Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow lost 600k subscribers


forçen

Öne çıkan mesajlar

600k da %5 ediyor, hic bir sey bence bir major mmo ciktiktan sonra, arti bu kadar sene sonra.

ayrica aciklamalarinda expansion aralarini kisalatacagiz diyorlar ki haklilar, millet yaladi yuttu tum dinamikleri ve expansionu 6 ayda falan tertemiz ediyorlar, everquest 1 in az araliklarla expansion cikarmasinin ana temellerinden birisi de bu olsa gerek.

super olur eger 8 ayda falan expansion cikarsalar, expansiondan sonra egelniyoruz ne guzel. sonra da birakiyoruz falan.

600k gelir geri 1-2 aya.

olurda swtor cikarsa belki o zaman biraz daha artar giden oyuncu sayisi, ama yeni nesilden gelen oyuncularla wow herhalde 10milyon asagisini gormez bir 2-3 sene daha.

hatta olurda manyak sapik fikirlerle expansion cikarip aha expansion budur diye suratimiza carparlarsa daha da kalabaliklasir.

oyun guzel sonucta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ek paketi parayla satmak bence mantık hatası

hizmet veriyosun karşılıgında aylık ücret alıyosun

sonra vay efendim kontent bitti sıkıldılar ek paket cıkaralım bunuda parayla satalım

nereye kadar ?

ek paketi cıkarmak esasında oyun şirketinin zorunlulugu, birnevi müşteri kaybetmeme adına eğer bunu cıvıtırsan daha cok potansiyel müşteri kaybetme riskin doğar cunku sıfırdan baslayan adam birsürü pakete para vermek zorunda kalıp bir okadar da grind yapacak..

aynı oyuna tekrar tekrar cd parası veriliyor, esasında oyuncular bu duruma tepki koyup yeni paketi almasa, oyun şirketleri zaten doğal olarak bedava yapmak zorunda kalacaklar ya da daha farklı girişimlerde bulunacaklar..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir resim vardı vanilla tbc wow - pve ve pvp karşılaştırmalı, ilk burda görmüştüm hatta. Onu koysanıza o tam özetliyordu :p

İşte vanillada pvp kısmında bir tane köpekbalığı küçük bir çocuğun arkasında ağzını açmış bekliyordu. Tbc pvp kısmında roma arenası resmi vardı. Wotlk'inde bir tane köpekbalığını özel silahla vurmuşlar tekneye çekiyorlardı falan.

Vanilla pvesinde 489932 kişilik bir tane ordu resmi vardı. Tbc pvesinde normandiya çıkartmasının resmi vardı. Wotlk pvesinde bir tane çocuğun doğumgünü partisinden pinata resmi vardı falan.

BULUN BANA O RESMİ PLX
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tenik olarak ne kadar yenı oyuncu gelmıs gıdenler son gelenlerdenmı vs... bir detay yok kaldı ki bana sorarsanız o rakam çok daha büyüktür.

Exp olaylarınada katılıyorum arkadaşların yazdığı şuan yaptığı marketting çok hatalı.Hiç bir şekilde gereken ilgiyi göstermiyorlar,hababam para sohbeti.Vanilya dönemi diyorlar headtstart vaktine arkadaşlar o zamanlar bir sürü blue post okumuştum.Irk ve sınıfları bağdaştıran yani yazılan çizilen herşeyi bozup bu hale getirdiler oyunu ha kötü mü bence değil ama bana göre değil.Daha yazarımda gerek yok üstünden şöyle geçtim şu an aklıma gelenlerin.600 001. user.

Son diyeceğim şu diablo 3 de sıçmazlar umarım Battle net büyük bir heves ile bekliyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...