Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Delivery Hero'ya evrilmiş, cidden eskisi daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Muhtemelen diğer asset'lerini de kapsayan bir şey yaratmak istemişler ama insanları kaçıracaklar eminim. Berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 bakalım kaç gün sürecek eski hallerine dönmeleri. inanılmaz kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 bugün sipariş vereyim dedim 3 dk sonra çıktım kalktım yemek yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 kusmuk gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 nevzat bey zamaninda satti sirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2022 azalarak bitse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 İflas etsinler inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 web nedense mobilden daha pahalı hesaplıyor, arkadaş dedi inanmadım. bugün denedim, 30 TL daha azdı mobilde. OMEGALUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2022 daha geçen gün diyordum allahtan mobili hala eski şekilde diye. onun da ırzına geçmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Kullanmam artık. Koskoca ekran da scroll yapmadan 2 tane restaurant görüyorsun. Telefonla aramaya dönerim bunlara gideceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Hesabı silme koymuşlar, daha önce hesabımı silin deyince sistem izin vermiyor demişlerdi de KVKK kapsamında silinmesini istiyorum, yoksa şikâyet edeceğim diye mesaj atmıştım ben de. Silmediler yine, şikâyet de etmedim gerçi. Şimdi sildim hesabımı. 16-17 yıldır üyeyim sanırım, gitti üyeliğim. Hesapların çalınması bu tasarım rezilliği, yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Yemeksepetinin bu son hizmetinden çok memnun kaldım,hesabı sile bastım sildi.Bir şirket kendini niye böyle baltalar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 12 saat önce, Oce4n dedi ki: daha geçen gün diyordum allahtan mobili hala eski şekilde diye. onun da ırzına geçmişler... mobilde bir farklılık göremedim ben ya aynı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 değil ama sana update gelmemiş olabilir henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Ben de sildim hesabı, gerçekten siliyorlar mı var mı böyle bi kanun kural ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Türkiye'nin en sevilen şirketlerinden biriyken geldikleri yer cidden takdir edilesi. Alternatif olarak Getir ve Trendyol öne çıkmaya başladı ama şirket olarak her ikisini de sevmiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Trendyol en azından arkasında duruyor müşterinin, ama son 1 ayda söylediğim 3 yemek yanlış geldi oradan da. He seferinde tüm parayı geri aldım (yemek ve fiş resmi istiyorlar, parayı yüklüyorlar), ama uğraşılmaz. En sorunsuz Getir sanırım. Hazır hesap silmeye başlamışken N11 ve Trendyol hesaplarını da sildim. Amazon ve Getir online alışveriş ihtiyacını karşılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2022 şu anda en iyisi getiryemek diye gördüm ben. restoranların hepsi yok doğal olarak ama yavaş yavaş doldururlar. #YemeksepetiYönetimİstifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 On 15.05.2022 at 16:36, orc_lord dedi ki: Türkiye'nin en sevilen şirketlerinden biriyken geldikleri yer cidden takdir edilesi. Alternatif olarak Getir ve Trendyol öne çıkmaya başladı ama şirket olarak her ikisini de sevmiyorum ben sanırım orada çalışanların da umrunda değil. "sakin ol şampiyon" eleştiri almıştım birisinden. CORPORATION olarak büyümüş, zenginleşmiş, paralarını arttırmışlardır tabii ki, ama müşteri gözünde gittikçe değer kaybediyor. Getir'e geçtim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 getiri sucsuz yere bi kuryesini kovunca sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2022 ben restoranların kendi uygulamaları ve telefonlara kaymıştım bayağı ama yine de yemeksepetinden aldığım yerler vardı. Bu güncelleme o kadar kötü ki uğraşmak istemiyorum artık, valla adamların yaptığı tarihe geçecek cinsden. Kendi ayağına en güzel nasıl sıkılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Bu yeni tasarım sonrası kullanımı baya baya düşmüş diye duydum. İbretlik bir hikaye gerçekten yaptıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 ben bile bıraktıysam siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2022 ya restoranlar konfederasyonu html web sitesi yapsın komisyonsuz sipariş yıl 2023 hala mı yemeksepeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar