Trias Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bütün filmi "bu kız birisine benziyor" ile seyrettim. sonra buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Battle royali felan izlememis olsam manyak film derdimde malesef orjinal bi konusu yoktu. Ama kendi içinde güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu filme gittiğimde askerdeydim nasıl koymuştu anlatamam çarşı iznimi sinemada buna harcadım ya. Üstelik kitabınıda okumuştum ama film tamamen ergenlere göre yapılmış. Oyuncularda berbattı. İnternette dolaşırsanız filme bayılan ayılanlar görürsünüz aynı justin bieber hesabı birşey bu filmde rate'lere inanmayın ergen kitle yükseltiyor. yoksa imdb puanı 4-5 anca olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Şimdi bitirdim, zamanınıza yazık bunun yerine Battle Royale'i izleyin , daha önce izlediyseniz yine de bir kere daha izleyin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben de bugün izledim. beğenmedim pek açıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Film zaten iyi değil, hele bide Battle Royale'ı seyretmişse insan beklenti ister istemez daha fazla oluyor. Hepten kötü geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 filmin sonundaki parçayı bilen varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Google said: The song at the end of The Hunger Games in the end credits http://www.lordoftherant.com/2012/03/song-at-end-of-hunger-games-in-end.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 rotten tomatoes'taki tagler: Drama, Mystery & Suspense, Science Fiction & Fantasy imdb'deki tagler: Action | Adventure | Sci-Fi birinin young adult diye bir tag eklemesi gerekiyor buralara. ben harcadığım paraya da zamana da yanmıştm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 The Hunger Games is a young adult novel by American television writer and novelist Suzanne Collins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 filmi demin izledim, imdb'den 260.000 kullanıcıyla 7.3 ortalama almış, bizim pati üyeleri gelmiş iyi değil, kötü, zamanıma yazık diye yorumlar yapmış. beklenen klasik pati yorumları valla arkadaşlar elinize dilinize sağlık, lol. film gayet güzel. benim tarzım değil belki çok hoşuma gitmedi, ama kaliteli yapmışlar, rezalet filan diyen oluyorsa onun film zevki de rezalettir. kitabını okumadım ama ilginç bir konsept çıkartmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 önce kitabını okuyup sonra izlediğim tek film olduğu için sonuna kadar eleştiririm bok gibi olmuş :D ha kitabı bilmeyenler için orta derecede bir film öyle çok kötü denemez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 eleştirme demiyorum eleştir, ama böyle ortalama üstü filmlere de Epic Movie yakıştırması yapmak da abes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 epic diyen var mıymış la =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Epic Movie'yi izledin mi sen? işte esas o zamana yazık filmlerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 kitabını okumadım, filmi de vakit geçsin diye izledim. zira anca vakit geçirirmiş. film izlemek için izleseydim geçen vakte üzülürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MMXXII Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Film rezil ile ötesi arasında gidip geliyor Konusu güzel olabilecek bir film katledilmiş en büyük rezillikte baş roldeki kız karakterini sevdirmek adına hiç bir can alıcı karar aldırılmıyor : ona yardım eden kücük kız baskası tarafından harcanıyor, hayatını kurtaran siyahi cocuk da aynı (hatta kendi bölgesinden olan çocuğuda öldürtmemek adına kaç yıllık gelenek değişiyor filmde kılıf uyduruluyor) otobüs yolculuğunda izlenir ancak başka türlü zaman kaybı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 film elbette rezil ötesi, patide hiç film beğenildiğini görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 pati'de sevilmesi için 2 kriter yok mu zaten. ya 30 yıl çizgiroman vb. şeyi çıkacak, nerd işi olacak ya da meme olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 meme yoktu evet, rezil film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 abi hunger games vasat bir filmdi neyi tartışıyosunuz sfds twilightımsı birşey ergenlere yönelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hayatımda izlediğim en iyi film olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 konusu ne la bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=_hp_xsUg9ws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 THE HUNGER GAMES: CATCHING FIRE begins as Katniss Everdeen has returned home safe after winning the 74th Annual Hunger Games along with fellow tribute Peeta Mellark. Winning means that they must turn around and leave their family and close friends, embarking on a “Victor’s Tour” of the districts. Along the way Katniss senses that a rebellion is simmering, but the Capitol is still very much in control as President Snow prepares the 75th Annual Hunger Games (The Quarter Quell) – a competition that could change Panem forever. http://www.youtube.com/watch?v=jyPnQw_Lqds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar