zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 http://www.rockstargames.com/ çok ayrıntı veremesem de haberdar edeyim istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 pc olduğunu nerden biliyosunuz lan!!! ssfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 tüm umudum o yönde çünkü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ahaha haketen ye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 pc'de değilse taşırız red dead gibi. öte yandan roksıtar'dan ricam bu sefer kro model lead koymaması. hala oynamadım gta4'ü limitless'dan fırlama niko yüzünden, oynayasım da yok. adamlar max pain'i bile çöp etti, inanılmaz bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Sensin kro, Niko'ya kalkan eller kırılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 daha karizma bir karakter istiyoruz bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 napcaksınız karizmasını abi bütün oyun arkasından bakıyorsunuz zaten arkası mı karizma olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Arka istiyorsanız kız olsun karakter. Benim tahminim 60'larda geçeceği. Farklılık olur. Eski London'lar gibi. Five yazısından bir retro havası aldım. Pencereden gelen esinti de olabilir ama tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 24'te jack'ten dayak yiyen figüran tiplemesi olmasın, poposunun görüntüsünde değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sam dişi paladin istiyor herhalde :P ben sevmiştim valla nikoyu, doğu avrupalı bir karakter oynatmak hoşuma gitmişti. illa italyan mafya veya zenci gangster mi oynuycaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 tam böyle xp için 1000 kere tokatlayacağın generic mob oyunların %99'unda. %1'inde lead olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 niko bellic iyiydi be cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ahah tespit güzelmiş de niko iyiydi ama hakkını yemeyelim. aksan yeter. sen oyna biraz ilerle seversin valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 yeni karakter bence ingiliz yada irlandalı badass bir velet çıkacak. Bir ihtimalde japon ex-yakuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 mahsun wake'i tuvalet köşesinde mumla aratan homo erectus'la sapiens arasındaki kayıp halka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 sa'daki nigga ve 3'deki maldan iyiydi niko bence ama ray liotta sesli tommy vercetti reyis ezer hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 lance'i oynayalim gecmise gidip. lance vance dance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 John Marston'ın torunun çocuğunu oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 zencilere geri dönüş olabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Türk mafyası olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ilk oyunun karakterlerinden troy'u ve vikki'yi severdim: http://gta.wikia.com/Protagonists_in_GTA_1 oyun içinde hikayeleri yoktu gerçi ama yeni oyunlarda bu tip karakterler koyup hazırlayacakları hikayeler ilginç olabilirdi. bu arada kivlov da tam sırp katil gibi duruyor. yeni oyunda bir japon samuray/ninja oynasak baya eğlenceli olabilirdi. yakuza bir oğlan olcak, yakuzalık sıkacak bunu. japonyayı bırakıp amerikaya kaçacak. amerikada bi yandan peşinden yakuza kovalarken bi yandan hayata tutunmaya çalışçak vs. hatta kız bir karakter de olabilir gene japonyadan gelen. erkek karakterlerle oynarken kızlara sarkıntılık yaptığımız gibi bu karakterle de erkeklere sarkıntılık yaptırırız, sonra geyşa gibi assassinate felan. hatta lucy liu oynasın onu. Hitman'in dişi versiyonu bişi olur işte. yeni oyunlardan karakter olarak en çok Tommy Vercetti'yi sevmiştim. Niko Bellic de dediğim gibi ilginç bir karakter. ama Johnny Klebitz ve Claude çok sıkmıştı. http://youtu.be/6jnSdPk_pvQ bu arada serideki en sevdiğim iki theme song şu: http://www.youtube.com/watch?v=3xXw5JzhIz0 http://www.youtube.com/watch?v=jqE8M2ZnFL8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 günüm şenlendi şu haberle birlikte şerefsizim, 2013'te veya 2012'nin sonlarına doğru çıkaracaklar kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ayrıca irlandalılar dönüyor, büyük ihtimal, yeşil var. Ya fetocu karakter ya da irlandalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 trailerda görücez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar