Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
competitive ranked güzel olacak diye düşünüyorum. onun dışında 20+ oyunlar çok harala gürele. öyle isteyen için güzeldir tabii.

bu gece misal dur son bi oyuna giriyim dedim. 5v5 çok iyi takıma denk geldim. 3 saat falan italy ve office oynadık aynı 5 li ekip olarak.

ama genel olarak haritalarda yapılan çok çok ufak değişiklikler dışında hiç bir yenilik yok bence. bir silahın dmgının azaltılması, spreadinin artırılması gibi nüansları yenilikten saymıyorsanız tabi.
Mesaj tarihi:
Ben hala dock ve fang istiyorum ya :( Estate bile olur.

Yalnız silahlara hiç alışamadım ya. Adama dibinnden UMP45 sıkıyorum (3-3 artık hangisi oluyosa sdf), adam iki pıt yapıp öldürüyo falan. Millet alışmış demek ki.

Edit: Ha bi de evet ben de CT/T ayrımı yapamıyorum ya.
Mesaj tarihi:
2.2 alın deneyin. heavy'nin 2. silahı olması lazım şimdiki menüde.

3 oyun mvp attım o silahla.

http://caps.ekime.net/photos/registered_photos/1229-4-numaraya-yarim-saat-ekler-misin-abi.jpg
Mesaj tarihi:
Oski said:

competitive ranked güzel olacak diye düşünüyorum. onun dışında 20+ oyunlar çok harala gürele. öyle isteyen için güzeldir tabii.

bu gece misal dur son bi oyuna giriyim dedim. 5v5 çok iyi takıma denk geldim. 3 saat falan italy ve office oynadık aynı 5 li ekip olarak.

ama genel olarak haritalarda yapılan çok çok ufak değişiklikler dışında hiç bir yenilik yok bence. bir silahın dmgının azaltılması, spreadinin artırılması gibi nüansları yenilikten saymıyorsanız tabi.

abi oyunu 50 dolara satsalar haklısında 13.5 dolar ya oyun adamların zaten brand new cs gibi bi amacı yok sanki
Mesaj tarihi:
Anelor said:

abi oyunu 50 dolara satsalar haklısında 13.5 dolar ya oyun adamların zaten brand new cs gibi bi amacı yok sanki

evet öyle. ben öyle bişey bekleyen varsa diyerekten şeyetmiştim
Mesaj tarihi:
sniper işini hiç beceremiyorum ya. gungame'de zorunlu olduğundan en az 6-7 el pas geçiyorum. o yüzden 2 gündür ilk defa kazanabildim gungame'de.
Mesaj tarihi:
mouse macro hileden sayılıyor mu? yani ban riski var mı? daha önce hiç kullanmadım ama mouse desteklediği için denemek istiyorum. basılı tuttuğumda kısa aralıklarla basıp bırakmasını istiyorum dağılmaması için.
Mesaj tarihi:
df said:

mouse macro hileden sayılıyor mu? yani ban riski var mı? daha önce hiç kullanmadım ama mouse desteklediği için denemek istiyorum. basılı tuttuğumda kısa aralıklarla basıp bırakmasını istiyorum dağılmaması için.

Macro direk hileden sayılır. Ban yeme riski için yorum yapamayacağım. LAN turnuvalarında söz konusu bile olmaz. Herkesin oyun stili değişiktir ama Spray&Pray den macro yardımıyla değil de kendiniz uzaklaşmaya çalışırsanız daha iyi olur. CoD ve klonları için farketmiyor gerçi ama CSde recoil çok önemli.
Mesaj tarihi:
OsManiaC said:

df said:

Macro direk hileden sayılır. Ban yeme riski için yorum yapamayacağım. LAN turnuvalarında söz konusu bile olmaz. Herkesin oyun stili değişiktir ama Spray&Pray den macro yardımıyla değil de kendiniz uzaklaşmaya çalışırsanız daha iyi olur. CoD ve klonları için farketmiyor gerçi ama CSde recoil çok önemli.

zaten 7-8 saat play ile alıştım baya. pek gerek kalmadı makroya. zamanla daha da iyi olur.
Mesaj tarihi:
Oski said:

eski haritaları baştan tasarlayıp hazırlamış olmalarını, yeni harita eklemiş olmalarını, silah sistemini değiştirmiş olmalarını (hayır 2 dmg değeri azaltmış olmalarını kastetmiyorum), yeni grafik ve textureleri yenilikten saymıyorsan, evet haklısın.

millet daha azı değişiklik için yeni modern warfare oyunu bekliyorlar ve alıyorlar...
Mesaj tarihi:
css geçince 1.6 oynamayı bırakmıştım artık cssye de el sürmem. Oyun recoil muhabbeti olsun diğer gameplay cart curtları olsun competitive ve public olarak beni tatmin etti. Uzun süredir css oynamıyordum belki yanılıyor olabilirim AK47 kullanmam daha bir iyi oldu. Yeni görüntüsü ve sesleri hoşuma gitti epey silahın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...