knox Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 co-op'da helli bölümünü yaptım 10-15 defa,aleti kullanmaya alıştım mouse ile ama AMA land ı-ıh cık beceremiyorum sdfsd
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 knox said: co-op'da helli bölümünü yaptım 10-15 defa,aleti kullanmaya alıştım mouse ile ama AMA land ı-ıh cık beceremiyorum sdfsd Ucura ucura alisiyorsun abi, haritada falan hele hic heli ucurmadiysan onceden farkli bi dunya oluyor, tepeleri/cukurlari bilmek lazm stingerli issizlerden saklanmak icin falan. ps. bi de direkler ya, direklerin yerini bilmek cok onemli, kahrolasi direkler sdsfsf
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Bone said: silph bir kıyak yap beni de platoona soksana hangi plüton
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kücük maplar ya.olanlarınında 3/4ü dag bayır yani savaş alanları gene kücük. bide canals fln gibi komedi haritalar var ucan üniteler için. helicopterle bile biraz yükseliyorsunuz kafanız çarpıyor skyboxa bide ucak koymuşlar, aptal gemideki AA da tüm haritayı görüyor. direk infantry haritası yapin metro gibi anlıyalım. flashpointte gene ucaklar için daracık bi alan var. gene en iyisi caspian heralde.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Abi firestorm ve kharg island varken allah aşkına.
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Hao said: bu arada yukarlarda yazıldıysa göremedim, botlara karşı oynama şansımız var mı ? Al bir korsan daha... Bot istiyorsan co-op oynayabilirsin.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Xaenin said: Abi firestorm ve kharg island varken allah aşkına. ab hava üniteleri için gene kücük alan bence her iki haritadada. asıl problem base AA ları bence. alanı dahada kücültüyorlar ucaklar için. alçaktan bi göz atayım demeye kalmıyor "zırt" sesi eşliginde kabini yarıyor 35mm ile.
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 e abi adam haklı ufacık mapler. yığmışlar tek bir noktaya objectiveleri saçma sapan bir şekilde.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 oynamicam ya bu oyunu. pes ediyorum yani. crash, crash, crash. verdiğim paraya yazık oldu resmen. ziktirsinler gitsinler düzeltsinler önce bu problemi, ben uğraşmak zorunda değilim portuyla cartıyla curtuyla. yapmam gereken update'leri yaptım, bundan sonra sen bana adam akıllı bir oyun sunamıyorsan başlarım yapacağın oyuna. ben bırakıyorum düzgün fix çıkana kadar. sokarım battlefield'ına yani.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Patron geri döndü. http://i.imgur.com/FFPt7.jpg
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 -Deno- said: oynamicam ya bu oyunu. pes ediyorum yani. crash, crash, crash. verdiğim paraya yazık oldu resmen. ziktirsinler gitsinler düzeltsinler önce bu problemi, ben uğraşmak zorunda değilim portuyla cartıyla curtuyla. yapmam gereken update'leri yaptım, bundan sonra sen bana adam akıllı bir oyun sunamıyorsan başlarım yapacağın oyuna. ben bırakıyorum düzgün fix çıkana kadar. sokarım battlefield'ına yani. Sende bir sorun var. Ben 10 yılda 1 crash yiyorum. Ki pc'nin hali ortada.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 -Deno- said: oynamicam ya bu oyunu. pes ediyorum yani. crash, crash, crash. verdiğim paraya yazık oldu resmen. ziktirsinler gitsinler düzeltsinler önce bu problemi, ben uğraşmak zorunda değilim portuyla cartıyla curtuyla. yapmam gereken update'leri yaptım, bundan sonra sen bana adam akıllı bir oyun sunamıyorsan başlarım yapacağın oyuna. ben bırakıyorum düzgün fix çıkana kadar. sokarım battlefield'ına yani. ehehehehhee.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ben de çok nadir crash yemeye başladım bir süredir. Dün gece 4 saat falan oynadım, 1 kere yedim crash.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bende de tam tersi oldu, oyuna ilk girerken banko bir crash yiyorum oyun daha açılmadan. ikincide kesin oyuna giriyorum, fakat gerek oyun içinde, gerek yeni map'e geçerken ya da round değişirken gene crash oluyor. hani kesin bir çözümü de yok, her kafadan başka çözüm yolları çıkıyor. nvidia'nın son driver'larını yükledim, yok efendim oyunun ismini ve uyumluluğunu düzelttim, origin ve origin games ayrı sabit disk sürücülerindeydi, ikisini de c'ye aldım, oyunu repair ettim yok yok yok.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Oyundan oyuna atlarken yapıyorsa kesin kısa devre yapıyodur. ?
Bone Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Silphatos said: hangi plüton http://i.imgur.com/IzEHr.gif
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 kısa devre ile ilgili bir şey olabilir. beta oynarken yepyeni powersupply yanmıştı. msi afterburner kullanayım diyorum da, nasıl kullanacağımı bilmiyorum. neye göre ayarlayacağımı bilmiyorum daha doğrusu.
Holy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ben de böyleydim, durup dururken çözüldü sorunum. Yani durup dururken değil de, ben de her bulduğum çözümü uyguluyordum, bir şeyler yaptım oldu. Sanırım en son portları açmıştım.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 -Deno- said: kısa devre ile ilgili bir şey olabilir. beta oynarken yepyeni powersupply yanmıştı. msi afterburner kullanayım diyorum da, nasıl kullanacağımı bilmiyorum. neye göre ayarlayacağımı bilmiyorum daha doğrusu. Abi bilmiyorsan ne nedir bence hiç clocklarla voltajla falan oynama. Ben sadece oyuna girince fan speed köklesine ayarladım 70 derecede falan tutabilmek için kartları, sakata gelme sen de.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Holy said: Ben de böyleydim, durup dururken çözüldü sorunum. Yani durup dururken değil de, ben de her bulduğum çözümü uyguluyordum, bir şeyler yaptım oldu. Sanırım en son portları açmıştım. yiğit, öm'ni boşalt amirakey.
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 dandik bilgisayarımda hiç patlamıyor oyun nasıl olduysa, sadece çok çok nadir donuyor oyun patlamadan, o ama her şeyde oyunda oluyor zaten benim.
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 xunn said: Patron geri döndü. http://i.imgur.com/FFPt7.jpg das pict.
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Allah öldüğü yere habire ısrarla giden, tepeden helikopter kan kustururken hala engineer almayı akıl edemeyen ve medic olmasına rağmen bi kere bile revive etmeyen gerzek takım üyelerinden korusun. Amin.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Çok acil Stinger ve AA nerfü lazım. Lath ve Ben helikopterlerle oynarken resmen piyadelerden kacıyoruz, "aman abi engineer'dır vurur, ne yapacagı belli olmaz fufufu" Attack helikopteriyiz lan attack. yerden 5 cm yukarıdan ucuyoruz, 20 metreye çıktıgın anda AA Kars'tan vuruyor, içinde de tabii ki Methral hayvan evladı var.
Öne çıkan mesajlar