Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 3

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

FPS bölüm mod'uyum, buraya girmem normal.

BF3'e adam akıllı laf et edebiliyorsan. Doğru söze birşey demem. BF3 oynuyor olsaydın bizle BF3'ü en çok yere vuran adam olduğumu bilirdin.

Ama şuan ki bug'lara ve eksikliklere rağmen çok daha iyi BF3.
2 oyunda var ve şuan BF3 oynuyorum, çoğu kişide aynı şeyi yapıyor.

O yüzden burda salya saçmanın alemi yok, düzgün argümanlarla gelin pls.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

BF3'e adam akıllı laf et edebiliyorsan. Doğru söze birşey demem. BF3 oynuyor olsaydın bizle BF3'ü en çok yere vuran adam olduğumu bilirdin.

adam "bu battlefield 3 değil, bad company 3" dedi-diyor. bf3 için yapılabilecek en ağır eleştrilerden biri bu.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Salya saçmıyorum saçmalama ltfn. 2 oyun bende de var. 2 sini de oynuyorum 2 sini de beğeniyorum. Bana saçma gelen x oyunun kötü olduğunu söylemek için o oyun topic ine gelmek. Kötüyse oynama?

Oynayanlara bebe demek de saçma. 32 yaşında adamım saçma ve çocukça gelio bu troller. Sana sen mod olarak trollersen cemaat napar demiştim hala da diyorum. Neyse.

Ve hala benim bf3 e kötü demediğimi sdc mw3 e güzel dediğimi anlamamışsın
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi yerde önceki call of duty'leri oynamışlara kıyaklarımız olcak gibi bişi okumuştum.
elimde mw1 var ama karakterleri local tutuyor herhalde, lvl 10 felan bi karakterim vardı ama bu makinede yok.
black ops oynamıştım bu makinede birkaç level atlamıştım ama ondan da bişi gelmemiş.

bi de mw3'te bazı adamların lvl 50-60 olduğunu gördüm. birkaç günde pat diye lvl 50 olunuyor mu yoksa şu üstte bahsettiğim hadiseden dolayı aynı karakterlerini devam mı ettirmiş olmuşlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Eski cod, yeni bf bebesi olarak metacritic muhabbetlerini çok salakça buluyorum. Mw3'ün ilaçlısını bile yüklemedim, artık bf'den sonra gerçekten ilgimi çekmiyor modern warfare, başka bir sebebi de yok. Benim gibi modern warfare'in tekdüze oyun anlayışından sıkılmış ve battlefield'a geçmiş insanların çok saçma karalama çabaları yani. Aynı şeyi süsleyip koyacakları belliydi ama 1.5 ne yani, gerçekten saçmalık. Kendilerinin görüşlerine katılmıyorum. Öptüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

ya bi yerde önceki call of duty'leri oynamışlara kıyaklarımız olcak gibi bişi okumuştum.
elimde mw1 var ama karakterleri local tutuyor herhalde, lvl 10 felan bi karakterim vardı ama bu makinede yok.
black ops oynamıştım bu makinede birkaç level atlamıştım ama ondan da bişi gelmemiş.

bi de mw3'te bazı adamların lvl 50-60 olduğunu gördüm. birkaç günde pat diye lvl 50 olunuyor mu yoksa şu üstte bahsettiğim hadiseden dolayı aynı karakterlerini devam mı ettirmiş olmuşlar?

Prestige token verecekler goya mw2 ve bo da prestige acmıs olanlara ama cod elite pc ye gelince. Ben2 günde lvl 50 oldum ama 19 saat kadar played var
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Eski cod, yeni bf bebesi olarak metacritic muhabbetlerini çok salakça buluyorum. Mw3'ün ilaçlısını bile yüklemedim, artık bf'den sonra gerçekten ilgimi çekmiyor modern warfare, başka bir sebebi de yok. Benim gibi modern warfare'in tekdüze oyun anlayışından sıkılmış ve battlefield'a geçmiş insanların çok saçma karalama çabaları yani. Aynı şeyi süsleyip koyacakları belliydi ama 1.5 ne yani, gerçekten saçmalık. Kendilerinin görüşlerine katılmıyorum. Öptüm.

O dgl de bf3 oynarken net sekteye uğruo niedir? Bir de sdc ekran kartını gts250 den upgrade etsrm olur mu yoksa cpu degismezse medium ayara mahkummuyuz acep? C2 duo işlemci var da 2.4 ghz
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

bf3 iyi bir oyun da neden bf3 kitlesi her mw3 platformunu trolleyip deliriyor onu anlamadim dsa.

Çünkü mutlaka delüzyonu tavan yapmış biri gelip MW3 çok iyi ehehehe BF sux hep cokuyor diyor, bizim 40 yıllık kullanıcılar da 10 sayfa trolleniyor.

http://www.youtube.com/watch?v=vX07j9SDFcc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...