axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Kız şişman bu arada arkadaşlar. Vidyosunu koyacağınız kızların lütfen kilolarını dikkate alın ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hiç farketmez bunu biliyorsun axecim :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ben dikkat ettim şarkıyı söylerken nefes alıyor arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Yahtzee de beğenmiş oyunu http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/5020-The-Elder-Scrolls-V-Skyrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Kızın gülümseyişi bi bana mı zeka yoksunu ama aynı zamanda creepy geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 BENİ SEVİN LÜTFEN BEN SEVİMLİYİM diye gülümsüyor aslında. ŞİŞMAN DEĞİLİM KEMİKLERİM İRİ gülümsemesi de diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 kızı ben de pek beğenmedim, sesi güzel şarkı iyi ama skyrimden görüntüler filan olsaymış videoda daha güzel olurmuş xunn said: Kızın gülümseyişi bi bana mı zeka yoksunu ama aynı zamanda creepy geldi? çoğalıyorlar falan bi ara, orası da biraz ürkütücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 kızın sesi de güzel değil zaten, epey bir editlenmiş. oyundaki müziği editlesen yine böyle olurdu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 bir sonraki mesajda "ben daha iyi söylerim" diyen gelecek. forumdaki şu "birbirinden güç alıp şanzımanı boşaltma" fenomeni üzerine bilimsel tez hazırlanır cidden. mis gibi söylemiş, duergar olsa ne farkeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 I used to sing, then i took an arrow to the knee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mod falan hiç kurmadım daha varmı böyle kesinlikle kur denilecek modlar.Bu arada grafik takıntım yok oyunda eksik olan birşeyleri tamamlayan birşeyler varsa kurayım.(Advanved inventory,Buyback falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Shadowfix istiyorum ben komutlar hedeler bi işe yaramıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bone said: kızın sesi de güzel değil zaten, epey bir editlenmiş. oyundaki müziği editlesen yine böyle olurdu bu arada. sen söyle senin sesi de editleyelim bone, nasılsa editleyince güzel oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 amerikada auto tune standart oldu, önüne gelen auto tune basıyor, "şarkıcı" oluyor. editleme işine girersek, benim sesten louis armstrong bile çıkartırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 dark brotherhood bunların başına geçmenin yolu nerden geçer :P liderlerini ilk karşılaşmada öldürmeyemi calısıyım yoksa katılıp görevlerinimi yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bone said: amerikada auto tune standart oldu, önüne gelen auto tune basıyor, "şarkıcı" oluyor. editleme işine girersek, benim sesten louis armstrong bile çıkartırsın. iyiki varsin auto-tune http://www.youtube.com/watch?v=-GJ7eueZ1wY http://www.youtube.com/watch?v=9QS0q3mGPGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Daesu said: dark brotherhood bunların başına geçmenin yolu nerden geçer :P liderlerini ilk karşılaşmada öldürmeyemi calısıyım yoksa katılıp görevlerinimi yapayım. liderlerini oldurursen tum dark bro questleri kalkiyormus oyundan. Butun guild questleri gibi bunda da quest line'in sonunda lider oluyoruzdur. Ben de bitirmedim henuz ama gene secilmis kisi olduk simdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Dark_Brotherhood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 listener oluyorsunuz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gyCFuP3rM2w&feature=related buda iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Ortam ile alakası yok, metal müzik sevmeyen insanlar için bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 kız olmayınca iş yapmıyo diyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Metal müzik olduğu için olmadı diyorum. Metal müzik sevenler benimle aynı şeyleri sevmezse memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Odeon said: http://www.youtube.com/watch?v=gyCFuP3rM2w&feature=related buda iyimis Müziği ya böyle yapacaksın, ya da güzel olacaksın. Gerçi bu arkadaş da fedeye benziyor, ama kız olmadığı için kimin umrunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 kötü değil de kızın yaptığının yanında bayağı zayıf ve klişe kalmış, illa kıyaslamakta ısrar ettin diye söylemem lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar