-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 afacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 herif babadan yakışıklı lan üzgünüm dostum dayısına çekmiş yeğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Like father like son http://i57.tinypic.com/2nb52j4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Allah bağışlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 bunların hepsi kanser işte. küçücük çocukları elektronikle haşır neşir etmeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 yeni çağ böyle birşey. çocuk zekiyse zaten kendi sıyrılır o lamer bebelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 3 tane daha yap birlikte dota oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Anelor said: bunların hepsi kanser işte. küçücük çocukları elektronikle haşır neşir etmeyin bence. Böyle bir ihtimal yok, yapıyorsan da çocuğa kötülük, eninde sonunda tanışacak. En iyisi senin kontrolünde, limitli tanışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 elektronik eşyalar çok düşük düzeyde de olsa radyasyon yayar. küçük yaştaki çocuk ve bebeklerin büyüme ve gelişim süreci çok hızlı olduğu için bu radyasyonun onların üzerinde çok daha büyük etkisi oluyor. ben kanser üzerine çalışıyorum ve yüksek lisans yapıyorum. bu konuda bilimsel net bi veri var mı elektronik eşyalar kansere sebep olur diye? hayır ama ben kendi bilgim çerçevesinde en azından okul çağına gelene kadar çocuğumun eline kesinlikle telefon tablet bilgisayar vs vermem. kesin olan bişey varsa zararsız olmadığı kendi çocuğumu riske atmam açıkcası. örneğin benim annem 39 sene önce sigara içmeye başladığında sigaranın sağlığa zararlı olduğunu bile bilmiyormuş. sağlıklı mutlu bir hayat sürer umarım çocuğun baya tatlıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 tamam abi kendi çocuğunda olduğunda tekrar konuşalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 tebrikler bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 adını googlelayıp bu konuyu bulursa: hoşgeldin lan. evet sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2015 arkadaşlar hoşgeldini geçeli 4 yıl olacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 http://imgh.us/IMG_1982.jpg Biz altı olduk, nerdesiniz lan yetişin hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 ne güzel çocuk olmuş, helaltim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Baba bu kadar çirkinken çocuğun bu halde çıkması heralde anne genlerinin baskınlığından. Allah olsam bakın dularınız tutuyor diye bu olayla reklamımı yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Babası da yakışıklı öyle deme, şeker gibi çocuk. Ama senin oğlan küçükken daha çirkindi ya, büyüdükçe baya güzelleşmiş. 4-5 seneye eve kız atar bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Gömleğin benzerinden bende de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Koyacam şimdi karşılıklı fotolarımızı hintli, utanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 patel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 çocuk aryan olmuş gerçekten. ilerde ne yere bakan yürek yakan olur varya pehey. ERİKLERİ KÜTÜRDETİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 yap foruma üye, "şşşş efendiler çocuk var diyelim" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 başarılı gen aktarımı böle oluo demek anama babama ibret olsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Maşallah ™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 senko said: başarılı gen aktarımı böle oluo demek anama babama ibret olsun sdfsdf ergenlige girmeden bisi deme ya. cok tatli cocuk var, ergenlikte kamyon carpmisa donuyor. o altinci histe oynayan cocuk falan da cok tatliydi. simdi issiz sokakta arkadandan geldigini gorsen kaldirim tasini ustune atarsin kendini korumak icin. cok ornek var boyle ya. allah nazardan saklasin bilader bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar