Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Siteleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

teufel said:
Kadın kullanıcılara yönelik

teufel said:
Paticik ailesinin desteğini bekleriz.

:(

(:P) hehehhe evet biraz saçma oldu :)

Abi okadar öldürmeyin ya site sürünüyor falan kendi çapında iyi işte , cdn'e daha zamanımız var.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Şöyle bi' 5-6 sayfa geriye doğru gittim de çoğu site patlak. Varolanlardan da girdiler falan hep eskilerde kalmış. Baktıklarımdan bir tek bi' youtube sayfası almış yürümüş 200k abone ile.

Paticik'in en hüzünlü sayfası burasıymış akjshd.
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
eldar said:

Okuma listelerine odaklan, millet en çok onu merak ediyor. Ayrıca ben senin yerinde olsam youtube kanalı açardım.

teşekkürler, oluşturacağız teker teker onları da.
Mesaj tarihi:
Selamlar, sitemiz Türkiye de yeni hizmete girmiş olup siz değerli kullanıcılarına sohbet siteleri hizmeti vermektedir.
Yıllardır irc sohbet siteleri bitti diyenler var fakat anlık online olarak chat odaları sistemini ne facebook nede başka bir sosyal platform sunamadı.
Eğer sizde hala deneyip görmek için Lidersohbet.com sitemizi ziyaret ederek ücretsiz üyeliksiz deneyebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Bu nasi bi slogan ya alskjghdfasd

said:
Hayat, biriyle Chat sohbet ederek anlaşabilene güzeldir.

site ismi otobüs firması ismi gibi olunca slogan da bu kadar olmuş demek ki.
Mesaj tarihi:
Wiccu

said:

Selamlar Pati ahalisi. Daha önce Amazon Türkiye konusunda konuştuğumuz sitemizi artık sizlere daha rahat bir şekilde sunmak istedik.

Wiccu isimli satış sitemiz hizmetinizde. Sürekli olarak yeni ürünler eklemeye çalıştığımız "Wiccu" da, sizinde sevebileceğiniz ürünler olduğunu düşünüyorum.

Ve tabi ki, tüm zamanların efsane ürünü Wiccu'da
Mesaj tarihi:
Burda kullanan varmıydı bilmiyorum ama DiBLo ScripT'i ben kodluyordum gençler sdlkfj

said:

Sabırsızlıkla Beklenen Script'in 2.5 Versionu Tek Kelimeyle Mükemmel Olan Bu Scripti Kullandıkça Seveceksiniz...

(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...