösterdi. 60.000 kişi 14 yıl boyunca takip edilmiş. Günde iki bardak ve daha fazlası kola ve gazlı içecek içenlerde pankreas kanseri riskinin % 87 arttığı görülüyor. şu yazının ojinalini bulabilirmiyiz arkadaşlar http://www.doktormurat.net/?islem=mnd&ID=908&b=kola-ve-sekerli-gazli-icecekler-pankreas-kanseri-riskini-artiriyor.html yazıyı buradan aldım. Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention bu dergide yazıyı bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Holy said: kolu bilmiyorum ama yazdıklarınız bacağa zararlı bence. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Kemiklere çok deli zararı olduğunu biliyorum. 40 yaşlarında falan arkadaşımın annesi, günde 2-3 litre içiyodu sürekli kola sigara, kola sigara en sonunda kemiklerinde ve eklemlerinde ciddi problemler meydana geldi kadın bi gün yataktan kalkamadı ambulans ile hastaneye götürdülerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Gastritten muzdarip biri olarak tavsiye etmiyorum. Yaklaşık 1 senedir içmiyorum. Kızılay sodayla replace ettim, hayatımdan memnunum. Bir de diyet koladaki aspartanın çok zararlı olduğunu söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 aspartamin en son kanitlanmis bir zarari yok fakat genel olarak negatif bakilan bi molekul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Fanta zaralı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Bir et parçasını bir bardak kola içinde bir gece beklet.Ya da bir diş at bir bardak kolaya onu beklet.Sonucu görünce anlayacaksın zararını.Et pahalı bu aralar dişle olanı dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 küçükken biberonda sulu kola içerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Dişlerin sağlıklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Herşey bir yana asitli, gazozlu içecekler en baştan sağlığa zararlı şeyler. İçine bu derece kimyasal koyulan(cola zero'da 100 çeşit abuk sabuk kimyasal falan vardı bir ara) maddelerin vereceği asıl zararlar ileri zamanlarda anlaşılacağı için şimdi köpek gibi satıyorlar. Ben şahsen eylül ayının başından itibaren gazlı içeceklerin neredeyse tamamını içmeyi bıraktım(tek maden suyunun meyve aromalılarını içiyorum bu kategoriden). Hiç bir eksikliğini hissetmiyorum. Fast foodu da bırakırsam süper olcak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 zararsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 saturn said: Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention dergisinde yayınlan Singapur kaynaklı çalışma bu içeceklerin pankreas kanseri riskini artırdığını gösterdi. 60.000 kişi 14 yıl boyunca takip edilmiş. Günde iki bardak ve daha fazlası kola ve gazlı içecek içenlerde pankreas kanseri riskinin % 87 arttığı görülüyor. şu yazının ojinalini bulabilirmiyiz arkadaşlar Şeker içermeyen gazlı içeceklerde buna dahil mi acaba ? Edit: Pankreas denmiş o zaman şeker içerenler olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 http://www.ocado.com/catalog/images-hires/31822011_H.jpg?identifier=adea092c5f44d3f2cc5c7f60364dec24 simdi bitane daha actim ohhhh, fakir gibi litrelik almayi birakinca butun hayatim degisti neredeyse asdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar