Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bizim forum PRO bu arada dün "i took a sword in the chest" duydum. Demek sadece knee yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Bone said: bizim forum mw3'e bile goty verir. evet, bkz goty başlığı. oh wait.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Suark said: bizim forum PRO paticik ve DHW(darkhardware) oyun forumlarını TRde tek geçerim. Hele OGZ teenage wasteland forumlarını görünce insanın ağlayası geliyor asfafg. Gerçi thgoyun da iyi diyorlardı pek takılma fırsatım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Skyrim'in Ogz incelemesi kadar kötü bir Skyrim incelemesi okumamıştım şu ana kadar. Frp.net zamanında yolladığımız ilkokul seviyesindeki rp yazıları gibi. 10 (yazıyla on) sayfa boyunca oyunda karşılaştığı serserileri, yaşlı adamları falan anlatmış adam. İstersen kolyeyi lootla istersen mace'i falan yazmış :/ İyi ki yine aynı sayıda taşlama köşesinde Skyrim'i eleştiren başka bir yazar daha olmuşta en azından yazar gözüyle azıcık inceleme okur gibi olabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 monthiusa söyle çeksin kulağını o yazarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 o sayı elinde varsa fotoğrafını çeksene hehe merak ettim (scanner varsa daha iyi tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 >>>-----(TO THE CASUAL OGZ^S KNEE)--------> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 onlarla ne yaptığı linkte çıkıyor fdsg http://www.kotaku.com.au/2011/12/skyrim-bacon-baconborn/ verilmiş miydi bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 AHAHHAAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 resmi görünce anladım epic meal time'ın elinden çıktığını heh. BACON STRIPS! BACON STRIPS! BACON STRIPS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 FUCKING SMART? http://28.media.tumblr.com/tumblr_lprckxDY8r1qlcybno1_250.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 DO WANT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 helal olsun, yalnız umarım FUUUUUUSRODAH! diye bağırınca da tanıyordur. :p biraz yamalar otursun denerim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 oha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Steam VAC'tan kendin kaydedip atayabiliyormuşsun zaten. "Hastır ordan" diye kaydedip bağırabilirsin yani istersen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 şu voice olayını deniym dedim de beceremedim galiba, kendi sesimi atıyorum hala tanımıyor vs. fusro diyorum fo'ya gidiyo aaa. yok lan oluyo ahahah bakalım 1-2 shout daha ekleyip oyunda denemeye girişicem sonra us keyboard eu keyboard olayından sıkıntıya girdim, bulamadım da nasıl düzelticeğimi ulan 4 saat uykuyla duruyorum nelerle uğraşıyorum ya yaktın beni skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Norak said: oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ahah calistirmayi basardim oyun icinde, ama tuslari degistirmek yerine tembellik yapip klavyemi us'e cevirdim oyle oldu anca shout degistirememe gibi bi sorun var, bi turlu duzeltemedim. ona da yarin bakayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 http://i.imgur.com/vF0AW.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 video çok tırtmış ya kız gibi fus diyo adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ya abi şöyle 3-4 dakikalık youtube videolarından nefret ediyorum. göstereceği şey 20 saniye, ilk 2 dakika bırbırbırbırbır konuşur konuşur. lan mevzuyu göster allahsız. hele bazıları böyle çok basit birşey gösterecek, artık "bilgisayarınızı açın" falan gibi talimatları bile koyuyor videosuna, 10 saniyelik şey 5 dakikalık video haline geliyor. lanet olsun hepinize be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Şu youtubedaki viking badass videosundan sonra oyunu almaya karar verdim ama sadece unarmed badass takılmak için alıcam oyunu lol ama ilk oynayış için çok kasar mı o şekilde takılmak ? demons dark soulstaki gibi sinir krizi geçirebilitem varsa almıyım lol video edit: imla / uzun süre uykusuzluktan yazmayı unutmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 AHAHAH görmemiştim bunu Mükemmel ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 abartılmış legendary daedric gloves'la oynanır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar