Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive


LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı, benim tahminim HL3 ile birlikte çıkartılacağıydı ama sanırım Valve başka bir trend üzerinden ilerleyecek.

Artık iş söylentiden çıktı, bildiğiniz geliyor oyun. Valve HQ'yu ziyaret eden bir kaç pro CS oyuncusu açıklama yaptılar.

Çok yakında press release'i olacak ve 2012 kışı gibi çıkma ihtimali var. Source motorunun güncellenmiş versiyonunu kullanacak ve yeni silahlar, yeni bombalar, ekipmanlar içerecek oyun.

Böyle acele etmelerinin nedenini anlayabiliyorum artık. Free2Play sisteminden çok ümitli Valve, TF2 muhtemelen çok başarılı oldu onlar için. Hemen ardından DOTA2 geliyor, üstüne CS:GO...

UPDATE: 24 saat içinde duyurulacak, Cliffe onaylamış oyunu.

said:
What can I say? It's been a long time coming! Just today news from the VALVe office has emerged as our own Craig "Torbull" Levine has taken the trip down to supposedly "help develop" the new version of Counter-Strike. Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO). Is this VALVe reaching out to the community, recognizing the competitive community?

News first arrived about the new version on the ESEA.net Facebook Page, saying:

"Counter Strike: Global Operation... More info tomorrow!"

Jess Cliffe, one of the original creators of Counter-Strike, was seen posting on the SteamPowered forums, saying "Global Offensive."

Rumors:
Planned to be released Q1 2012
Focuses on 5v5 competition
Press release within 24 hours from VALVe - Confirmed
Plays on an updated source engine
Individual & Team rankings
New Guns added
New Grenades
Dust & Aztec major revamp
Spamming still viable
Ammo is free

We can only hope and wait in anticipation as more details are revealed and are made public. As always, keep it tuned to ESEANews.com and the ESEA.net Facebook Page for more info!


http://eseanews.com/index.php?s=news&d=comments&id=9967

http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/jgehv/iama_guy_who_spend_the_day_at_valves_headquarters/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnşallah cs source gibi olmaz da oyun dinamikleri 1.5-1.6 gibi olur böylece eski aşkımız geri dönmüş olur. İstedikleri kadar grafik yapsınlar oyun 1.5-1.6 daki hissi veremezse cod bf lerin arasında şimdiki cs:source dan öteye gitmez bence.Özledim ironsightsız(sağ tuşla aim moduna girme gibi) sadece crosshairli fpsleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne CS1.6 ne de CS:S'ye benziyormuş. Özet geçeyim:

- Valve tamamen competitive bir oyun yapmak istiyor, 5v5 üzerine kurulu olacak oyun.

- Oyunun hareket sistemi yenilenmiş/değişmiş. Çok "smooth" hareket ediyormuş karakter ve bu yeni sistem kötü algılanmamış, tam tersine beğenilmiş çok.

- Haritalar görsel olarak baştan sona zenginleştirilmiş. Klasik CS map'leri korunmuş, yenileri eklenecekmişi.

- Silahlar üzerinde değişiklikler yapıyorlarmış. Valve oyunun Colt ve AK üzerine kurulu olmasından kurtarmak istiyormuş. Sub-machine gun'ları mid-range'te güçlendirmişler, AK ve Colt güçsüzleşmiş. Test edenler bunları eleştirmişler ama Valve oyunun kodunu çok esnek yazmış, silahları istedikleri gibi tweak edebiliyorlarmış çünkü beta testlerle falan oyun çıkmadan direk çat diye ayarları iyileştirebiliyorlarmış. Feedback'leri dinliyorlar ve hemen değiştiriyorlarmış.

- Yeni tabanca, yeni heavy-machine gun falan eklenmiş ama ayrıntı yok.

- Yeni item'lardan biri Molotov kokteyl. Area damage ağırlıklı tabi ve rush'ları kesmek için kullanılabilirmiş. 850$ fiyatı varmış.

- Diğer yeni item Decoy grenade. Atıldığı yerde silah sesi gibi sesler çıkararak adam var yanılgısı çıkarabiliyormuş. "The decoy grenade currently produced an AK / Glock when thrown by Ts and M4 / USP when thrown by CTs. It was suggested by players that decoys should instead produce gun sounds of a weapon held by your team, which was a well received suggestion. While decoy grenades realistically won't fool any real player, I can see them potentially being used to make opponents hesitate for a quick second and at times provide the extra split second needed to secure better positioning."

- Diffuse kit exclusive bir item olacakmış. Herkes round başında alamayacak yani. Şimdilik 1 tane varmış, round başında takımdan birine random veriyormuş fakat her bomb base için 1 tane olmak üzere alınabilir yapabilirlermiş.

- Artık kevlar satın alma yokmuş, direk herkesin var. Bu yüzdende ekonomik sistem yenilenmiş ve daha değişecekmiş (mesela AK'nin fiyatı arttırılmış) Üzerinde çalışıyorlarmış daha.

- "By their own words, CS GO is a new game not meant to replace 1.6 or Source."

"There were about six developers floating around between the gaming rooms, each eager to hear our every thought and jotted down notes, comments, and feedback. They seem to have a genuine and sincere interest in making a game ready for prime time e-sports"

Tamamı için http://www.eseanews.com/index.php?s=news&d=comments&id=9969
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

AmoRPHouS said:

İnşallah cs source gibi olmaz da oyun dinamikleri 1.5-1.6 gibi olur böylece eski aşkımız geri dönmüş olur. İstedikleri kadar grafik yapsınlar oyun 1.5-1.6 daki hissi veremezse cod bf lerin arasında şimdiki cs:source dan öteye gitmez bence.Özledim ironsightsız(sağ tuşla aim moduna girme gibi) sadece crosshairli fpsleri.


Ben de ilk başta öyle dedim de zaten CS:S varken, bir de güncellemeler gelirken CS:GO'nun böyle olmayacağı kesindi. CS:S'ye son update gelmeden neredeyse facia bir oynanışı vardı. Allahtan son gelen patch ile biraz daha 1.6'ya benzettiler. CS:S, 1.6'nın görsel update'i dışında bir şey değil.

lath'ın yazdıkalrına bakarsak kesinlikle almaya değecek bir oyun cıkacakmış gibi geliyor bana. Biraz daha savaştaymışız hissini yaşayacağız. Kimsenin CS'den bir BF COD olmasını istemiyor tabi ama 10 sene aynı ekmeği yedirtmek ayıptır Valve'a. Bu yüzden köklü değişiklikler gelmesi en cok istediğim şey ki yapıyorlarmış.

5v5'e odaklanıp sadece 5v5'de bırakmazlarsa iyi olur bir de. 5v5 ile 12v12 nin zevkleri farklı. Her birinin kendine güzel yönleri var.

Ayrıca defuse kit'i random vermek yerine takımda en fazla kill ya da yeni puanlama sistemi gelecekse şayet, coğunlukla en fazla puanı olan ilk 3'e vermeli bence. 12 vs 12 oynarken bir de salağın tekine git bomba çöz diye bağırmak istemiyorum.

hem molo cok ilginç olacak lan lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...