Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parliament Sinema Kulübü

Valerius

Öne çıkan mesajlar

Pazar günü sendromunu çağrıştırıyor bana, bir tarafdan yarın okul var ızdırabı ile karın ağrısı olurdu o saatte, diğer tarafdan şimdi film var tadını çıkaraıyım arasında gider gelirdim. İlk iki ders tarih ve çoğrafya olurdu ve muhakkak sözlü olurdu, hocada biraz aksi olunca kabusa dönerdi her pazar gecesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
bu film kuşağında yayınlanan hatta birden çok kez yayınlanan filmlerin bir listesi var mı acaba? kesin geek'in biri oturup yapmıştır böyle bir liste. çocukluğuma inmek istiyorum kendime psikanaliz yapıcam çok lazım.

edik: benim annemler izin verirdi mesela filmleri izlememe. karakterimi kesin acayip şekillendirmiş olmalı bu detay HMMM
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

bu film kuşağında yayınlanan hatta birden çok kez yayınlanan filmlerin bir listesi var mı acaba? kesin geek'in biri oturup yapmıştır böyle bir liste. çocukluğuma inmek istiyorum kendime psikanaliz yapıcam çok lazım.

edik: benim annemler izin verirdi mesela filmleri izlememe. karakterimi kesin acayip şekillendirmiş olmalı bu detay HMMM

http://tr.wikipedia.org/wiki/Parliament_Sinema_Kul%C3%BCb%C3%BC
Sosyal ağlarda paylaş

Star TV'nin Parliament Sinema Kulübü ve VHS kasetler, çocukluğumuzda sinema kültürünü yerleştirenler bunlar zaten.

Ek olarak Show TV'nin o siyah arkaplan üzerine şekillerin döndüğü yabancı sinema jeneriğini sayarım. Mehmet Ali Erbil'in dublajını yaptığı Superman serisi unutulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Xenus said:

yav said:

http://tr.wikipedia.org/wiki/Parliament_Sinema_Kul%C3%BCb%C3%BC

vay, süper!!!
geekland'e bakmayı niye düşünememişsem :D
Sosyal ağlarda paylaş

AscAnsio said:

Star TV'nin Parliament Sinema Kulübü ve VHS kasetler, çocukluğumuzda sinema kültürünü yerleştirenler bunlar zaten.

o vhs'ler ne güzel şeylerdir yav.
bazen internette vhs kuşağı kişilerince yapılan şovlara felan rastlıyorum, işte o tip şovlar süper oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...