LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 1. Valve 2. Blizzard 3. Ubisoft 4. Eski LucasArts 5. Rockstar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 senko said: kesin bone acmistir dedim tutturamadim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 dur ben de yazayım da eksik kalmayayım 8-) bone açtı sanmıştım ama değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Nintendo... Hiç mi mario oynamadınız? Hem de kaç defa bitirdiniz... Başka hangi oyunu mario kadar oynadınız? Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 küçükken defalarca mario oynamamız mı nintendoyu en sevdiğimiz oyun firması yapmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 tabiki blizzard, kac yıldır cizgilerini bozmadılar, kalite standartlarını düşürmediler /respect valve'da ikinci gelir hertürlü üçüncü sıraya da 3DO'yu koymak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 3d0 ile relic i severim. infinity engine oyunlarini kim yapmişti black isle? mi onu da yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 beyler anket ziyareti var Hasbro işaretliyoruz hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 nintendo > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 blizzard tabiki dünyanın en iyi bilgisayar oyun firması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Bone said: dur ben de yazayım da eksik kalmayayım 8-) bone açtı sanmıştım ama değilmiş AHAHAHAHAHAH MİZAH OLDU AGZIM YÜZÜM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 eksik tabiki vardır yani öyle bir liste çıkar ki buraya gözlerinize inanamazsınız. bir de yani şu eksik bu eksik diyenler de gidip blizzarda falan basmışlar oylarını. sam teşekkür ederim eklemeler için, konunun saçmalıkla bir ilgisi yok araştırma yapıyorum oyun firmaları ile ilgili makale yazacağım, doğal olarak nasıl bir sıralama yapmam gerektiğini ancak buradan anlayabiliyorum. zira dün valve akıyordu burada, blizzardın önündeydi, valve ile başladım ardından blizzard gelecek vs vs. katılan katılacak herkese teşekkür ederim de gelip allah aşkına NE SAÇMA diyeceğinize iki tık atın ya da hiç uğramayın boş yere zira boş boş mesajları da okumak zorunda kalıyorum. sam'den de ricam yapabiliyorsa sticky falan yapsan ya bu threadi bir süre, oylamaktan sıkılınca insanlar indiririz aşağı. önemli çünkü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Sticky olunca ilgi azalıyor, ilk sayfadan düşerse yukarı çekerim bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 BLIZZARD WINS FLAWLESS VICTORY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=i8Hl6VJSgFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Rareware! Çünkü ; Diddy Kong Racing 007 Goldeneye Banjo Kazooie Jet Force Gemini Perfect Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 VALVE ÇÜNKÜ HL SERİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Aklım blizzden gönlüm lucas arts dan hormonlarım bioware dan yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 black isle. son zamanlarda ise sırf assassin's creed serisi yüzünden ubisoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 valve... halflife, portal, team fortress 2 ve source motoru yüzünden. rockstar games, blizzard da severim ama sadece bir tane seçilebiliyormuş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 görür görmez black isle a vermiştim ama.. ubisoftta hakediyo valla bi oyum daha olsa ona verirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Blizzard'a abandım. Amma, lakin ki burdan da yazılı olarak yaziim bişiler. Psygnosis, Blue Byte, Origin, Acclaim. Bunlar benim için efsanelerdir. Niye diye sormayın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 valve bliz rockstar arasında kaldım valve'ye yolladım portal ve hl2'nin gazı hala üstümde yakın zamanda d3 veya wc4 filan çıkmış olsa onun gazıyla blizz derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ensebmle ezer, zaten ensemble den ayrilan adamlar simdiki oyun firmalarini kuran herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Taleworlds mü ne bu mount and blade oyununu yapan. Hp ne kadarsa o kadar canı olmak degilde cidden ölünce ölmek olayını yaptıkları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar