ad3m Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Jeneriğini dinleyip uyumak (okul yüzünden) zorunda kalmak çok acıydı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 bizimkiler dizisi vardı öncesinde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 ulen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 (bkz: bizimkiler) (bkz: bizimkiler dizisi bitince banyo yapmak) (bkz: pazar gecesi banyodan sonra hatırlanan ödev) (bkz: pazar stüdyosu) (bkz: evde ütü kokusu) ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Pazar günü sendromunu çağrıştırıyor bana, bir tarafdan yarın okul var ızdırabı ile karın ağrısı olurdu o saatte, diğer tarafdan şimdi film var tadını çıkaraıyım arasında gider gelirdim. İlk iki ders tarih ve çoğrafya olurdu ve muhakkak sözlü olurdu, hocada biraz aksi olunca kabusa dönerdi her pazar gecesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 pazar günü ayrıca babam evde olurdu,bak o da çok sinir bozucu...her şeye karışırdı evde,bir huzur vermezdi... pazar ne lanet birgünmüş o zamanlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ulan ben 40 yıl hapis yatan zenci adamın filmini izlemiştim o yaşta. reklamlarla 3.5 saat falan sürmüştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Abi bi ilk geri hortladığında yemin ediyorum müziği 30 metreden seçti kulağım. Atladım teelvizyonun olduğu odaya. Mandalina soyup, soba başında oturasımm geldi... Ahhhh ahhh. Ne izlerdik ya. Ne jenerikti arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bırak jeneriği parliment sigarasını görünce bile duygusal anlar yaşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Star'ın Parliament Sinema Klubü'nde yayınladığı ilk filmlerden biri Terminatör 1'di sanırım, izleyememiştim, üzülmüştüm, yıpranmıştım, çocukluk günlerim kötü geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 pazar geceleri duş aldıktan sonra, yarına bitirilmemiş ödevin stresini yaşaya yaşaya o bizimkileri izledim. sonra da annemler parliement gece sinemasını izlememe izin vermez uyurdum. ne güzel günlermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu film kuşağında yayınlanan hatta birden çok kez yayınlanan filmlerin bir listesi var mı acaba? kesin geek'in biri oturup yapmıştır böyle bir liste. çocukluğuma inmek istiyorum kendime psikanaliz yapıcam çok lazım. edik: benim annemler izin verirdi mesela filmleri izlememe. karakterimi kesin acayip şekillendirmiş olmalı bu detay HMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 ya ben bi maske falan hatırlıyorum ama jeneriği hatırlayamadım. ne zamana kadar sürdü bu bilen var mı? ps. 89 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=764 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 heeeyyy aaayv luukt oooool maay laaayff for yuuu en naaav yoor hiyyyyr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Ren said: ya ben bi maske falan hatırlıyorum ama jeneriği hatırlayamadım. ne zamana kadar sürdü bu bilen var mı? ps. 89 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=764 90-95 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 yav said: bu film kuşağında yayınlanan hatta birden çok kez yayınlanan filmlerin bir listesi var mı acaba? kesin geek'in biri oturup yapmıştır böyle bir liste. çocukluğuma inmek istiyorum kendime psikanaliz yapıcam çok lazım. edik: benim annemler izin verirdi mesela filmleri izlememe. karakterimi kesin acayip şekillendirmiş olmalı bu detay HMMM http://tr.wikipedia.org/wiki/Parliament_Sinema_Kul%C3%BCb%C3%BC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Butun post larda "Saat gec oldu, hadi yataga" cumleleri mevcut. Alt katta iki tane seytan, yan komsuda 2 tane seytan var. Gece 1 de hala tepinme sesleri geliyor. Bizim jenerasyon la beraber erken yatma bitmis, tek bildigim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 jenerikte şarkıyı söyleye linda mı, karla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 cidden bu neydi ya, daha dün gece heat'i kanaltürk'te izlerken hayıflandım o kadar kesilen ve bulanıklık ile içine edilen sahneleri ve "COCCUKLAR HAYDİN YATANA YATAK"ı gördükçe. biz tv'nin en güzel vaktini yakalamışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Of onu ben de gördüm dün. Bildiğin Samanyolu TV dizisine dönmüştü film lan. Alpachino'nun "gimme all you got!" diye haykırması olmadan, banka sahnesindeki o sesler, perdesiz gitarın arka fondaki soloları falan olmadan ne yavan hale gelmişti film ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Star TV'nin Parliament Sinema Kulübü ve VHS kasetler, çocukluğumuzda sinema kültürünü yerleştirenler bunlar zaten. Ek olarak Show TV'nin o siyah arkaplan üzerine şekillerin döndüğü yabancı sinema jeneriğini sayarım. Mehmet Ali Erbil'in dublajını yaptığı Superman serisi unutulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Xenus said: yav said: bu film kuşağında yayınlanan hatta birden çok kez yayınlanan filmlerin bir listesi var mı acaba? kesin geek'in biri oturup yapmıştır böyle bir liste. çocukluğuma inmek istiyorum kendime psikanaliz yapıcam çok lazım. edik: benim annemler izin verirdi mesela filmleri izlememe. karakterimi kesin acayip şekillendirmiş olmalı bu detay HMMM http://tr.wikipedia.org/wiki/Parliament_Sinema_Kul%C3%BCb%C3%BC vay, süper!!! geekland'e bakmayı niye düşünememişsem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Black-ice said: pazar geceleri duş aldıktan sonra, yarına bitirilmemiş ödevin stresini yaşaya yaşaya o bizimkileri izledim. sonra da annemler parliement gece sinemasını izlememe izin vermez uyurdum. ne güzel günlermiş. yaşadım okurken....aynen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 AscAnsio said: Star TV'nin Parliament Sinema Kulübü ve VHS kasetler, çocukluğumuzda sinema kültürünü yerleştirenler bunlar zaten. o vhs'ler ne güzel şeylerdir yav. bazen internette vhs kuşağı kişilerince yapılan şovlara felan rastlıyorum, işte o tip şovlar süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar