DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 yok kullanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Samsung şu fontu telefonlarında niye kullanıyor :/ biri de demiyor mu "bu kötü" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 font istege bagli olarak degistirilebilir. seceneklerden biri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 4.1 geldikten sonra sizin de şarz süreniz arttı mi bende mi var o olay tek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 ShadowFax said: Samsung şu fontu telefonlarında niye kullanıyor :/ biri de demiyor mu "bu kötü" diye uygmlr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 hepsi öyle ya svştsn snrm şeklinde hep menülerde.baya rahatsız ediyor o beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 2 tane sorum olacak 1 - Telefon çaldığında zil sesinin ilk 2 saniyesi kısık, sonra ise normal geliyor. Bu ilk 2 saniyeyi normal seviyeye nasıl getirecem ? 2 - 4.1 geldiğinden beri telefona mesaj geldiğinde telefon titremiyor sadece mesaj sesi geliyor. Titreşimi nasıl açıcam ? Ses ve Titreşim özelliği açık ama olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 S3 kullanmiyorum ama 1- custom rom o ascending ringtone hedesini ben oyle cozdum noteda. Disable ascending ringtone diye bir arat belki bir program vardir. 2- mesajlasmaya gir menuden settingse gir oradanda ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-sam_gt-i8190rwatur-i8190-galaxy-s3-mini-cep-telefonu-(beyaz)/productdetails.aspx?I_ID=63335&utm_source=facebook&utm_medium=CPM&utm_content=S3miniOnsiparis&utm_campaign=27111210-S3miniOnsiparis S3 Mini geliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 eder mi bin lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 biri miniyle defaultun farkını anlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 s3 görunümlü samsung w falan olcak sanrm, böyle s serisinin gücünde olmucak sanirsam, yamuluyor olabilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Spec olarak, 1 ghz dual core işlemci, 1 gb ram, 4 inch ekran. Galaxy s ile s2 arası birşey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 üstüne 400 lira daha ekleyin s3 alın etmez bin lira o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Bu cihazda mesaj inbox kapasitesi diye bir şey var mı ? Iphone'da hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, geçen bir yerden böyle bir şey olduğunu duydum. Doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 şehir efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 1-S3 te internete girince bir anda ekran kararıyor, parlaklık çok düşüyor, sadece internet sayfalarında yapıyor. İnternet sayfasındayken ayarlara giriyorum, contrast ayarı var ama aktif değil, sebebi ne olabilir acaba ? İnternet sayfalarının parlaklığını arttırmak istiyorum. 2- Bir de bazı sayfalardaki videolar oynamıyordu, okudum adobe flash player 111.1.115.17 apk yı kurun demişler, kurdum ama tam sağlıklı değil hala videolar, yine bir tavsiyesi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Sattım kurtuldum. 1110 kullanıyorum kafam rahat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 loop said: 1-S3 te internete girince bir anda ekran kararıyor, parlaklık çok düşüyor, sadece internet sayfalarında yapıyor. İnternet sayfasındayken ayarlara giriyorum, contrast ayarı var ama aktif değil, sebebi ne olabilir acaba ? İnternet sayfalarının parlaklığını arttırmak istiyorum. 2- Bir de bazı sayfalardaki videolar oynamıyordu, okudum adobe flash player 111.1.115.17 apk yı kurun demişler, kurdum ama tam sağlıklı değil hala videolar, yine bir tavsiyesi olan ? browserdayken sol alt köşedeki tuşa bas "parlaklık" çıkacak zaten oradan yapabilirsin. adobe flash playerin gücü bu kadar daha fazlasını bekleme %80 stabil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bende 4.1.1 var nasıl flash player yükleyebilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 en son surum flash playerlari netten bulup bunu cep telefonuna indir sonrada yukle. baska sansin yok. ornegin sunu cek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1771463 security altinda unknown sources bilmemnesinin secili olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 abi 2-3 gündür msjlar gereksiz kasiyor, ne neden oldu anlamadım. msj yolladıktan 2-3 saniye sonra ekranda cıkıyor,bazen girip hızlı hızlı yaziorum harfler sonradan geliyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ya bi anda titresim gucu azaldi bunun calarken, mesaj gelirken falan anlasilmiyo bile vibration intensity'i en sona cektim yine ayni jelly bean midir ne zimbirtidir son update'i var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 galaxy s3 750 tl ? Biraz kurcalayınca bu tarz şeyler buldum. Kore malı olduğu idda ediliyor.Aslı astarı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 abi kendisi degil minisi bile 900 lira sen dusun gerisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar