mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 KILL THEM ALL! John'un kapı eşiklerinden çıkarken çat çat adam vurmasının hastasıyım ya. çok cool bir şekilde işini yapıyor. tam bir görev adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Ben joss u sevmiyordum zaten ya.Son anda reese le bi romantizme kastırmasalardı iyiydi işte.Arkadaşı ölünce de delirebilirdi.Romatizm çok zorlama olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 hunter x hunter'dan güzel tek şey bu dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 9 Haydaaa, tam kurtuldu derken..... çok yazık oldu ya, delikanlının en önde gideniydi kadın. Kötü koydu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Bu ne lan? Bölümü bir tek biz mi beğenmedik yani? HR'ın başı ele geçirilmiş, bütün şehir tetikte, bi yandan fusco boka batmış. Pür dikkat izliyorum acaba rootu çıkartcak mı diye... Senaristler senaryoya illede bi romantizim sokak diye gitmişler diziyi piç etmişler. Gudubet gibi bişe olmuş. Nedir yani? Orda yiyişmeseler ancak bölümün sonunda joss yine vurulsa Reese gaza gelmeyecek miydi? İlla bir aşk hikayesine mi çevirmeleri gerekiyodu? Lan illa romantizm lazım diyosanız Root ile Finch'in arasına koyduğunuzu ilerletin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Evet gereği yoktu onun ama olsun affettim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Olsun farketmez kısa sürdü zaten o anı tadında bıraktılar. Diziyi pembe diziye bağlamadılar hiç olmazsa ama açıkçası en azından bu bölümde böyle birşey beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 oy oy oy oy aman sabahlar olmasın. 3x10 biliyordum lan elias reis çıkacak bir yerden bu bölüm. Aslan parçası. Root herhalde Elias'ın ekibinden bahsetmiyordu büyük savaş derken. Hadi bakalım CIA deepcover birşeyler mi çıkacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bolum tek atti .. Muthis muthis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Orgazmik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 vay be, hem mentalist hem bu dağıttı iki haftadır. şahane bölüm oldu yine. o kastettikleri herhalde makineye düşman olan grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Bu hafta izlediğim bütün dizilerde bir atılım var nedense hayretler içindeyim of offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 http://img2.tvtome.com/i/u/a9f85d75506d4ac5ca93303466c51e4c.gif action şarkısı da çok iyiydi; reesin otele girişi http://www.youtube.com/watch?v=6OIuffXWtwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 shaw da tam huysuz bakire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 3x10 root biraz daha ipucu verseydi keşke. o değil de niye kitliyorsun kadını tekrardan, kaçmadı ki geri döndü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Son sahnede kitlemediki? tel sürgüyü çekti, kitlemedi diye gördüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 root hileyi kıs! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Çok güzeldi direk 3 bölümde. http://www.youtube.com/watch?v=FPoBgW-3ysM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 3x10 sahaneydi, dizinin en iyi bolumu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Müthiş müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 inanılmaz gidiyo lan dizi. noluyo abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Senaristlerin primleri dağıtılmış herhalde motivasyon tavan olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 10uncu bölümde Reese reising binaya girişi ve sonrasını içeren video var mı ya? Açıp açıp gaza geliyorum, biri sırf o kısmı paylaşırsa terazisine abanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 son 2 bölğm mükemmeldi ya. bütün karakterler mükemmeldi. resmen yancı dediğimiz adamlar bile başşaklı çıktı ve harbiden süper oynadılar. John zaten feciydi ya. o binaya giriş filan. dizinin ilk bölümlerine bakıyorum bir de şu son bölümlere. resmen evrim geçirdi. john bile artık oynamaya başladı. of çok iyi. harbi bulsun biri o binaya giriş kısmını sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 abi diziyi zaten seviyordum ama gaza geldim. resmen mükemmeldi lan. hiç bitmesin dedim. az kaldı sanırım sezon sonuna değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar