forçen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 cataclysmi çok çabuk yemişler,http://www.mmo-champion.com/content/2293-WoW-Loses-600k-Subscribers-Diablo-3-Beta-Q3-2011-Arena-Passe-Blue-Posts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bence azdır bu rakkam veya şöyle de diyebiliriz , bu rakkamın daha da artması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Cata ile sağlam bir artış olmuştu, normal düzeylere (biraz daha altı deniyor) düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 600k da %5 ediyor, hic bir sey bence bir major mmo ciktiktan sonra, arti bu kadar sene sonra. ayrica aciklamalarinda expansion aralarini kisalatacagiz diyorlar ki haklilar, millet yaladi yuttu tum dinamikleri ve expansionu 6 ayda falan tertemiz ediyorlar, everquest 1 in az araliklarla expansion cikarmasinin ana temellerinden birisi de bu olsa gerek. super olur eger 8 ayda falan expansion cikarsalar, expansiondan sonra egelniyoruz ne guzel. sonra da birakiyoruz falan. 600k gelir geri 1-2 aya. olurda swtor cikarsa belki o zaman biraz daha artar giden oyuncu sayisi, ama yeni nesilden gelen oyuncularla wow herhalde 10milyon asagisini gormez bir 2-3 sene daha. hatta olurda manyak sapik fikirlerle expansion cikarip aha expansion budur diye suratimiza carparlarsa daha da kalabaliklasir. oyun guzel sonucta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 600k normal bir düşüş yani expansion çıktı sayı arttı sonra insanlar oynadı sıkıldı ve hesaplarını dondurdular. Sonraki expansion gene açtıracak büyük kısmı. Kısırdöngü işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 sürekliliği sağladığın sürece sorun yok yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Absolut said: 600k normal bir düşüş yani expansion çıktı sayı arttı sonra insanlar oynadı sıkıldı ve hesaplarını dondurdular. Sonraki expansion gene açtıracak büyük kısmı. Kısırdöngü işte. Bold olan kisim haric gerisi tam wow`un basindaki adamlarin verecegi cevap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 biri de benim. 4 ayı geçti sanırım. hiç ama hiç özlemedim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Bitsin artık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ek paketi parayla satmak bence mantık hatası hizmet veriyosun karşılıgında aylık ücret alıyosun sonra vay efendim kontent bitti sıkıldılar ek paket cıkaralım bunuda parayla satalım nereye kadar ? ek paketi cıkarmak esasında oyun şirketinin zorunlulugu, birnevi müşteri kaybetmeme adına eğer bunu cıvıtırsan daha cok potansiyel müşteri kaybetme riskin doğar cunku sıfırdan baslayan adam birsürü pakete para vermek zorunda kalıp bir okadar da grind yapacak.. aynı oyuna tekrar tekrar cd parası veriliyor, esasında oyuncular bu duruma tepki koyup yeni paketi almasa, oyun şirketleri zaten doğal olarak bedava yapmak zorunda kalacaklar ya da daha farklı girişimlerde bulunacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 EVE yıllardır bedavaya çıkarıyor. WoW o kadar para kazanıyor hala ek paketleri hayvani paralara satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 daha oyuncu merkezli content hazırlamaları lazım artık cidden. uo gibi daoc gibi. theme parklığın sınırlarını zorluyor pvp bile. AH lobili diabloya çevirdiler oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 10 yıl sonra level'den 6 sıfır atarlar alın size ek paket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ya bir resim vardı vanilla tbc wow - pve ve pvp karşılaştırmalı, ilk burda görmüştüm hatta. Onu koysanıza o tam özetliyordu :p İşte vanillada pvp kısmında bir tane köpekbalığı küçük bir çocuğun arkasında ağzını açmış bekliyordu. Tbc pvp kısmında roma arenası resmi vardı. Wotlk'inde bir tane köpekbalığını özel silahla vurmuşlar tekneye çekiyorlardı falan. Vanilla pvesinde 489932 kişilik bir tane ordu resmi vardı. Tbc pvesinde normandiya çıkartmasının resmi vardı. Wotlk pvesinde bir tane çocuğun doğumgünü partisinden pinata resmi vardı falan. BULUN BANA O RESMİ PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Tenik olarak ne kadar yenı oyuncu gelmıs gıdenler son gelenlerdenmı vs... bir detay yok kaldı ki bana sorarsanız o rakam çok daha büyüktür. Exp olaylarınada katılıyorum arkadaşların yazdığı şuan yaptığı marketting çok hatalı.Hiç bir şekilde gereken ilgiyi göstermiyorlar,hababam para sohbeti.Vanilya dönemi diyorlar headtstart vaktine arkadaşlar o zamanlar bir sürü blue post okumuştum.Irk ve sınıfları bağdaştıran yani yazılan çizilen herşeyi bozup bu hale getirdiler oyunu ha kötü mü bence değil ama bana göre değil.Daha yazarımda gerek yok üstünden şöyle geçtim şu an aklıma gelenlerin.600 001. user. Son diyeceğim şu diablo 3 de sıçmazlar umarım Battle net büyük bir heves ile bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 ahmedinejad said: biri de benim. 4 ayı geçti sanırım. hiç ama hiç özlemedim ya aynen. ha ama düşüş dediğimiz de %5 mi ne ediyor ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 1 tanesi benim onlardan ehuehu.. 2 haftadan fazla oldu daha da actirmam bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 600k hiç birşey değil yaw en az 1 milyon bekliyordum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 bende işe girince bıraktım, sigarayı bırakan insanlar gibi nefesim açıldı valla; ama ne bilim cataclysm bu kadar iğrenç olmasa bu kadar kolay bırakamazdım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Giden 600k'nın büyük bölümü zaten doğru düzgün oynamayı beceremeyecen yetersiz kesimden olduğu için dert edecek birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Bir insanın her postu mu mad olur ya. http://i.imgur.com/G8umL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 blizzin umrumda mi sanki adamlar oynamayi beceriyo becermiyo, 600k sub parasi gitti lan, adamin derdine bak asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 wow patladimi vol. 6789063 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 abi 600k sub demek ayda 7.2 euro eder senede 86.4 M Euro fena para deil tabi burda sey onemli bu uyelerden ne kadar Cin uyesiydi Cinli uyeleruin subcriptionu para etmiyo cunku onlar saatlikk oduyo sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Nessaftw said: Giden 600k'nın büyük bölümü zaten doğru düzgün oynamayı beceremeyecen yetersiz kesimden olduğu için dert edecek birşey yok. afsasdasda titreyerek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar