Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2022 Eger filmin gösterim tarihi için fail bir zamanlama secmezlerse suan bile gideri olan bir film serisi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2022 12 senede bitirmişler mi, helal. en azından Half-Life 3'e dönmemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarahconnoriyalayanhademe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2022 malum sinema zinciri, bunun için gece 00:00'dan sonraya seans koymuş bugün için. ilgilisine duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2022 (düzenlendi) Yine ilki gibi görsel olarak çok iyi, fakat vasat bir senaryosu var. En azından ilki kadar bayat bir hikaye değil. Bir de şu tutarsız geldi: Spoiler Jake filmin başında oğulları ve karısının da dahil olduğu savaşçılarla bir gerilla savaşına liderlik ediyor. Yani işin doğası gereği hepsinin canı tehlikede. Ama ne zaman ki albay ortaya çıkıyor, ailemi korumam lazım diyerek kaçmaya başlıyor. Aralık 16, 2022 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2022 harika görseller kesinlikle sinemada 3d izlenmesi lazım. senaryo falan felaket, çok tutarsız sahne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 bilet alayım dedim lan pandemiden sonra sinemayı özlemişiz dedirtecek film ama bu kadar mı kalabalık(Antalya) olur ya işten snraki mesailer fln pefff 1 hafta daha atalım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2022 (düzenlendi) On 29.10.2010 at 15:52, Aket-Atum dedi ki: Pandora'dan kovulan insanlar yıllar sonra Super Star Destroyerlar eşliği ile Navi ırkının gelmişini geçmişini değiştirecek bir şekilde gezegenin yörüngesiden belirince hain Jake Scully hayvan gibi vücutla nasıl tekrar insanların arasına dönebileceğini düşünmeye başlar... Spoiler 12 sene önce kısmen tahmin etmişim ya Aralık 31, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Ben beğendim bu arada filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Su akar yolunu bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 teknoseyir lp nin dedigine gore filmin yarisinda millet cikmaya baslamis sonuna dogru bir tek kendileri kalmis. milletin beynini ozellikle pandemi zamani 3-5 saniyelik tiktok, reels videolari ile pekmeze cevirdiler, simdi 35-40 dakikalik bir seye bile odaklanamaz oldular, olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Abi neden? İnsanlarda pandemi öncesi beğenmedikleri filmi terk etme kültürü yok muydu da bu kadar doğal bir hadiseyi buna bağlıyorsunuz? Sanki pandemiyle birlikte gelen bir davranışmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 yarısında çıkma ve sandalyeden düşme ekşicilere özeldi pandemi öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 4 saat önce, reyou dedi ki: teknoseyir lp nin dedigine gore filmin yarisinda millet cikmaya baslamis sonuna dogru bir tek kendileri kalmis. milletin beynini ozellikle pandemi zamani 3-5 saniyelik tiktok, reels videolari ile pekmeze cevirdiler, simdi 35-40 dakikalik bir seye bile odaklanamaz oldular, olduk. Valla hiç de öyle yarısında çıkılacak film falan değildi. 3,5 saat nasıl geçti anlamadım hatta. IMAX izledim, nereye bakacağımı şaşırdım görseller inanılmazdı. Fırsat bulsam sadece görüntüler için tekrar izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 IMAX seyretmek istiyorum bende ama bi boşalmadı salon sdf. Kalabalığa girmeyek diye bekliyoruz hala. Her baktığımda dolu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Yarısında çıkılacak film mi kalmadı avatarda çıkıyorlar ya saçmalık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2022 filmi kaliteli hikaye beklentisiyle izlemediler umarım. görsel şölen için yapılmış bir filme o kafayla gitmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Yarısında çıkanın tavsiye ettiği hiçbir filme gitmemek lazım. Film görsel şölen, senaryo tırt. 3D den aşağısı kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2023 o kadar para vermişim yarısında çıkılırmı lan hiç, günah be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Çok beğendim ben filmi. imax de aktı zaten 3D cgi. Fazla uzundu ama sardı gayet beni. Son bir saat sırf aksiyon ve James Cameron spectacle/action konusunda cidden ayrı seviyede öbür yönetmenlere göre. Bi George Miller var ona yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2023 Sonunda aldim bilet bfi imax.. The giant glass drum of the BFI IMAX, London's (in fact, the UK's) largest state-of-the-art cinema, boasts a 20m by 26m cinema screen and a sound system of over 12,000 watts.. Liemax gerisi londrada.. Hep gormek istiyordum bu sinemayi birde sience museum da var onu gormustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2023 Sinemada izlemek için güzel ama iyi bir film değil. Copy paste and put some water in it. 3 saat de aşırı gereksiz uzun, belgesel koyalım görsel katalım aksiyon tamamdır. Ama salon fenaymis. Başkada yere gitmem, film sayesinde tanışmış olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Imax 3d exclusive bu belli. Baska platformda izleyeni vurun. Aldi goturdu 3 saat bu dunyadan, sonra disari cikiyon trafikte kirmizi isik fln var bunelan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2023 (düzenlendi) Gorsel olarak guzeldi, yaratici tasarimlar falan gayet iyi. Spoiler Filmi teknoloji tanitimi icin cekmisler havasi yaratti, yoksa o kadar aksiyon sahnesinin bir anlami yoktu bence. Hic takip edemedim ne oluyor ne bitiyor; niye gittiler niye geldiler, neden teke tek kaldilar vs. 3 saatin sonunda back to square 1 oldu. O kadar seyin ustune, sonuc olarak hicbir plot ilerlemedi. Kotu adam hala ayakta, kizin babasi kim hala belli degil. Quaritch'e bir redemption ark dusunmuyorlar ise bu olan bitenin manasi yok. Koskoca dunyadan baska antagonist cikmiyor mu yani. Ocak 9, 2023 Nigger_of_the_sand tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2023 Spoiler Kızın babası Eiwa mıydı neydi tanrıçaları büyük ihtimal, bariz mesih o kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar